Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان مصطفوی رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره «آخرین وضعیت کرونا در کشور»، اظهار داشت: بر اساس آخرین گزارش‌ تحلیلی هفتگی که کمیته ملی اپیدمیولوژی کرونا در 21 شهریور منتشر کرده؛ اعلام شده است که در 12 استان روند بیماری کووید-19 صعودی است یا احتمالا شروع یک پیک جدید را تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درباره 6 استان نیز تغییرات مختصر صعودی گزارش شده است؛ یعنی به تعبیری حدود دو سوم استان‌های کشور بعد از یک شرایط نسبتا پایداری که تجربه کرده بودند، مجددا افزایش موارد ابتلا به کرونا را شاهد بوده‌اند و این روند افزایشی در هفته اخیر نیز ادامه داشته است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران افزود: اغلب موارد ابتلایی که روزانه گزارش می‌شود، بیماران بستری در بیمارستان هستند. وقتی ما درباره بیمار بستری صحبت می‌کنیم، دوره زمانی که یک فرد به ویروس آلوده شده و به مرحله بستری برسد، معمولا به یک بازه زمانی دو تا سه هفته زمان نیاز دارد.

مصطفوی اضافه کرد: واقعیت این است که باید ببینیم دو تا سه هفته پیش چه اتفاقاتی در کشور افتاده و تاثیر آن را بر روند فعلی اپیدمی بررسی کنیم. بحث افزایش مسافرت‌ها در اوایل شهریور مطرح بود؛ سفرها هم از حیث شدت در تعداد آن قابل توجه بود و هم از این حیث که معمولا آنچه مشاهده شد، این بود که  افرادی که به سفر می‌روند، معمولا پروتکل‌های بهداشتی را خیلی رعایت نمی‌کردند و در تجمعاتی شرکت داشتند که پرخطر بود.

وی متذکر شد: اصولا هرنوع تجمعی که اتفاق بیفتد و در آن چارچوب‌های بهداشتی رعایت نشود؛ به خصوص اینکه این تجمعی باشد که در اماکن سرپوشیده باشد و می‌تواند شامل مجالس عزاداری، حضور در اماکن خرید، مدرسه و ...باشد؛ در نتیجه همه این تجمعات ریسک ابتلا افزایش می‌یابد.

رئیس بخش اپیدمیولوژی انستیتوپاستور ایران در پاسخ به این پرسش که «اکنون وضعیت استان تهران چگونه است؟»، بیان داشت: آنچه گزارش‌ها می‌گوید، این است که ما مجددا در تهران هم با افزایش قابل توجه موارد بستری مواجه شده‌ایم.

مصطفوی تصریح کرد: موارد بستری نسبت به قبل دو برابر شده است؛ یعنی ما با اشغال مجدد و قابل توجه تخت‌های بیمارستانی پایتخت مواجه هستیم و امیدوارم این روند ادامه پیدا نکند.

استاد اپیدمیولوژی انستیتو پاستور ایران یادآور شد: تهران جایی است که با سراسر کشور مراودات مستقیم دارد و انتظار داریم افزایش موارد ابتلا در آن تاثیر خود را بر سایر استان‌های کشور، مخصوصا استان‌های مجاور خود هم بگذارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سلامت بیماران بستری تهران استان های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مهرداد اقلیمی گفت: در جهت پیگیری و توسعه همکاری‌های صنعت برق و انرژی دو کشور ایران و ترکمنستان، هیاتی از این کشور وارد تهران شد.

وی ادامه داد: باهدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر با بیان این که با احداث و بهره‌برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، گفت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ۱۵۵ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی ادامه داد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش‌ازاین احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر خاطرنشان کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشور‌های ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود.

در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟