Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@13:15:16 GMT

عون: لبنان در یک دوراهی سرنوشت ساز قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۱۶۹۶

عون: لبنان در یک دوراهی سرنوشت ساز قرار دارد

رئیس جمهور لبنان با بیان این که کشورش به حمایت بیشتر جامعه جهانی ونهادهای بین المللی نیاز دارد تأکید کرد: لبنان در یک دوراهی سرنوشت ساز و حساس قرار دارد.

 به نقل از المیادین، میشل عون، رئیس جمهور لبنان جمعه شب در توئیتی تأکید کرد که لبنان در دو راهی سرنوشت ساز میان آرزوی دستیابی به اهداف توسعه پایدار و بحران های اقتصادی ، مالی ، پولی و اجتماعی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این توئیت اظهار داشت که لبنان به پشتیبانی بیشتر جامعه بین المللی و سازمان های وابسته به سازمان ملل برای کمک به عبور از شرایط اضطراری بسیار نیاز دارد.

عون در این توئیت نوشت:  ما اول باید روی یک واکنش سریع کار کنیم تا بحران ها را حل کنیم ، و این بخشی از اصلی است که در دستور کار سازمان ملل متحد بر آن تاکید شده یعنی اصل" هیچ کس را پشت سر رها نکن" تا  به گروه های نیازمند و فقیر و بخشهای حاشیه نشین و آسیب دیده کمک شود. در ثانی ما باید نزدیک به ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را که آسیب دیده و به طور کامل تخریب شده اند و منجر به آوارگی ۳۰۰ هزار شهروند شده، تعمیر کنیم ، به ویژه با نزدیک شدن به فصل زمستان که اوضاع دشوار میشود. سوم ، ما باید بندر بیروت را به عنوان شریان حیاتی اقتصاد لبنان بازسازی و خسارت سنگین وارد شده به بخشهای بهداشت ، آموزش ، غذا ، ساخت و ساز ، جهانگردی را جبران کنیم.

وی از "کشورهای برادر و دوست و نهادهای بین المللی که در راه ارائه کمک و ارائه کمک فوری و بشردوستانه قدم برداشته اند" تشکر کرد.

در چارچوب تلاش ها برای تشکیل دولت لبنان ، ریاست جمهوری لبنان روز جمعه اعلام کرد که میشل عون با امانوئل مکرون ، رئیس جمهور فرانسه گفتگوی تلفنی کرده است.

در این تماس درباره روند تشکیل دولت و لزوم ادامه تلاش ها برای تشکیل هرچه سریعتر دولت لبنان گفتگو شد.  / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوراهی سنا برای تیک تاک
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • شرایط عجیب در پورتو؛ سرنوشت سرمربی طارمی وابسته به یک انتخابات!‏
  • سرنوشت سرمربی طارمی وابسته به یک انتخابات!‏
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • ادای احترام رئیس‌جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • ادای احترام رئیس جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • هفته تعیین‌کننده برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید لبنان
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر