Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه بیش از ۲ هزار و ۳۷۰ فقره پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳۲۶ هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال مستقیم برای نزدیک به ۴۲ هزار نفر صادر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید زرندی افزود: هر ماه، مهمترین کالا‌های منتخب صنعتی و معدنی که بیشترین سهم در این بخش را دارند مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد و در ۵ ماهه امسال از بین ۳۸ محصول مهم، ۲۲ کالا با رشد تولید و ۱۶ محصول با کاهش تولید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: شرایط خاص اقتصادی کشور و شیوع بیماری کرونا در کشور منجر به بروز مشکلاتی در بخش تولید بوده، اما در همین شرایط سخت، بخش صنعت و معدن توانست در تعداد قابل توجهی از کالا‌های اصلی رشد تولید را تجربه کند.

زرندی توضیح داد: محصولات پتروشیمی با بیش از ۲۵ میلیون تن با افزایش بیش از ۶ درصد، لوازم خانگی با تولید یک میلیون ۵۲۳ هزار دستگاه با رشد ۴۲ درصدی، شمش آلومینیوم خالص ۱۶۰ هزار تن با افزایش نزدیک به ۵۰ درصد، فولاد خام با تولید بیش از ۱۱ میلیون تن وافزایش ۸ درصد، انواع خودرو سواری با تولید نزدیک به ۳۴۵ هزار دستگاه و رشد ۱۸ درصد و سیمان با تولید ۲۹.۵ میلیون تن با رشد نزدیک به ۱۳ درصد در این مدت رقم خورده است.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در این مدت نزدیک به ۱۱ میلیارد صادرات و نزدیک به ۱۴ میلیارد واردات صورت گرفت که این روند کاهشی ناشی از بسته شدن مرز‌ها در ابتدای سال و مشکلات مرتبط با شیوع بیماری کرونا در دنیا بوده است.

وی گفت: در این مدت، بیش از ۲۷ هزارو ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸ قانون بودجه) به ۴۶۳ واحد پرداخت شده و همچنین در قالب پروژه رونق تولید نیز ۲۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به ۱۲۵۰ واحد تسهیلات ارائه شده است. منبع: شاتا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوع کرونا لوازم خانگی قانون بودجه رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از ۷ طرح برق رسانی درچهارمحال و بختیاری
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • اجرا و بهره‌برداری از ۷ طرح برق‌رسانی در چهارمحال‌ و بختیاری
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • ۲۰ هزار حلقه چاه آب در مازندران غیرمجاز است
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • بهره برداری و صدور ۱۲ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه در اهواز