Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر فرمانده سپاه بوشهر عنوان کرد: حدود سه هکتار زمین روبروی دهکده گردشگری بوشهر برای احداث موزه دفاع مقدس پیش بینی شده که در حال طی کردن مراحل نهایی است و قرار شده کارشناسان و طراحان مناسب دعوت شده و مطالعات را آغاز کنند.

سردار علی رزمجو در نشست با خبرنگاران با اشاره به اقتدار منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و شکل گیری مقاومت عنوان کرد: ما می خواهیم در چهلمین سالگرد دفاع مقدس با توجه به شرایط ویژه امسال برنامه هایی برای برگزاری هر چه بهتر برنامه ها و نمود فرهنگ حماسه در میان مردم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با برشمردن برنامه های شاخص سپاه امام صادق (ع) در هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹ اظهار کرد: همانطور که می دانید هفته دفاع مقدس سال جاری با سال های گذشته تفاوتی از حیث شیوع بیماری کووید۱۹ دارد که سعی شده با رعایت پروتکل های توصیه شده برنامه‌ها را پیش ببریم.

وی افزود: همایش تجلیل از فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و استماع فرمایشات مقام معظم رهبری به صورت ویدئوکنفرانس، افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس، مراسم تجلیل از سربازان نمونه نیروهای مسلح استان، مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر، مراسم تجلیل از خانواده شهدای سلامت، عطرافشانی قبور مطهر شهدا، افتتاح پروژه های عمرانی و محرومیت زدایی، و افتتاح درمانگاه تخصصی دندانپزشکی سپاه استان از جمله برنامه های شاخص سپاه در بوشهر است.

این مسئول عنوان کرد: روز اول مهرماه به نام جوانان سربازان و دانش پژوهی؛ دوم مهرماه به نام تولید ملی، آمادگی دفاعی و خودباوری؛ سوم مهرماه، روز شهیدان ایثارگران، فجرآفرینان؛ روز چهارم مهرماه، معنویت، خانواده و سلامت؛
روز پنجم مهرماه، رزمندگان، پیشکسوتان، زنان اسوه صبر و مقاومت؛ روز ششم مهرماه، بصیرت افزایی، دشمن شناسی و استکبارستیزی و آخرین روز از هفته دفاع مقدس نیز به نام فرماندهان، عزت مداران نامگذاری شده که با شعار محوری "ما قوی هستیم" که سپاه ۷۴۰ برنامه در سراسر استان برنامه ریزی و تدارک دیده است.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) بوشهر خاطرنشان کرد: برنامه های محرومیت زدایی، پخش فیلم، افتتاح درمانگاه دندانپزشکی، دیدار با خانواده ایثارگران و آزادگان، فعالیت گروه های جهادی، اعزام تیم های پزشکی به مناطق محروم و ویزیت رایگان بخشی از اقدامات هفته دفاع مقدس سال جاری است.

سردار رزمجو افزود: در آستانه ماه صفر قرار گرفته ایم، با توجه به اینکه در دهه اول ماه محرم معادل ۱۶هزار بسته معیشتی ۳۰۰ هزار تومان بین فقرای استان توزیع شد؛ در این ایام و نیز مرحله بعد بسته های معیشتی میان نیازمندان تقسیم می شود.

وی اضافه کرد: از مردم شریف استان بوشهر تقاضا دارم همراهی لازم را در آماده سازی و توزیع بسته های معیشتی داشته باشند.

فرمانده سپاه بوشهر ادامه داد: همچنین با توجه به بازگشایی مدارس حدود ۲۰۰۰ بسته لوازم تحریر بین دانش آموزان بی بضاعت تقسیم خواهد شد.

سردار علی رزمجو با بیان اینکه مبلغ ۵ میلیارد تومان برای موزه دفاع مقدس اختصاص داده شده است، اظهار کرد: حدود سه هکتار زمین روبروی دهکده گردشگری بوشهر برای احداث موزه دفاع مقدس پیش بینی شده که در حال طی کردن مراحل نهایی است و قرار شده کارشناسان و طراحان مناسب دعوت شده و مطالعات را آغاز کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران استان بوشهر هفته دفاع مقدس موزه دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خودگذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خود گذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

وی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده‌دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه انقلابی بودن و انقلابی ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه شصت و هفتاد نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه ها، از نظر ایمان و باور بر آن ها پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه‌دار نسلی بودند که نشان اقتدار آنها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

آیت الله علم الهدی موزه های دفاع مقدس را سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید اما تحقق چشم اندازهای فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت‌هاست. موزه های دفاع مقدس و یادمان های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا(ع) می‌شوند. بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه راهیان نور، افزون از 4 میلیون نفر

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه ها مشخص است و همه مسئولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری هایی که اخیراً در دستور کار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه مندان باشد.

سردار سرتیپ بهمن کارگر با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از 7 میلیون نفر در سال بود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرآیند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش 20 درصدی در سال جاری به بیش از 4 میلیون نفر رسیده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • همایش «شن ها مامور خدا بودند» برگزار می‌شود
  • اعتبارات سفر دولت مربوط به موزه دفاع مقدس مازندران جذب شد
  • همایش "شن‌ها مامور خدا بودند" در تهران برگزار می‌شود
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی