Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  عباس احمدی، مدیرکل امورآموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ترم جدید تحصیلی این دانشگاه از امروز ، شنبه ۲۹ شهریور آغاز می شود، اظهار کرد: دروس نظری دانشجویان دوره کارشناسی این دانشگاه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

او افزود: براساس اعلام سازمان سنجش اسامی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه از ابتدای آبان  اعلام خواهد شد که پیش بینی می‌کنیم ثبت نام این دانشجویان از سوم آبان آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه هرساله حدود یک هزار و پانصد دانشجوی جدید در این دانشگاه ثبت نام می‌کنند، تاکید کرد: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته قرار است دانشجویان جدیدالورود و دانشجویان قدیمی دو هفته در دانشگاه به صورت حضوری دروس خود را پیگیری کنند که برای این برنامه با اداره خوابگاه‌ها نیز هماهنگی صورت گرفته است.

احمدی اضافه کرد: البته براساس برنامه ریزی صورت گرفته حضور دانشجویان در دانشگاه به نحوی خواهد بود که شاهد تجمع دانشجویان در محیط دانشگاه نباشیم در واقع دانشجویان به دسته‌های مختلف برای زمان حضور در دانشگاه دسته بندی می‌شوند. دروس عملی دانشجویان نیز به سه صورت حضوری، غیرحضوری یا «ترکیبی حضوری و مجازی» اجرا خواهد شد.

او ادامه داد: برای دانشجویان قدیمی نیز دروس نظری به صورت الکترونیکی و دروس عملی نیز به سه صورت حضوری، غیرحضوری یا «ترکیبی حضوری و مجازی» برگزار می‌شود.

احمدی عنوان کرد: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته قرار است دانشجویان برای دروس عملی خود در هفته‌های دهم و یازدهم آموزشی در دانشگاه حضور داشته باشند و اگر نیاز بود زمان حضور دانشجویان براساس نوع درس عملی افزایش می‌یابد.

او با بیان اینکه ورود همه دانشجویان به دانشگاه آزاد است، گفت: دانشجویان برای حضور در دانشگاه باید از مرکز بهداشت دانشگاه برگه تاییدیه سلامت دریافت کنند که این روند در ترم تحصیلی گذشته برای دروس عملی نیز اجرا شده است.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: برای برگزاری امتحانات گزینه‌های مختلف درحال بررسی است، اما اولویت مسئولان دانشگاه برگزاری امتحانات به صورت حضوری است.

احمدی افزود: درحال برنامه ریزی هستیم که اگر دانشجویان ساکن در دیگر شهر‌ها امکان حضور در امتحانات را نداشتند بستری فراهم شود که در مکانی نزدیک محل زندگی خود در امتحانات حضور یابند.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: اگر شرایط به گونه‌ای پیش رود که بیماری کرونا مجددا شدید شود و ستاد ملی کرونا اجازه برگزاری امتحانات حضوری را ندهد مجبور به برگزاری امتحانات به صورت مجازی هستیم.

احمدی تاکید کرد: در صورتی که امتحانات مجازی باشد به نحوی برگزار خواهد شد که بتوانیم به دانشجویان نمره دهیم. میز خدمت الکترونیکی دانشگاه از ابتدای شیوع بیماری کرونا فعال بود و دانشجویان می‌توانند از این طریق درخواست‌های آموزشی خود را پیگیری کنند.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بخشی از درخواست‌های آموزشی دانشجویان نیز در شرایطی که بیماری کرونا شیوع یافته است از طریق ایمیل دانشکده‌ها و معاون آموزشی دنبال می‌شود. دانشجویان سعی کنند در کلاس‌های درس مجازی نیز به صورت فعالانه شرکت کنند و همچنین رایانامه دانشگاه را هر روز کنترل کنند زیرا اطلاع رسانی‌های دانشگاه از این طریق خواهد بود.

بیشتر بخوانید

شیوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه امیرکبیر، ترکیبی خواهد بود

او ادامه داد: سامانه دروس مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارتقا یافته است و بستری فراهم شده تا تعامل میان اساتید و دانشجویان بیشتر شود. آموزش در این دانشگاه تعطیل نیست و تمامی ادارات و دانشکده‌های دانشگاه باز هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترم جدید آموزش مجازی دانشگاه امیرکبیر برگزاری امتحانات برنامه ریزی صورت حضوری دروس عملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی اولویت‌های امسال هرمزگان در نشست شورای برنامه ریزی


هرمزگان-جام جم انلاین-نشست شورای برنامه ریزی و توسعه هرمزگان به منظور بررسی اولویت‌های سال جدید استان برگزار شد.

استاندار هرمزگان در این نشست، تقویت زیرساخت‌های مربوط به حوزه انرژی در شهرک‌های صنعتی را یکی از اولویت‌های امسال دانست و گفت: با هدف حذف سوخت مایع صنایع تلاش می‌شود شهرک‌های صنعتی به شبکه گاز شهری متصل شوند تا فساد موجود در این حوزه از بین برود.

مهدی دوستی افزود: زیرساخت‌های برق و آب شهرک‌های صنعتی نیز توسعه خواهد یافت.

استاندار هرمزگان در مورد طرح‌های سرمایه گذاری هم گفت: سال‌های پیش در برخی از زمین‌های واگذار شده برای سرمایه گذاری اقدامی صورت نگرفته و این موضوع مشکلاتی ایجاد کرده بود.

دوستی گفت: پارسال شیوه نامه‌ای تدوین شد و اکنون بر اساس آن چهارچوب واگذاری زمین و پرداخت تسهیلات نظام‌مند شده است.

دوستی به طرح‌های مصوب دور دوم سفر رئیس جمهور به هرمزگان اشاره کرد و گفت: شماری از طرح‌های مصوب این سفر نیازمند تدوین قرارداد‌های لازم برای عملیاتی شدن هستند و بنا شد برای این منظور قراردا‌های لازم تدوین و موافقت نامه‌ها تبادل شود.

وی با اشاره به بیمارستان‌های در دست ساخت استان، گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از سه بیمارستان در دست ساخت، سرانه تخت‌های بیمارستانی استان هرمزگان از سرانه کشوری نیز بالاتر خواهد رفت و به یک و نه دهم تخت به ازای هر هزار نفر خواهد رسید.

استاندار هرمزگان تکمیل دانشکده‌های علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان را از دیگر اولویت‌های استان برشمرد و گفت: با کمک خیران ساخت دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان آغاز شده است، اما ضرورت دارد در شرق استان نیز این طرح آغاز شود.

استاندار هرمزگان همچنین بر تعیین تکلیف دانشکده‌های شیمی، نفت و فولاد تاکید کرد و گفت: آغاز به کار این دانشکده‌ها می‌تواند تحولی بزرگ در نظام آموزشی استان ایجاد کند.

دوستی با تاکید بر تشکیل کارگروه تحقق شعار سال و تعیین اعضای مشورتی، گفت: همه مدیران باید برای حضور مردم در عرصه اقتصاد راه پیدا کنند و ضروری است در هر دستگاهی یک نفر این مسئولیت را بر عهده بگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان هم گفت: تمرکز بر اقتصاد دریاپایه و رشد کشاورزی استان یکی از برنامه‌های امسال هرمزگان است و زمین‌های موردنیاز سرمایه گذاری در حوزه جهاد کشاورزی نیز بر این اساس واگذار می‌شود.

عباس مؤیدی افزود: میثاق نامه‌های امضا شده با استانداری هرمزگان نیز یکی دیگر از مبنا‌های تخصیص منابع و زمین‌ها برای سرمایه گذاری است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • حدود ۲ هزار زائر از آذربایجان‌غربی به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • اولین دوره مسابقات فوتسال جام هیأت مذهبی زاهدان برگزار می‌شود
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • بررسی اولویت‌های امسال هرمزگان در نشست شورای برنامه ریزی