Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا نظیفی امروز شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بر اساس آمار موجود در پنج ماهه نخست سال جاری سه هزار و ۴۳۲ مصدوم تصادفات جرحی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند.

کاهش ۲۷ درصدی مراجعات تصادفات جرحی

وی، گفت: در پنج ماهه ابتدایی امسال از کل مراجعین تصادفات جرحی ۸۲۷ نفر زن و ۲ هزار و ۶۰۵ نفر مرد بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پزشکی قانونی لرستان با بیان اینکه این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار مراجعین تصادفات به پزشکی قانونی چهار هزار و ۷۳۱ نفر بود، ۲۷ درصد کاهش یافته است، عنوان کرد: آمار معاینات تصادفات جرحی در پنج ماهه نخست سال گذشته چهار هزار و ۷۳۱ مورد بوده که شامل هزار و ۳۳۸ زن و سه هزار و ۳۹۳ مرد بوده است.

افزایش ۱۱ درصدی آمار مراجعات نزاع

نظیفی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بر اساس آمار موجود در پنج ماهه نخست سال جاری هفت هزار و ۵۱۶ مصدوم نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند، افزود: در پنج ماهه ابتدایی امسال از کل مراجعین نزاع دو هزار و ۱۳ نفر زن و پنج هزار و ۵۰۳ نفر مرد بودند.

وی، بیان داشت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار مراجعین نزاع به پزشکی قانونی شش هزار و ۷۴۲ نفر بود، ۱۱ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل پزشکی قانونی لرستان، عنوان کرد: آمار معاینات نزاع در پنج ماهه نخست سال گذشته شش هزار و ۷۴۲ مورد بوده که شامل هزار و ۵۲۶ زن و ۵ هزار و ۲۱۶ مرد بوده است.

تشکیل ۸۹ پرونده سقط جنین

نظیفی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بر اساس آمار موجود در پنج ماهه نخست امسال ۸۹ پرونده برای سقط درمانی در پزشکی قانونی استان تشکیل و در نهایت منجر به صدور ۵۷ مجوز برای سقط شده است، گفت: از این تعداد ۲۶ مورد عدم مجوز صدور و شش مورد هم عدم پیگیری ثبت شده است.

وی با تاکید بر اینکه تعداد مجوز سقط جنین در پنج ماهه سال گذشته ۷۶ مورد بوده است، گفت: آمار صدور مجوز سقط جنین در پنج ماهه سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل پزشکی قانونی لرستان با اشاره به اینکه در پنج ماهه سال گذشته ۹۰ پرونده برای سقط درمانی تشکیل شده بود که از این تعداد، ۷۶ مورد واجدالشرایط بوده و مجوز برای آن‌ها صادر شده است، تصریح کرد: شش مورد عدم صدور و هشت مورد عدم پیگیری ثبت شده است.

کد خبر 5027389

منبع: مهر

کلیدواژه: پزشکی قانونی لرستان سقط جنین نزاع و دعوا تصادفات رانندگی ویروس کرونا شیراز شهرکرد هفته دفاع مقدس بوشهر آمار کرونا توهین به پیامبر شیوع کرونا کرمانشاه انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان زلزله محرم 99 پنج ماهه نخست سال پزشکی قانونی تصادفات جرحی سال گذشته سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: در سال گذشته ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در استان جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۷ درصد افزایش داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران، دکتر علی عباسی، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: در سال 1402 از مجموع فوتی‌های مسمومیت با  قرص برنج در استان 125نفر مرد و بقیه زن بوده اند.

وی افزود: در  مدت اعلام شده شهرستان بابل با  37، ساری و میاندرود با 28 و آمل با 26 فوتی به ترتیب بیشترین و کمترین آمار مسمومیت با قرص برنج را داشته اند. در شهرستان  بهشهر و عباس آباد نیز هر کدام 2 فوتی گزارش شده است.

عباسی بیان کرد:  بر اساس گزارش‌ها شهریور با 23، مهر با 20 و آذر با 19 مورد بیشترین فوتی و خرداد و تیر هر کدام با 10 مورد کمترین فوتی را داشته‌اند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با تاکید بر ضرورت اعمال تدابیر سختگیرانه برای جلوگیری از توزیع قرص برنج گفت: در سال‌های اخیر و طبق آمار موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در استان بودیم، اما برای کاهش مرگ و میر با قرص برنج به گونه‌ای باید اقدام کرد که به آسانی و سهولت قرص برنج در دسترس مردم قرار نگیرد و برای مصارف خاص این قرص باید آن را از مجاری مناسب تهیه کرد و عرضه آن باید محدود شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • آخرین آمار فوتی‌ تصادفات در تعطیلات نوروزی
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • بیش از ۷۲ هزار معاینه بالینی پزشکی قانونی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • آمار سازمان پزشکی قانونی؛ نوروز امسال هزار و ۶۵ نفر در تصادفات جان باختند
  • افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران
  • پزشکی قانونی : سال گذشته ۴۱۴ نفر براثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست دادند
  • تورم دوازده ماهه منتهی به فروردین، ۳۸.۸درصد شد
  • افزایش ۲۸ درصدی فوتی‌های حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌ شرقی
  • ۴ پرونده روی میز بازپرس جنایی | از جزییات مرگ مرموز مجرمی با پابند الکترونیکی تا سقوط یک کوهنورد جوان