Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از فعالان اماراتی در بیانیه‌ای اقدام حاکمانشان در سازش با رژیم صهیونیستی و امضای توافقنامه ننگین این رژیم را به‌شدت محکوم و آن را نادیده گرفتن تاریخ مردم امارات در حمایت از ملت فلسطین توصیف کردند.

قدس آنلاین: شماری از شخصیت‌های برجسته اماراتی با صدور بیانیه‌ای اقدام حاکمانشان در سازش با رژیم صهیونیستی و امضای توافقنامه ننگین با این رژیم را مغایر با قانون شماره 15 اتحاد برای سال 1972 درباره تحریم (رژیم) اسرائیل دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است:

توافقنامه سازش، نقض قطعنامه‌ها و اجماع شورای همکاری خلیج (فارس)، اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی و حتی قطعنامه‌های سازمان ملل محسوب می‌شود.

علاوه بر آن مخالفت آشکار و اعلام‌شده ملت فلسطین با این توافقنامه که در مواضع سازمان آزادیبخش فلسطین، تشکیلات خودگردان فلسطین و تمام گروه‌های مقاومت نمود پیدا کرده نیز مشخص است.

این توافقنامه تمام ظلم‌هایی را که به ملت فلسطین به‌طور مستمر وارد شده است و فداکاری‌های مستمر این ملت را نادیده گرفته است و حقوق تاریخی آن را در سرزمین و تعیین سرنوشتش پایمال می‌کند.

در مقابل در حالی به رژیم اشغالگر و نژادپرست اسرائیل جایزه داده می‌شود که قبضه خود را بر خاک فلسطین تکمیل و قدس را به‌عنوان پایتخت دولت یهودی به‌رسمیت شناخته و زمینه را برای تعرض به مسجد الاقصی فراهم آورده است.

تمام کشورهای عضو شورای همکاری و ملت‌های عربی و آزاد متفقاً بر رد این توافقنامه که به پایمال‌شدن حقوق فلسطینیان منجر می‌شود، تأکید دارند.

تبلیغات رسانه‌های محلی امارات در حمایت از این توافقنامه با این ادعا که مانع  پیشروی اشغالگران خواهد شد و فرصت برگزاری نماز در مسجدالاقصی را فراهم خواهد کرد، بهانه‌هایی واهی بیش نیست؛ زیرا سازش به‌معنای اعتراف حق اسرائیل در این سرزمین است و دولت امارات این حق را ندارد.

این سازش رخنه‌ای به فرهنگ ، ارزش‌ها و اقتصاد امت و دادن پوششی رسمی به دشمن است، در مقابل چه دستاوردی کسب‌شده یا برای مسئله فلسطین و امارات متحده عربی در این توافق به دست خواهد آمد؟

سکوت ملت امارات به‌معنای پذیرش این توافقنامه و اقرار به آن نیست، همان طور که برای همگان مشخص است در امارات متحده عربی هیچ حاشیه‌ای برای آزادی بیان وجود ندارد، هر کسی که مخالف سیاست دولت باشد در معرض تعرض و زندان قرار می‌گیرد و باید با تهمت‌های باطلی که منجر به دهها سال زندان و جرایم مالی هنگفت تا نیم میلیون درهم است مواجه شود.

امروز اگر ملت بزرگوار امارات از حاشیه کمی از آزادی بیان هم برخوردار می‌بود تردید در برگزاری تظاهرات محکوم‌کننده تجاوز صهیونیستی به غزه به خود را نمی‌داد و در جمع‌آوری کمک برای حمایت از ملت فلسطینی کوتاهی نمی کرد.

از آن‌چه گفته شد و با الهام گرفتن از تجارب سابق امارات مانند "کمیته مقاومت در برابر سازش امارات با دشمن اسرائیلی" که همزمان با انتفاضه مسجد الاقصی در سال 2000 تشکیل شد و نمادی از مخالفت با سازش و هر نوع دیگر از روابط با دشمن صهیونیستی بود:

ما امضاکنندگانی که ناممان ذیل این بیانیه آمده است به‌نمایندگی از خود و ملت امارات مخالفت قاطع خود را با توافقنامه امضاشده با دشمن صهیونیستی اعلام و تأکید می‌کنیم این توافقنامه به‌نمایندگی از مردم امارات نبوده است.

همچنین تأکید می‌کنیم که مردم امارات همچنان حامی و پشتیبان مسئله فلسطین و ملت برادر فلسطین خواهد بود، ملتی که حقوق آن نقض و سرزمینش از سوی رژیم تروریست صهیونیستی غصب شده است.

ما به همگان تأکید می‌کنیم که وادادگی در امت دیرزمانی به‌طول نخواهد انجامید و وعده الهی در پیش است.

امضاکنندگان:
1-    دکتر یوسف خلیفه الیوسف استاد دانشگاه
2-    سعید ناصر سعید الطنیجی رئیس مرکز گفتگو و پژوهش‌های الخلیج
3-    علی حسن علی الحمادی ــ بازرگان
4-    حسن احمد حسن الدقی دبیرکل حزب امت امارات
5-    سعید خادم بن طوق المری بازرگان
6-    ابراهیم احمد الشمسی الحمادی استاد دانشگاه
7-    جاسم راشد الشامسی دبیرکل سابق
8-    احمد محمد الشبیبه النعمیی نویسنده و فعال رسانه‌ای
9-    محمد بن صقر یوسف الزعابی حقوقدان و مشاور قضائی
10-   عثمان حسن احمد المرزوقی فعال حقوق بشر 

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عادی سازی روابط اسرائیل سد النهضه بحرین امارات مردم امارات ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جلسه پارلمان اروپا با نادیده گرفتن نقش رژیم صهیونیستی در بحران فعلی منطقه که ناشی از اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و سیاست‌های اشغالگرانه آن است، ایران را به گسترش تنش‌ها در منطقه متهم کرد، اما اشاره کرد که تحریم‌ها به تنهایی، پاسخ کارآمدی به اقدامات ایران نیست.

به گزارش ایسنا، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صد‌ها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشور‌هایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران، روز گذشته، در واکنش به اظهارات بورل درباره تصمیم کشور‌های اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران گفت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن، تقریبا، چیزی بیش از کلمات توخالی نیست. اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش درباره جنگ غزه، بدون محکومیت جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان طی حملات کورکورانه آن به غزه، با کلی‌گویی مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به غزه در پی عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس در ۷ اکتبر که با هدف ادعایی «نابودی حماس» انجام شده، تاکنون موجب کشته شدن بیش از ۳۴ هزار نفر از فلسطینیان، از بین رفتن ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی این منطقه و آواره شدن ۸۵ درصد از مردم آن شده است.

محاصره انسانی غزه موجب شده است کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدنی، دارو و تجهیزات پزشکی احتمال بروز فجایع انسانی، از جمله قحطی، گرسنگی و شیوع بیماری‌های واگیردار افزایش پیدا کند. رژیم صهیونیستی در حملات خود اهداف غیرنظامی مانند مدارس، مساجد، کلیساها، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌ها را نیز هدف قرار داده است.

دیگر خبرها

  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • ادامه تظاهرات علیه نتانیاهو در دویستمین روز جنگ علیه غزه
  • ببینید | حزب الله: پادگان «شراگا» در شمال عکا را هدف قرار دادیم
  • حزب الله: پادگان «شراگا» در شمال عکا را هدف قرار دادیم
  • بیانیه دفتر سیاسی انصارالله یمن درباره غزه
  • راهپیمایی مردم یونان علیه حمایت آمریکا و اروپا از رژیم صهیونیستی