Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع مقدس و مقاومت مختص هیچ گروه خاصی نیست و انجمن این داعیه را دارد که همه فیلمسازان را دعوت کند. انجمن دفاع مقدس برای حمایت از فیلمسازانش برنامه دارد اما کار جشنواره تولید نیست، بلکه وظیفه آن فضاسازی و جریان‌سازی است.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، نشست رسانه ای شانزدهمین جشنواره بین‌الملل فیلم «مقاومت» با حضور مهدی عظیمی میرآبادی دبیر این رویداد امروز ۲۹ شهریورماه به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست عظیمی‌میرآبادی با ارائه گزارشی از برگزاری شانزدهمین دوره جشنواره گفت: جشنواره مقاومت در دوره های پیشین تحت عنوان جشنواره دفاع مقدس یا هر عنوان دیگری برگزار می‌شد، اما با تغییر رویکرد به جشنواره فیلم مقاومت تغییر نام داد و به یک حرکت جهانی تبدیل شد. در پنج دوره گذشته آقای خزاعی این جشنواره را به جایی رساندند که حداقلی از کیفیت در آن تعریف شد و تلاش ما هم بر این بود تا کار خود را ضعیف ‌تر از آنچه تعریف و انجام شده، انجام ندهیم.

وی در ادامه افزود: این جشنواره یک اتفاق ویژه است. انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با همکاری بنیاد روایت فتح دو مسئولیت راهبردی دارد که تقویت و تثبیت سینمای دفاع مقدس به‌ عنوان سینمای تراز انقلاب و حمایت از هنرمندان سینمای انقلاب در این بین تعریف شده است. این جشنواره هم در همین راستا حرکت می کند و امیدوارم بتوانیم به خوبی عمل کنیم.

عظیمی میرآبادی بیان کرد: یکی از اقدامات برای برگزاری منظم جشنواره ایجاد دبیرخانه دایمی است. این دبیرخانه باعث شد بین فعالیت های ما فاصله نیفتد و کارها سر وقت پیگیری شود. بنای ما بر این است تا این جشنواره را به صورت دو سالانه برگزار کنیم. البته در روزهای نخست مسئله ای وجود داشت و آن هم این بود که آثاری نداریم اما هرچه پیش تر رفتیم بر تعداد آثار ارسالی افزوده شد و نزدیک به ۹ هزار اثر به دبیرخانه رسید.

عظیمی میرآبادی درباره بخش «مدافعان سلامت» گفت: در این بخش میزان آثار رسیده یک اتفاق عجیب را رقم زده است. بیش از هزار اثر از ۱۲۸ کشور به این بخش ارسال شده و این نشان از دغدغه‌ای انسانی برای مقابله با این بیماری دارد.

وی با اشاره به جذب طیف‌های مختلف فیلمسازی در انجمن انقلاب سینمای دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس و مقاومت مختص هیچ گروه خاصی نیست و انجمن این داعیه را دارد که همه فیلمسازان را دعوت کند. ضمن اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند دفاع مقدس را مصادره کند. خوشبختانه انجمن نسبت به این مسئله نگاه جامعی دارد و در به روی هیچکس بسته نیست اما هرکسی قابلیت تلاش برای این سینما را ندارد.

وی درباره ضعف تولیدات دفاع ‌مقدسی در سینمای ایران گفت: ما برای پیشرفت اهدافمان و آنچه درباره سینمای انقلاب و دفاع مقدس به ‌دنبالش هستیم باید با بخش‌های مختلفی همچون صدا و سیما، خانه سینما و ... تعامل داشته باشیم. با سازمان سینمایی هم جلسه داشتیم و قول همکاری داده اند، بخشی از حمایت‌ها را محقق کردند و شخصاً در این زمینه از رئیس سازمان سینمایی تشکر می‌کنم.

دبیر شانزدهمین جشنواره فیلم «مقاومت» درباره حمایت‌های مالی از فیلمسازان تاکید کرد: متأسفیم که چنین شرایطی برای سینماگران انقلاب وجود دارد. انجمن دفاع مقدس برای حمایت برنامه دارد اما کار جشنواره تولید نیست، بلکه وظیفه آن فضاسازی و جریان‌سازی است.

وی درباره ساخت فیلم های دفاع مقدسی با هزینه برگزاری جشنواره در ایام کرونا اظهار کرد: هزینه برگزاری این جشنواره از یک فیلم سینمایی معمولی هم کمتر است و اگر یک فیلم به ویترین سینما اضافه شود اتفاق عجیبی رخ نمی‌دهد اما همین فضایی که شکل می‌گیرد تا افراد با یکدیگر ارتباط بگیرند، اثرش می‌تواند از تولید یک فیلم سینمایی بیشتر باشد. کارکرد این جشنواره می تواند از تولید یک فیلم سینمایی بیشتر باشد.

عظیمی میرآبادی در ادامه تاکید کرد: ما ابتدا می‌خواستیم در هفته بسیج جشنواره را برگزار کنیم اما ممکن بود مخاطب آن را پس بزند. بنابراین ترجیح دادیم جشنواره در دو مقطع برگزار شود که اگر در بازه‌ای دچار مشکل شد در بازه دیگر آن را برگزار کرده باشیم.

وی در بخش دیگری توضیح داد: حجم برنامه‌های ما زیاد و از یک هفته بیشتر بود. اول می‌خواستیم در هفته بسیج جشنواره را برگزار کنیم، ولی اگر در یک هفته برگزار می‌شد ممکن بود مخاطب آن را پس بزند. بنابراین یا باید حجم برنامه را کم می‌کردیم که امکانش نبود یا باید مدت زمان را طولانی تر می‌کردیم که این گزینه به نظرمان بهتر بود. بنابراین ترجیح دادیم جشنواره در دو مقطع برگزار شود که اگر در بازه‌ای دچار مشکل شد در بازه دیگر آن را برگزار کرده باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره بخش «سینمای سامری» گفت: اینکه در سمت دیگری از دنیا  عده ای نظریه پردازی کنند فرق چندانی با ما ندارند، چراکه آنها هم در حوزه سینما خوانده‌اند و تخصص دارند اما سوال اینجاست که چرا وقتی آن‌ها نظریه‌ای می‌دهند خوب است اما وقتی خودمان نظریه می‌دهیم عجیب است؟ متاسفانه در این نگاه یک خود تحقیری وجود دارد. اما ما این بخش را در راستای اهداف صهیونیست ها تحت عنوان «سینمای سامری» قرار دادیم که یک نگاه محتوایی و فکری دارد.

وی درباره بودجه جشنواره تصریح کرد: پایان برپایی جشنواره گزارش مفصلی درباره منابعی که دریافت کردیم را ارائه می کنیم؛ اما مجدداً تاکید می کنم هزینه برگزاری این جشنواره از ساخت یک فیلم سینمایی هم پایین‌تر است.

میرآبادی درباره نحوه حراست و صیانت از فیلم‌هایی که در بخش آنلاین به نمایش در می‌آید تاکید کرد: ترفندهایی در نظر گرفته شده که محرمانه است.

وی در ادامه یادآور شد: متاسفانه حضور میهمانان خارجی قدری با مشکل مواجه شد و در بخش اول این رویداد در هفته دفاع مقدس نتوانستیم مهمانان زیادی دعوت کنیم که البته دلیل عمده آن مسائل مالی است.

دبیر جشنواره مقاومت درباره ضرورت برپایی این جشنواره در روزهایی که با کرونا دست و پنجه نرم می کنیم، گفت: برگزاری این جشنواره منافاتی با کرونا ندارد و ما طبق دستورات ستاد مقابله با کرونا عمل خواهیم کرد.

وی در ادامه درباره بخش ویژه شهید سردار سلیمانی گفت:  بخشی تحت همین عنوان در جشنواره داریم و قرار بر این است تا مراسمی را در کنار مزار شهید سلیمانی برگزار ‌کنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عظیمی میرآبادی شانزدهمین جشنواره بین الملل فیلم مقاومت یک فیلم سینمایی عظیمی میرآبادی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد

همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» به مناسبت بزرگداشت سالروز «شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز سه شنبه 4 تیرماه 1403، مراسم بزرگداشت سالروز «شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس»  با عنوان «شن‌ها مامور خدا بودند» درسالن همایش های بین المللی خلیج فارس موزه ملی  انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار نادر ادیبی در حاشیه همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی ما در مجموعه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازنمایی حوادث مهم دفاع مقدس است و در سیاستگذاری های اجرایی، برنامه هایی را در طول سال برای آشنایی مردم به ویژه جوانان با هدف جلوگیری از فراموشی و تحریف وقایع، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت در نظر گرفته ایم.

وی با اشاره به واقعه طبس و شکست حمله نظامی آمریکا در سال 59 گفت: به پشتوانه هوشیاری ملت ایران، امام عظیم شان انقلاب و رهبری حضرت آقا در طی این سال‌ها همچنان خط مبارزه ملت ما با استکبار و شیاطین پر رنگ تر شده و ملت های آزاده دنیا از آن بهره می گیرند و مسیر سعادتی که این انقلاب باز کرد، همچنان گشوده تر در حرکت است.

جنبه‌های بسیاری از نقش زنان در دفاع مقدس باقی مانده

سردار ادیبی خاطرنشان کرد: موضوع شکست حمله نظامی آمریکا در طبس هم از آن وقایع تاریخی است که باید به دقت به آن پرداخته شود و تحلیل مناسبی از وضعیت مبارزه استکبار با ملت ایران را ترسیم کنیم که این کار در حال شکل گیری است و مهمترین نکته آن این است که این موضوع زنده باقی می ماند.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه هر روز ملت ما مستحکم تر به مسیر خود ادامه می دهد، تاکید کرد: مردم برای انتقال مفاهیم تاریخی به نسل های بعدی در این اماکن و مراکز مهم انقلاب حضور پیدا کنند تا با مبانی اصلی انقلاب آشنا شوند و قوت قلب بیشتری پیدا کنند.

همچنین در این مراسم محمد کریمی فعال رسانه ای  با نگاهی به رویداد‌های اتفاق افتاده پس از واقعه طوفان شن تا طوفان الاقصی گفت: امروز جنگی بزرگ‌تر از جنگ سخت برای گرفتن مرز‌ها رخ داده است. جنگی فراتر از جنگ اقتصادی، فرهنگی و جنگ نرم. امروز در جنگ شناختی و ترکیبی قرار گرفته‌ایم که این میدان مستقیما با تفکر و رسانه ارتباط دارد و اثرگذارترین گلوله‌ها در این عرصه، واژه‌ها هستند. ما امروز زیر بمباران اطلاعاتی ـ عملیاتی هستیم که تا به امروز تجربه نشده است. امروز در میدان عملیات روانی برای جا به جایی اراده‌ها و دستکاری دستگاه محاسباتی ذهن‌ها اقداماتی انجام می‌شود که جز باور داشتن به اراده الهی نمی‌تواند آن را خنثی کند.

کریمی تصریح کرد: از آغازین روز‌های نهضت انقلاب اسلامی دشمنان چند طرح را جلو بردند، اول همسو کردن حضرت امام (ره) با اهداف خود که به شکست انجامید، دوم ترور ایشان و متلاشی کردن انقلاب اسلامی که چندین طرح ترور برنامه‌ریزی شد، اما نهضت امام مورد عنایت و توجه حضرت حق بود و همه آن طرح‌ها ناکام ماندند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت بنیه دفاعی در جنگ شناختی امروز تاکید کرد: ما با وجود عملیات‌های نظامی موفقی که داشته‌ایم، اما نتوانسته‌ایم بر فضای مجازی آنطور که باید تسلط یابیم. سه حربه برای مقابله با انقلاب اسلامی از سوی دشمن به کار رفته که دهه‌ها سرمایه‌گذاری فکری، مالی و انسانی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است تا ما را به زانو درآورند. اولین آن حربه‌ها، تحریف است که نمی‌گذارد خبر خوبی از ایران منتشر شود. این حربه اجازه نمی‌دهد راز ایستادگی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر عدم ورود واکسن فایزر به درستی تبیین شود و چیزی از میلیون‌ها بیماری که به خاطر عوارض این واکسن درگیر هستند، منتشر شود؛ همچنین حربه تحریف اجازه نمی‌دهد خبری از 30 خط تولید واکسن ایرانی به گوش کسی برسد.

سینمای دفاع مقدس از هویت فرهنگی ایرانی- اسلامی پاسداری می‌کند

کریمی به دیگر راهکار‌های دشمن برای پیروزی در جنگ شناختی اشاره کرد و افزود: سازمان تخریب نمی‌گذارد کسی از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن صحبت کند و با ترسی که ایجاد می‌کند اجازه نمی‌دهد کسی به میدان تبیین بیاید. سازمان تحریف و تخریب دست به دست هم داده‌اند تا مردم در جهت القائات آنها به خیابان‌ها بیایند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما از فتنه‌های بسیاری گذشتیم تا به وعده صادق رسیدیم. توکل به خدا، اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردمی که فرسنگ‌ها از مسئولان جلوتر هستند ما را تا به امروز یاری کرده است و در سایه تحریم‌ها، جنگ نرم و سخت و همه مشقت‌ها امروز به عنوان کشوری قدرتمند عضو باشگاه هسته‌ای و نظامی جهانی خود را مطرح کرده‌ایم.

انتهای پیام/
 

همایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودند

دیگر خبرها

  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • صیانت از همه کودکان وظیفه مرجع ملی حقوق کودک است
  • وعده صادق حضور مقتدرانه سپاه در صحنه دفاع از انقلاب است
  • گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حجازی در زارچ