Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امورآموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ترم تحصیلی جدید دانشجویان این دانشگاه از امروز شنبه ۲۹ شهریور ماه آغاز شد، گفت:ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در هفته اول آبان و به صورت حضوری خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس احمدی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: براساس اعلام سازمان سنجش، اسامی دانشجویان جدید الورود دانشگاه از ابتدای آبان ماه اعلام خواهد شد که پیش بینی می کنیم ثبت نام این دانشجویان نیز از سوم آبان ماه آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل  امورآموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه هرساله حدود هزار و پانصد دانشجوی جدید در این دانشگاه ثبت نام می کنند، خاطرنشان کرد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است دانشجویان جدید الورود و دانشجویان قدیمی دو هفته در دانشگاه به صورت حضوری دروس خود را پیگیری کنند که برای این برنامه با اداره خوابگاه ها نیز هماهنگی صورت گرفته است.

دکتر احمدی اضافه کرد: البته براساس برنامه ریزی صورت گرفته حضور دانشجویان در دانشگاه به نحوی خواهد بود که شاهد تجمع دانشجویان در محیط دانشگاه نباشیم در واقع دانشجویان به دسته های مختلف برای زمان حضور در دانشگاه دسته بندی می شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی عنوان کرد: دروس عملی دانشجویان نیز به سه صورت حضوری، غیرحضوری یا «ترکیبی حضوری و مجازی»  اجرا خواهد شد.

مدیرکل امورآموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برای دانشجویان قدیمی نیز دروس نظری به صورت الکترونیکی و دروس عملی نیز به سه صورت حضوری، غیرحضوری یا «ترکیبی حضوری و مجازی» برگزار می شود.

دکتر احمدی عنوان کرد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است دانشجویان برای دروس عملی خود در هفته های دهم و یازدهم آموزشی در دانشگاه حضور داشته باشند و اگر نیاز بود زمان حضور دانشجویان براساس نوع درس عملی افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه ورود همه دانشجویان به دانشگاه آزاد است، گفت: اما دانشجویان برای حضور در دانشگاه باید از مرکز بهداشت دانشگاه برگه تاییدیه سلامت دریافت کنند که این روند در ترم تحصیلی گذشته برای دروس عملی نیز اجرا شد.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: دانشجویان برای حضور در زمان برگزاری دروس عملی نیز باید از مرکز بهداشت دانشگاه برگه تاییدیه سلامت دریافت کنند.

دکتر احمدی اظهار داشت: برای برگزاری امتحانات گزینه های مختلف درحال بررسی است اما اولویت مسئولان دانشگاه برگزاری امتحانات به صورت حضوری است.

وی افزود: درحال برنامه ریزی هستیم که اگر دانشجویان ساکن در دیگر شهرها امکان حضور در امتحانات را نداشتند بستری فراهم شود که در مکانی نزدیک محل زندگی خود در امتحانات حضور یابند.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد:  اگر شرایط به گونه ای پیش رود که بیماری کووید-۱۹ مجددا شدید شود و ستاد ملی کرونا اجازه برگزاری امتحانات حضوری را ندهد مجبور به برگزاری امتحانات به صورت مجازی هستیم.

دکتر احمدی تاکید کرد: در صورتی که امتحانات مجازی باشد به نحوی برگزار خواهد شد که بتوانیم به دانشجویان نمره دهیم.

وی گفت: میز خدمت الکترونیکی دانشگاه از ابتدای شیوع کرونا فعال بوده و دانشجویان می توانند از این طریق درخواست های آموزشی خود را پیگیری کنند.

مدیرکل امورآموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بخشی از درخواست های آموزشی دانشجویان نیز در شرایطی که کرونا شیوع یافته است از طریق ایمیل دانشکده ها و معاون آموزشی دنبال می شود.

دکتر احمدی اظهار داشت: دانشجویان سعی کنند در کلاس های درس مجازی نیز به صورت فعالانه شرکت کنند و همچنین رایانامه دانشگاه را هر روز کنترل نمایند. اطلاع رسانی های دانشگاه معمولا از این طریق اطلاع رسانی می شود.

وی ادامه داد: سامانه دروس مجازی این دانشگاه ارتقا یافته است و بستری فراهم شده تا تعامل میان اساتید و دانشجویان بیشتر شود. همچنین آموزش در این دانشگاه تعطیل نیست و تمامی ادارات و دانشکده های دانشگاه باز هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير آموزش مجازی دانشجویان آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزاری امتحانات برنامه ریزی دکتر احمدی صورت حضوری دروس عملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان

مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نشست خبری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اشاره به جشن ۹۰ سالگی دانشگاه تهران بیان کرد: دانشگاه تهران وظیفه پیگیری این سنت دانشگاهی را بر عهده دارد که با آموزش عالی نوین پیوند خورده است. 

او گفت: ۹۰ رویداد بزرگ در سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می شود که یکی از رویدادها برگزاری نمایشگاه کار از ۲۱ تا ۲۳ خرداد است، هدف دانشگاه از برگزاری این نمایشگاه تکمیل چرخه مهارت، آموزش و اشتغال است. 

شهبازی با تاکید بر کسب مهارت‌های تخصصی توسط دانشجویان، مطرح کرد: در ترم جاری استقبال خوبی از درس یادگیری تجربی شد و نمایشگاه پیش رو نمایشگاهی است که ظرفیت ها را برای ذی نفعان امر پررنگ تر خواهد کرد، نماینده شرکت ها و صنایع در این نمایشگاه نیازهای خود را اعلام می کنند تا دانشجویان جذب بازار کار شوند. تلاش می کنیم با برگزاری اردوهای مهارتی علاوه بر ایجاد فضای تفریحی و شاد، حتما دانشجویان را از نزدیک با صنایع آشنا کنیم. 

او تاکید کرد: پیشنهاد می کنیم که وزارت عتف برگزاری نمایشگاه کار را به منظور تقویت بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه در تمام مراکز آموزشی و دانشگاه ها جدی بگیرد. 

در ادامه، فرشته امین، مدیر کل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با بیان اینکه، بحث انتخاب جذب نیروی انسانی یکی از موضوعات مهم سازمان ها و منابع انسانی است، اضافه کرد: سازما‌ن‌ها قصد دارند نیروی متعهد متخصص و با انگیزه برای خود جذب کنند، از طرفی یک دغدغه مهم برای دانشجویان، پیدا کردن شغل مناسب مرتبط با رشته تحصیلیشان است.

او بیان کرد: امسال هم مانند سال گذشته دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران را برنامه ریزی کرده و اجرا می‌کنیم. در سال گذشته بیش از صد سازمان داخلی، بین المللی و دانشگاهی در نمایشگاه کار حضور داشتند و بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این نمایشگاه و کارگاه های آن شرکت کردند.

امین گفت: بعد از نمایشگاه سال گذشته، ارزیابی انجام دادیم و خوشبختانه در زمینه های مختلف اتفاقات خوبی شکل گرفت.

او با اشاره به شعار امسال که شبکه سازی با بهترین‌ها برای ساخت آینده است، گفت: ایجاد کنسرسیوم بین سازمان ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش، دستاورد سال گذشته است.

امسال ارزیابی خاص تری روی سازمان هایی که تمایل دارند در نمایشگاه باشند خواهیم داشت.

دبیر نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اعلام اینکه ثبت نام کارجویان و کارفرمایان برای حضور در نمایشگاه از امروز آغاز خواهد شد، مطرح کرد: ملاک ما برای حضور سازمان‌ها این است که اعتبار لازم را داشته باشند و فرصت‌های شغلی متنوع ارائه بدهند.

او همچنین از افتتاح اداره کل مهارت خبر داد و گفت: اولین دانشگاهی هستیم که با چنین عنوانی اداره‌ای را راه اندازی کرده ایم. قصد داریم با ایجاد این اداره کل و برنامه های متنوعی‌ که طراحی و تدوین می‌شود بتوانیم به دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و نسل جوان در کسب مهارت و تخصص و اشتغال کمک بکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور
  • تشریح روند ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران