Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@23:12:57 GMT

عینک میتواند5برابرابتلا به کروناراکاهش دهد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۸۳۵۵

عینک می‌تواند ۵ برابر ابتلا به کرونا را کاهش دهدمحققان با بررسی ۳۰۰ بیمار کرونایی اعلام کردند که زدن عینک می تواند در ابتلا به کرونا بسیار موثر باشد. ناطقان: عینک می‌تواند دست‌های آلوده به کرونا را از چشم‌ها دور کند.

محققان بیمارستان «نانچانگ» چین اظهار داشتند که گیرنده‌های سلولی که ویروس‌ها را به بدن انسان منتقل می‌کنند می‌توانند از طریق چشم سریعتر انتقال یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل کارکنان بیمارستان‌ها باید از چشم‌های خود برای جلوگیری از ابتلا به بیماری محافظت بیشتری کنند و به منظور اقدامی پیشگیرانه از عینک استفاده کنند.

به عبارتی مطالعات نشان داده که چشم‌ها می‌توانند به عنوان اندامی با هدف اصلی انتقال ویروس عمل کنند. مطالعات نشان داده که ویروس کرونا نه تنها در مبتلایان به کرونا در سطح چشم بلکه در اشک چشم نیز پیدا می‌شود و می‌تواند بیماری کرونا را منتقل کند.

بنابر این چشم به عنوان کانال مهمی برای ورود SARS-CoV-۲ به شمار می‌آید. پس بهتر است برای مقابله بیشتر با کرونا از عینک به همراه ماسک استفاده کنیم. منبع: عصر ایران برچسب ها: عینک ، ابتلا ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عینک ابتلا کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها

با این حال تا به امروز هیچ گونه انتقال H۵N۱ از انسان به انسان ثبت نشده است.

این متخصص سازمان جهانی بهداشت گفت: H۵N۱ یک عفونت آنفلوآنزا است که عمدتا در طیور شروع شده و طی یکی دو سال اخیر گسترش یافته و به یک بیماری همه گیر جهانی مشترک بین انسان و دام تبدیل شده است.

وی افزود: البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس علاوه بر آلوده کردن طیور، در بین پستانداران هم گزارش شده و ممکن است بتواند انسان ها را نیز آلوده کند و در نهایت انتقال انسان به انسان نیز رخ دهد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با اشاره به شیوع مداوم ویروس H۵N۱ در بین گاوهای شیرده در ایالات متحده، از مقامات این کشور خواست تا نظارت دقیقی بر روند گسترش این ویروس داشته باشند.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، نخستین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است؛ از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

علائم آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات‌الریه شدید مبتلا شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • عینک شنای هوشمند فرم برای سال 2024 اصلاح می‌شود
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • (تصویر) استایل جالب مامور زن یگان ویژه با عینک آفتابی و مسلسل!
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است