Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، ایوب رضایی در بازدید از هنرستان کشاورزی حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه و سیاست‌های وزارت آموزش وپرورش باید تا پایان این برنامه 50 درصد دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی وحرفه ای و کاردانش سوق داده شوند.

وی با بیان اینکه میانگین تحصیل دانش آموزان در رشته‌های فنی وحرفه ای و کاردانش در کشور 35 درصد است گفت: هم اکنون  در استان کهگیلویه وبویراحمد 20 درصد در رشته‌های فنی وحرفه‌ای تحصیل می‌کنند که از میانگین کشوری عقب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تنوع رشته‌ای در حوزه فنی حرفه‌ای برای جذب دانش آموزان جهت مهارت آموزی و جذب بازار کار یک ضرورت است که باید در همه بخش‌ها دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از محورهای توسعه استان کهگیلویه وبویراحمد بخش کشاورزی است و قریب 20 سال هنرستان کشاورزی وجود نداشت گفت: با همکاری مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان و آموزش وپرورش هنرستان کشاورزی در دو رشته متناسب با نیازهای استان در سال 96 راه اندازی شد .

رضایی یکی از مشکلات این هنرستان از بدو تاسیس تا کنون را کمبود فضای آموزشی دانست و گفت: خوشبختانه با حمایت رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  این مشکل حل شد و بستر برای توسعه  رشته‌های بخش کشاورزی در سال‌های آینده نیز میسر شده است.

 

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه انتخاب و انتصاب مدیران در مدارس طبق دستورالعمل و از طریق آزمون و مصاحبه تخصصی هر ساله انجام می‌گیرد ،گفت: اگر بخواهیم 5 مدیر نمونه و برتر در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد انتخاب کنیم یکی از این مدیران مدیر هنرستان کشاورزی حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی است.

رضایی افزود: در سایه مدیریت توانمند علمی هنرستان کشاورزی حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی ، علی‌رغم همه محدودیت‌های مکانی و مشترک با دو دستگاه اداری به خوبی این مجموعه را اداره کردند  به طوری که در سال تحصیلی گذشته این هنرستان در سطح ملی در زمینه جذب دانش آموز رتبه اول کشوری را کسب کرد.

وی با تقدیر و تشکر از همکاری خوب مرکز تحقیقات کشاورزی با هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی گفت: خوشبختانه نیروی انسانی دروس تخصصی دو رشته کشت گیاهان دارویی و پرورش ماهیان سردآبی از نیروهای علمی و توانمند که اکثرا در سطح دکتر هستند آموزش دانش آموزان را برعهده دارند که با بررسی میدانی فعالیت‌های عملی به خوبی آموزش داده می شوند.

 

وی گفت: در ایستگاه چم خانی مختار یک هکتار زمین به رشته کشت گیاهان دارویی اختصاص داده شده و در مرکز تحقیقات و اصلاح نژاد دشت روم نیز از ظرفیت این مرکز وسایر طرح‌های سطح شهرستان برای اجرای کار عملی دانش آموزان استفاده می شود.

رضایی استقبال دانش آموزان از رشته های هنرستان کشاورزی را بسیار خوب توصیف کرد و اظهار امیدواری کرد با حل مشکل فضا در سال‌های آینده رشته‌هایی جدیدی را در هنرستان کشاورزی دایر کنیم.

وی به شرایط کرونایی و آموزش دانش آموزان اشاره کرد واز مدیر و مجموعه همکاران هنرستان کشاورزی خواست که با جدیت بحث آموزش مجازی دانش آموزان را در کنار آموزش حضوری دانش‌آموزان پیگیری کند.

رضایی  با اشاره به حمایت و تعامل آموزش و پرورش با مرکز تحقیقات در بحث شبانه‌روزی،کادر مدیریتی و دروس عمومی هنرستان کشاورزی نیز گفت: انتظار می رود مرکز تحقیقات کشاورزی فضای این هنرستان را به بهترین شکل ممکن تجهیز کند تا محیطی شاداب برای آموزش دانش آموزان فراهم شود.

پرهیز از مسائل حاشیه‌ای و توجه خاص به مسائل آموزشی از سیاست‌های هنرستان کشاورزی

مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک حسینی در این بازدید از پیگیری‌های مجدانه  استاندار، معاون سیاسی استاندار ،مدیرکل آموزش وپرورش، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی ،معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان و مدیریت آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد در حل مشکل فضای آموزشی هنرستان کشاورزی  که بیش از 3سال به طول انجامید تقدیر و تشکر کرد و گفت: با توسعه فضا بستر برای آموزش مطلوب دانش آموزان هنرستان کشاورزی  فراهم می‌شود.

 

سید ولی موسوی پرهیز از مسائل حاشیه‌ای و توجه خاص به مسائل آموزشی و علمی هنرستان را از سیاست‌های کلیدی مجموعه عوامل اجرایی هنرستان کشاورزی عنوان کرد و گفت: با همکاری دانشگاه یاسوج وسایر ظرفیت‌های استانی و حمایت ویژه متولیان کشاورزی استان تلاش می‌کنیم مهارت آموزی دانش آموزان به بهترین نحو ممکن انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی گذشته 4 نفر از دانش‌آموزان هنرستان کشاورزی حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی در جشنواره هنرستان‌های کشاورزی به میزبانی مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی رتبه برتر کشوری را کسب کردند که نشان از توانمندی دانش آموزان این دیار دارد.

در پایان این بازدید معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان به همراه رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان رئیس اداره فنی وحرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان از نزدیک در جریان توسعه فضاهای ملحق شده به هنرستان کشاورزی قرار گرفتند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی آموزش دانش آموزان یاسوج معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش استان کهگیلویه وبویراحمد مرکز تحقیقات کشاورزی استان کهگیلویه کل آموزش وپرورش کشاورزی استان رشته های فنی فنی وحرفه ای پرورش استان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت‌آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می‌بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در بجنورد
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • برپایی نمایشگاهی از دست سازه‌های دانش آموزان آباده ای