Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-23@12:14:03 GMT

لزوم عرضه کل فولاد تولیدی در بورس کالا

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۸۹۶۴

لزوم عرضه کل فولاد تولیدی در بورس کالا

معاون امور صنایع وزارت صمت تاکید کرد: علت این که وزارت صمت تاکید بر عرضه محصولات در بورس کالا را دارد این است که شرکت‌های تولیدکننده فولاد از مزایای بورس استفاده کنند و در همین راستا باید کل تولید کارخانجات فولاد در بورس قیمت‌گذاری و عرضه شود. به گزارش پول نیوز، مهدی صادقی نیارکی درباره روند عرضه ورق لوله و پروفیل در بورس گفت: قیمت کالا‌های عرضه شده در بورس تابع مکانیسم‌های قیمت جهانی است و نمی‌شود با عرضه کم و وجود تقاضای زیاد قیمت را ذیل قیمت جهانی تعیین کنیم و مدعی کشف قیمت باشیم و خارج از بورس با هر قیمتی که مورد نظر است عرضه را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اصلاح این روند در دستور کار معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت است و مطمئناً این موضوع و فرآیند موجود ساماندهی می‌شود.
صادقی نیارکی تاکید کرد: تامین مواد اولیه فولاد باید حتماً ذیل سامانه بهین یاب و بر اساس سهمیه‌هایی که مستند بر صورت‌های مالی حسابرسی شده است؛ انجام شود و همچنان که کل تقاضا باید از طریق بورس باشد، همه تولیدکنندگان فولاد نیز مکلف هستند تمام عرضه خود را از طریق بورس انجام دهند.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: کسانیکه بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور در بورس عرضه را انجام ندهند، ورق گرم برای تبدیل به ورق سرد به آن‌ها تحویل نخواهد شد و واحد‌هایی که ورق گرم خود را به بورس عرضه نکنند و به آن‌ها نیز اسلب تعلق نخواهد گرفت.
وی ادامه داد: حدود سه ماه است که مسئولیت عرضه و تقاضای ورق فولادی به معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است و با توجه به اینکه باید میزان عرضه و تقاضا با هم دیده شوند، نمی‌شود که از مجموعه فولادسازان فقط یک شرکت محصول خود را آن هم با درصد پایین در بورس عرضه کند و برای تقاضای بالا در بورس کشف قیمت شده و تحت عنوان مچینگ خارج از این چارچوب محصولات فروخته شود.
معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: اطلاعات مربوط به روند عرضه به به شکل مچینگ از خود شرکت فولاد مبارکه دریافت شده و همکاری خوبی هم از طرف این شرکت در روند عرضه و تقاضا وجود داشته است.
صادقی نیارکی اضافه کرد: هم اکنون حدود ۴۳۰ واحد از طریق مچینگ خرید می‌کنند که اصلاً عضو بهین یاب نیستند و به عبارتی از مجموع یک هزار و ۶۶ واحدی که ورق دریافت می‌کنند حدود ۶۰۰ واحد در بهین یاب هستند و الباقی فاقد کد بهین‌یاب هستند.
وی تصریح کرد: همه این واحد‌ها باید کد بهین یاب دریافت می‌کردند و از زمانی که برنامه ساماندهی آغاز شده است، بالای ۳۰۰ واحد فاقد کد را موفق شدیم که وارد مدار بهین‌یاب کنیم.
صادقی نیارکی گفت: در بخش عرضه متاسفانه همه فولادسازان عرضه خود را به طور کامل انجام نمی‌دهند و شرکت فولاد مبارکه نیز بخشی از تولیدات فولاد خود را در بورس عرضه کرده و طرف دیگر تقاضاست که با این عرضه کم مواجه شده و به اسم کشف قیمت و رقابتی شدن قیمت‌ها و خارج از بورس با مدل‌های خاصی محصول به فروش رسیده است.
وی با اشاره به اطلاعات مورد رصد در دو سال اخیر، پروانه صادره استان‌ها برای تولید ورق فولادی را ۳۳ میلیون تن اعلام کرد و گفت: با تولید ۹ میلیون تن بازار داخلی با کمبود ورق مواجه شده است.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار بورس کالا شاخص بورس عرضه سهام معاون امور صنایع وزارت امور صنایع وزارت صنعت صادقی نیارکی معدن و تجارت بورس عرضه بهین یاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از خروج گندم تولیدی از سطح استان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: باید با برنامه‌ریزی لازم مانع از خروج گندم تولیدی استان از مبادی خروجی شویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، عبدالوحید محمدی امروز _ اول اردیبهشت _ در مراسم روز ملی گندم و نان ضمن تبریک این مناسبت ملی، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی و تدابیر لازم باید شرایطی اتخاذ شود تا گندم تولیدی استان از مبادی خروجی خارج نشود و در اختیار مراکز خرید دولتی و خصوصی استان کرمانشاه قرار گیرد.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت بازنگری در میزان ظرفیت کارخانجات استان افزود: این موضوع در دستور کار کارگروه پایش آرد و نان استان قرار دارد و از مجاری مختلف در حال پیگیری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه با تأکید بر اهمیت تولید آرد کامل عنوان کرد: با همکاری خبازی‌ها و کارخانجات آرد در حال انجام برنامه‌ریزی‌های لازم جهت تولید آرد کامل و نان سالم‌تر در استان هستیم.

علی حجتی نماینده کارخانجات آرد استان کرمانشاه نیز اظهار کرد: ظرفیت فعالیت کارخانجات استان با توجه به گندم تولیدی باید مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با اشاره به وضعیت تولید آرد در استان افزود: کارخانجات آرد استان آمادگی دارند به‌زودی تولید آرد کامل را در استان شروع کنند.

نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز در این جلسه، اضافه کرد: ۱۳ کارخانه تولید آرد در استان مجوزهای لازم را جهت تولید آرد کامل دریافت کرده‌اند.

علی ملکشاهی مدیر کل غله استان کرمانشاه نیز در ادامه این نشست با اشاره به برنامه اداره‌کل غله برای خرید گندم در سال‌جاری اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم جهت خرید گندم، گلرنگ و کاملینا توسط اداره‌کل غله انجام شده و در ۷۲ مرکز خصوصی و دولتی کار خرید این ۳ محصول انجام خواهند شد.

وی به اهمیت پرداخت به‌موقع خرید تضمینی گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان نیز اشاره‌ای داشت و گفت: امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده خرید تضمینی این ۳ محصول به‌ویژه گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان به‌موقع انجام شود.

کد خبر 746405

دیگر خبرها

  • اولین عرضه خودرو در بورس کالا در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات فروش شفاف زعفران در بورس کالا
  • عرضه هزار و ۵۰۰ کیلو زعفران فردا در بورس کالا
  • ۱۵۰۰ کیلو گرم زعفران فردا در بورس کالا عرضه می‌شود
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود
  • افزایش ۳۹۲۱ هزار واحدی شاخص بورس
  • عرضه شمش بلوم و تختال
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | روز سیمانی‌ها
  • لزوم جلوگیری از خروج گندم تولیدی از سطح استان
  • آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تامین، تولید و بسته بندی کالا‌های اساسی درآذربایجان شرقی