Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@17:56:06 GMT

شرط برگزاری کلاس‌های درس حضوری به روایت وزیر

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۹۲۵۵

شرط برگزاری کلاس‌های درس حضوری به روایت وزیر

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در پیامی بابیان اینکه شرط برگزاری کلاس‌های حضوری امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است و در تحلیل شرایط و برنامه‌هایی که آموزش‌وپرورش برای تداوم آموزش دانش آموزان به‌کار برده است، اظهار کرد: با این وضعیت اکنون بخش قابل‌توجهی از مدیریت و نظارت بر تحصیل دانش آموزان بر عهده خانواده‌هاست و همکاری و تعامل بدون وقفه اولیا و مربیان، پشتوانه محکمی برای موفقیت فرزندانمان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در متن پیام وزیر آموزش و پرورش آمده است: آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را حضور خانواده‌های گرامی و والدین دانش آموزان عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از همکاری و همراهی ارزشمند و صمیمانه شما با مدیران مدارس، معلمان و سایر دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت در سال تحصیلی گذشته به‌ویژه در ماه‌های پایانی سال که با شیوع بیماری کرونا در کشور همراه شد، تشکر و قدردانی می‌نمایم.

وی نوشته است: قبلاً گفته می‌شد، مدرسه خانه دوم فرزندان ماست، اما امروز با اطمینان می‌گویم که خانواده مدرسه اول است و در قبال همه اموری که به فرزندان مربوط می‌شود، مسئول است؛ بخصوص با پایداری و استمرار احتمال شیوع بیماری کووید ۱۹ نزدیکی و همکاری این دو نهاد اصیل و اثرگذار باید تقویت شود. تلاش ما این است که بتوانیم با بهره‌گیری از خرد جمعی، یافته‌های علمی و تجارب ارزشمند ملی و بین‌المللی، تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرزو بوم را به نحو مؤثر و مطلوبی به‌پیش ببریم و اجازه ندهیم وقفه‌ای در جریان آموزش و تربیت آنان به وجود بیاید.

حاجی میرزایی در ادامه پیام خود آورده است: وزارت آموزش‌وپرورش متناسب با اهداف، مأموریت‌ها و منابع مادی و انسانی خود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های برون‌سازمانی امکاناتی را فراهم کرده است تا پاسخ گوی نیازهای آموزشی و تربیتی دانش آموزان در تمام نقاط کشور باشد، در این راستا با بررسی وضعیت‌های متصور، امکانات موجود و مشورت با کارشناسان خبره، روش‌های آموزشی را در دو بخش حضوری و غیرحضوری پیش‌بینی و زمینه‌های اجرای آن را فراهم کردیم. برگزاری کلاس‌های حضوری را مشروط به فراهم بودن امکان اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی کرده‌ایم و برای اینکه خانواده‌ها و معلمان دغدغه سلامت خود و دانش آموزان را نداشته باشند به مدارس تفویض اختیار داده شده است تا با مشارکت و هم‌فکری ذی‌نفعان یعنی خانواده‌ها، معلمان و مدیریت مدرسه که در قالب شورای مدرسه فعالیت می‌کنند، متناسب با شرایط مدرسه و منطقه، تقویم آموزشی را تنظیم و مطابق آن برنامه درسی مصوب را اجرا کنند.

وی ادامه داده است: در روش غیرحضوری، شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) را راه‌اندازی کردیم که پس از چند ماه تجربه و ارزیابی و نظرسنجی از شما والدین گرامی، بسیاری از ایرادات فنی آن رفع شد و اکنون نسخه ارتقا یافته‌ی آن در دسترس معلمان و دانش آموزان قرار دارد. در نسخه جدید شاد، امکان برقراری ارتباط تصویری، مدیریت کلاس درس، بررسی تکالیف درسی، آموزش معکوس و ارزیابی از آموخته‌های فراگیران فراهم‌ شده است. تلویزیون آموزشی نیز هم‌زمان فعالیت خود را با ارائه دروس در تمامی پایه‌ها آغاز کرده است تا دانش‌آموزانی که به هر دلیل نمی‌توانند از فضای مجازی استفاده کنند از تحصیل بازنمانند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همچنین بسته‌های خودآموز توسط معاونت‌های آموزشی تهیه ‌شده و برای دانش‌آموزانی که امکان استفاده از روش‌های دیگر را ندارند ارسال می‌شود تاکید کرده که در کنار این اقدامات تلاش خواهیم کرد با همکاری راهبران آموزشی و معلمان به‌صورت سیار دسترسی همه کودکان واجب التعلیم را به آموزش رایگان فراهم کنیم؛ اگر خلاقیت معلمان، کادر آموزشی مدارس و مناطق و خرد جمعی والدین را به این مجموعه بیفزاییم، امکان‌های متعددی فرا روی ماست که می‌توانیم متناسب با شرایط دست به انتخاب بزنیم.

وی همچنین در این پیام آورده است: با همه محدودیت‌های موجود به علت اثرات غیرقابل‌انکار روش حضوری بر سلامت جسمی، روانی، عاطفی و شناختی کودکان و نوجوانان که ممکن است چشم‌پوشی از آن پیامدهای تربیتی نامطلوبی بر رفتار دانش آموزان برجای بگذارد به همه مدارس تأکید شده است که با تقسیم ساعات درسی به‌وقت‌های کوتاه، فراگیران را از این فرصت‌های طلایی محروم نکنند. درهرصورت شرط برگزاری کلاس‌های حضوری امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است. با این وضعیت اکنون بخش قابل‌توجهی از مدیریت و نظارت بر تحصیل دانش آموزان بر عهده خانواده‌هاست و همکاری و تعامل بدون وقفه اولیا و مربیان، پشتوانه محکمی برای موفقیت فرزندانمان محسوب می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در پایان از اعضای شورای انجمن اولیا و مربیان مدارس خواسته در تعامل مستمر با خانواده‌های دانش آموزان نظرات آنان را به شورای مدرسه منعکس نمایند و ازآنچه باعث نگرانی والدین عزیز می‌شود پیشگیری کنند. از مدیران مدارس هم خواسته‌ با تشکیل مستمر جلسات شورای مدرسه در اجرای مصوبات آن اهتمام کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قرارداد الجزایر علی شمقدری قتل عام صبرا و شتیلا مکانیسم ماشه توافق اسرائیل و بحرین حیران وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی کلاس های حضوری قرارداد الجزایر علی شمقدری قتل عام صبرا و شتیلا مکانیسم ماشه توافق اسرائیل و بحرین حیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و  سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور