Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به سفر یک روزه جمعی از اعضای کمیسیون انرژی به استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: روز پنجشنبه به همراه ریاست کمیسیون انرژی و رئیس کمیته گاز و چند تن دیگر از اعضای کمیسیون به همراه بنده به استان سیستان بلوچستان سفری داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: دلیل اصلی سفر پیگیری سوال آقای دهمرده نماینده زابل از وزیر نیرو در ارتباط با تسریع در احداث نیروگاه بادی میل نادر زابل بود. ما در این سفر این موضوع را دنبال کردیم.

وی در ادامه جزئیات این نشست بیان کرد: مدیرعامل سازمان بهره وری انرژی و انرژی‌های تجدیدپذیر وزارت نیرو نیز ما را در این سفر همراهی کردند. در ادامه این سفر نیز از بخش هایی از پروژه های استانی بازدید کردیم.

وی در ادامه تاکید کرد: نیروگاه بادی میل نادر یک نیروگاه ۵۰ مگاواتی است که در فاز اول احداث می شود و قابلیت افزایش ظرفیت تا ۱۰۰۰ مگاوات را نیز دارد. تقریبا کار پروژه پیشرفت کرده است اما آنچه که برای ما اهمیت داشت این بود که در زمان بندی که اعلام کردند کار به نتیجه برسد. اکنون منتظر هستند تا مقداری سرعت باد فروکش کند تا جرثقیل ها بتوانند تاسیسات اصلی را نصب کنند.

وی افزود: بعد از بازدید از نیروگاه میل نادر از پروژه گازرسانی و خط لوله اصلی ۳۶ و ۲۴ اینچی زاهدان به زابل بازدید کردیم. نیمی از این خط لوله از زاهدان تا سراه زابل- نهبندان است و نیمی دیگر هم از سراه تا زابل است. در بخش اول ۲۰ کیلومتر و در بخش دوم ۵۸ کیلومتر همچنان باقی مانده است‌.

وی هم چنین خاطر نشان کرد: چون لوله ها مورد استفاده خاص هستند، منتظر تخصیص شرکت لوله سازی اهواز هستند که فعلا ظرفیت اصلی خود را بر روی خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک گذاشته است. ان شاءالله دنبال می کنیم در کنار آن این خط لوله هم دنبال شود و گازرسانی به زابل و مردم عزیز این منطقه نیز تسریع شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان انرژی نیروگاه گازرسانی به زابل کمیسیون انرژی کمیسیون انرژی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۹۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارتخانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاوردهای فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

«وحید جلال‌زاده» رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید با تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیروهای مسلح به جهت پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق اظهار کرد: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسوولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیازهای صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیروهای مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بُعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید کردند.

سردار «طلایی نیک» معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع هم در جریان این بازدید، با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار مؤثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیروهای مسلح و وزارت دفاع اظهار کرد: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش‌پایه و مرزشکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان «سپند» از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید «محسن فخری‌زاده» تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن، امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

کد خبر 6087963 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • تولید بیش از ۵۸۷ میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا
  • خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • تقدیر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس از پلیس در موضوع عفاف و حجاب
  • راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟
  • سفر رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به بوشهر
  • بلاتکلیفی تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی