Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:03:51 GMT

ارزش واقعی هر سهم وسپهر ۱۶۰۰ تومان است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۹۹۳۴

ارزش واقعی هر سهم وسپهر ۱۶۰۰ تومان است

مراسم معارفه عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات با تشریح برنامه‌های آتی بانک صادرات ایران و گروه مالی سپهر صادرات برای حمایت از «وسپهر» با هدف راهبردی تعمیق بازار سرمایه در شرکت فرابورس برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از بانک صادرات ایران، قائم مقام مدیرعامل این بانک در این نشست که با حضور  احمد فاضلی (معاون مالی بانک)، بهروز خدارحمی (مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات) و محمد وطن پور (مدیرعامل شرکت تامین سرمایه سپهر) برگزار شد، گفت: ارزش ذاتی سهم شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات بیش از ۱۶ هزار ریال و قیمت عرضه اولیه آن بسیار پایین‌تر از ارزش واقعی است و این موضوع نوید بخش سودآوری مناسبی برای استقبال کنندگان از سهم مزبور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضا صدیق افزود: «وسپهر» متشکل از چندین شرکت بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور است که در صنایع پتروشیمی، ساختمانی و سایر صنایع بزرگ کشور فعالند و در آینده نزدیک از شرکت‌های بزرگ بازار سرمایه خواهند بود.
وی اظهار کرد: بانک صادرات ایران در این زمینه تجارب بسیار خوبی دارد و همانگونه که در سنوات دور، شرکت سرمایه‌گذاری غدیر را به بازار معرفی کردیم که امروز به یکی از شرکت‌های بزرگ بازار سرمایه تبدیل شده است، قطعا گروه مالی سپهر صادرات نیز به یکی از شرکت‌های بزرگ این بازار مبدل خواهد شد. سهم «وسپهر» سهم ارزنده‌ای است و بانک صادرات ایران با تمام توان از این سهم حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.
وی افزود: ورود این سهم به بازار موجب تعمیق و رونق بازار سرمایه خواهد بود و در زمانی که اقبال عمومی و سهامداران از بازار سرمایه، شرایط مناسبی دارد و تعداد سهامداران روز به روز بیشتر می‌شود، این شرکت می‌تواند به کمک بازار سرمایه بیاید و شرایط مطلوب‌تری را در بازار بورس رقم بزند.
صدیق تاکید کرد: تمام منابع حاصل از فروش این سهم در اختیار گروه مالی قرار خواهد گرفت تا به بهترین نحو و در مواقع مناسب از سهام حمایت کند.
قائم مقام مدیرعامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: مجموعه بانک صادرات ایران در تلاش است با رعایت مقررات، استانداردها، ضوابط بانک مرکزی و سازمان بورس اوراق بهادار خدمتگزار مناسبی برای مشتریان و سهامداران باشد. به گفته وی «وسپهر» قطعا یکی از ارزنده‌ترین سهام بازار سرمایه خواهد بود و همانطور که در مواقع لزوم از نقدشوندگی «وبصادر» حمایت شده، بازارگردان از این سهم نیز با جدیت حمایت خواهد کرد.

از هفته آینده گام‌های اولیه برای عرضه تک تک شرکت‌های گروه مالی سپهر آغاز می شود

در این مراسم همچنین بهروز خدارحمی، مدیر عامل گروه مالی سپهر صادرات با تشریح شرایط این شرکت سرمایه‌گذاری بر عزم جدی برای حفظ نقدشوندگی سهم مزبور و بازارگردانی با شیوه‌هایی متفاوت از گذشته در بازار سرمایه تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات گفت: گروه مالی سپهر صادرات در سال ۱۳۹۳ و  با سرمایه ۶۰۰ میلیارد ریال تاسیس شد و امروز به عنوان شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات ۳۰ هزار میلیارد ریال سرمایه ثبت شده دارد و رسالت اولیه آن اعمال مدیریت حرفه‌ای و تخصصی در شرکت‌های سرمایه پذیر است.
وی افزود: بانک‌ها بدون اراده لازم برای تحصیل و مالکیت یا ایجاد شرکت‌ها، به دلیل ساختار تسهیلات‌دهی و وامدار بودن آنها، گاهی به این نتیجه هوشمندانه می‌رسند که شرکت‌هایی را به جای مطالبات تملک کنند که خوش‌نام‌ترین آنها در مجموعه گروه مالی سپهر صادرات وجود دارد.
خدارحمی با اظهار امیدواری نسبت به این که بنگاه‌داری و سهامداری در بورس با یکدیگر اشتباه گرفته نشود، اظهار کرد: باید کمک کنیم که  مطلوب‌ترین وضعیت را در شرکت‌های سرمایه‌گذاری داشته باشیم.
وی تجمیع سرمایه‌گذاری‌ها را از دیگر دغدغه‌های موجود عنوان کرد و افزود: تلاش کرده‌ایم که مجموعه شرکتهای ساختمانی را در یک شکل تجمیع و با تبدیل آن به هلدینگ، در گام‌های بعدی آنها را نیز وارد بازار سرمایه کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر تسریع سرمایه گذاری در طرح‌های اولیه را نیز از جمله اهداف راهبردی این شرکت اعلام کرد و افزود: از هفته آینده گام‌های اولیه برای عرضه تک تک شرکت‌های گروه مالی سپهر آغاز خواهد شد.
خدارحمی گفت: شرکت گروه مالی سپهر بزرگترین شرکت سرمایه‌گذاری در بین شرکت‌های سرمایه‌گذاری تلقی می‌شود. این شرکت تا قبل از عرضه اولیه تماما (۹۹.۷۶ درصد) در تملک بانک صادرات ایران بوده و در ۲۴ ساعت آینده ۲۰ درصد آن عرضه اولیه خواهد شد.
وی به داشتن ۴۷ درصد سهام شرکت انرژی سپهر و حضور چهار شرکت بزرگ بلان، دنا، سیراف و لاوان، به عنوان زیر مجموعه‌های اصلی انرژی سپهر اشاره کرد و افزود: سه شرکت اول در زمینه تولید متانول و شرکت لاوان در زمینه تولید اوره و آمونیاک فعال است که شرکت‌هایی با پتانسیل ارزشمند به حساب می‌آیند.
وی گفت: شرکت‌های انرژی سپهر، توسعه نیشکر و تامین سرمایه سپهر در اولویت واگذاری بانک صادرات ایران قرار دارند.
خدارحمی با بیان اینکه ارزش برآوردی شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات ۳۳۰ هزار میلیارد ریال است افزود: در تلاشیم  اقدامات ارزشمندی را که تاکنون در بازار سرمایه اتفاق نیفتاده، رقم بزنیم.
وی افزود: پنج صنعت ساختمان، بانک، برق و انرژی، قند و چند رشته‌ای بیشترین سهم را در پرتفوی گروه مالی دارند.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات همچنین در بیان خطوط راهبردی این شرکت افزود: رشد مستمر بهترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری، پیشگامی در سودآوری، بهبود عملکرد مالی و عملیاتی و حفظ چابکی گروه مالی در کنار شفافیت مهمترین اهداف شرکت سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات است.
وی همچنین بهای تمام شده پرتفوی گروه مالی را ۲۷۰۰ میلیارد تومان و ارزش روز آن را ۷۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، تعداد ۶ میلیارد سهم معادل ۲۰ درصد از سهام شرکت "سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات" در نماد" وسپهر" فردا (یکشنبه ۳۰ شهریور) به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه می‌شود. حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۱۱۰۰ سهم در بازه قیمتی ۹۵۰ تا ۱۰۱۰ تومان بوده و تاریخ و دوره ثبت سفارش از ساعت ۱۳ تا ۱۷ روز یکشنبه، تاریخ تخصیص سهام نیز چهارشنبه دوم مهر و تاریخ شروع معاملات ثانویه روز شنبه ۵ مهرماه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وسپهر عرضه اولیه بانک صادرات ایران بازار سرمایه عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۹۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود

ایسنا/فارس استاندار فارس خواستار تسهیل فرایند سرمایه‌گذاری در استان به خصوص از طریق برپایی پنجره‌ واحد الکترونیک شد.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۶ اردیبهشت در نشست پایانی هماهنگی میان مدیران دستگاه‌هایی اجرای فارس برای شرکت در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با نام اکسپو ۲۰۲۴ که در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد، پیشنهاد داد تا پنجره واحد الکترونیک طی ۵ روز برگزاری نمایشگاه در محل اجرا برپا شود و فرایند سرمایه‌گذاری در استان نیز تسهیل شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای معرفی ظرفیت‌های استان فارس به ویژه در حوزه‌های زنجیره ارزش، گفت: در این نمایشگاه هر تعداد زنجیره‌های ارزش در استان وجود دارد باید ارائه شود. ایجاد زنجیره‌های ارزش جدید با مشارکت سایر استان‌ها نیز با هدف وحدت و هم افزایی در دستور کار قرار گیرد.

استاندار فارس با بیان اینکه برای شرکت در این نمایشگاه دو هدف را دنبال می‌کنیم، گفت: اولین هدف شرکت در اکسپو ۱۴۰۳، استفاده غیر فارسی‌ها از تولیدات و محصولات استان ‌ و در مرحله بعد افزایش میزان سرمایه‌گذاری‌هایی است که در فارس پس از برگزاری این رویداد بین‌المللی انجام می‌شود.

وی، ارائه ظرفیت‌های مختلف و متنوع استان به صورت رودررو و چهره به چهره را موثر دانست و افزود: طبیعتاً به ازای هر جذب سرمایه‌گذاری که منجر به عقد قرارداد و نتیجه نهایی شود باید مشوق‌هایی در نظر گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!