Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران استان با استفاده از ظرفیت‌های موجود تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حسین کلانتری در آیین برگزاری جشنواره شهید رجایی اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر با شهادت خود تراز با ارزشی در نظام جمهوری اسلامی طراحی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اسلام با رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) شروع و در سراسر جهان پیام الهی اسلام در حال نشر است، اما آنچه که مهم است پایداری و بقاء اسلام است که جز با ایثار و فداکاری محقق نخواهد شد.

کلانتری خاطرنشان کرد: در زندگی و کارنامه شهیدان رجایی و باهنر خدشه و لکه ای وجود ندارد، و تراز برتر مدیریت در مدل اسلامی ایرانی هستند، پس مدیران در نظام جمهوری اسلامی علاوه بر تأسی از سیره اهل بیت علیهم السلام باید از نوع مدیریت و زندگی امثال شهید رجایی و باهنر الگوبرداری شود.

وی بیان کرد: از مجموعه مدیران استان انتظار داریم که از ظرفیت‌های استان، برای خدمت به مردم و رفع مشکلات استفاده کنند.

تأکید نماینده ولی‌فقیه در گیلان بر حضور میدانی مدیران برای رفع مشکلات؛ آستارا جزو لاینفک گیلان استامام جمعه قزوین: مدیران اجرایی باید مقابل زیاده‌خواهی‌ها قدرت ایستادگی داشته باشندجابجایی مدیران در کشور سیاسی و جناحی است /ضرورت استاندارد سازی رفتار مدیران کشور

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: مدیران برای آنکه عملکرد خود را ارزیابی کنند، ببیند آیا توانسته اند به مردم بر اساس معیارهای اسلامی و مطابق قانون خدمت کنند، مدیری که بتواند از مشکلات مردم گره بازکند در خدمت به مردم موفق بوده است.

کلانتری تصریح کرد: مدیران تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم بکار بگیرند، حتی اگر به نتیجه مطلوب نرسند، مردم درک و قضاوت خواهند کرد و قدردان هستند. مدیران باید خود را مدیون مردم و خون شهداء بدانند، شهدایی که از زندگی دنیوی و آرزوهای خود برای عزت، استقلال و رفاه امروز ما گذشتند.

عالی ترین مقام اجرایی استان به مدیران استانی سعه صدر در مقابل ارباب رجوع را  یاد‌آور شد و خاطرنشان کرد: مدیران هدف و وظیفه خطیر خدمتگزاری به مردم را بر عهده دارند و باید به چنین فرصتی افتخار کنند.

به گزارش تسنیم، در پایان جشنواره از دستگاه‌های اجرایی برتر استان در بخش‌های مختلف تجلیل شد.

انتهای پیام/541/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خدمت به مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، خدیجه بذرافکن، دانش‌آموخته دکتری تخصصی ترویج و آموزش کشاورزی از دانشگاه شیراز، با حمایت بنیاد ملی علم ایران، تحقیق خود را در قالب طرح پسادکتری دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌ برداران بخش کشاورزی را  با راهنمایی حسن علیپور را ارزیابی کردند.

وی با بیان اینکه کشاورزی از محور‌های اساسی توسعه اقتصادی ایران به شمار می‌‎رود، افزود: سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال، کمک به درآمد ملی و تولید غذا و همکاری متقابل با سایر بخش‎‌ها، از مواردی است که اهمیت و ضرورت توجه به این بخش را به‌خوبی نشان می‌‎دهد.

نیروی انسانی ماهر و کارآمد در بخش کشاورزی از مهمترین اولویت‎‌ها برای دستیابی به توسعه روستایی و کشاورزی است. برای رسیدن به این مهم، آموزش شرط لازم برای بالا بردن کارایی و بهره‌‎وری نیروی انسانی به شمار می‌رود.

این پژوهشگر افزود: از آنجا که بخش عظیمی از جمعیت کشور در مناطق روستایی ساکن و اکثر آنان نیز در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند؛ ایجاد ساختار و راهبردی مشخصی برای کارآمد کردن این افراد در زمینه‎‌های مختلف شغلی خودشان ضروری به نظر می‌‎رسد.

همچنین باید برنامه‎‌ریزی مناسبی برای گسترش کمی و کیفی عوامل تٱثیرگذار بر تربیت و آموزش نیروی انسانی که بر تولید و توسعه بخش کشاورزی تٱثیر مستقیم دارد، وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، آموزش کشاورزی با ساختار ناکارا و نامطلوب در‬ حال‬ افول‬ است. این درحالی است که امروزه ترویج کشاورزی و برنامه‎‌های آموزشی آن سازوکار مهمی در انتقال دانش به بهره‌‏برداران بخش کشاورزی و افزایش بهره‌‏وری و تولید در این بخش را دارد.

بذرافکن اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از برنامه‎‌های آموزشی و ترویجی بهره‏‌برداران کشاورزی در دست‌یابی به هدف توانمندسازی کشاورزان موفق نبوده‌‎اند. ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی به‌عنوان بخشی مهم از‬ برنامه‎‌های توسعه حرفه‌‎ای کشاورزان محسوب می‌شود.

وی افزود: اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی، افزایش کمی و کیفی محصول تولیدی بهره‌‎برداران و درآمد حاصل از آن برای بهره‌‎برداران کشاورزی امری‬ مشهود‬ و‬ غیرقابل‬ انکار‬ است.

وی گفت: با این طرح پژوهشی تأثیر سرمایه‌گذاری در دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌‏برداران بخش کشاورزی بر شاخص عملکرد و تولیدات کشاورزی مشخص می‌شود.

بذرافکن گفت: داده‌های این طرح در دو مرحله جمع‌آوری می‌شود و، چون باید دوره‌های ترویجی برگزار شود تا پس از برگزاری دوره، بررسی‌های ما انجام شود که تا چه اندازه، این دوره‌ها مفید بوده‌اند، ما نیاز به زمانی بیشتر از یک سال برای انجام این طرح داریم. چالش برگزاری دوره ترویجی و زمان برگزاری آن از مشکلاتی است که ما در انجام طرح با آن مواجه هستیم.

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق پاسخی عبرت آموز به رژیم صهیونیستی بود
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی ارزیابی می‌شود
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد پیشگام در تکریم معلمان
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند