Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@01:34:01 GMT

اقدام مشهورترین نفتکش ونزوئلا برای تحریم‌های آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۰۵۴۴

اقدام مشهورترین نفتکش ونزوئلا برای تحریم‌های آمریکا

مشهورترن نفتکش ونزوئلا به نام آیاکوچو با هدف دور زدن تحریم‌های آمریکا نام و پرچم خود را تغییر دادند.

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، اطلاعات دو مؤسسه رهگیری خطوط کشتیرانی به نام‌های اکوآسیس و مارین ترافیک، حاکی از آن است که مشهورترین نفتکش ونزوئلا به نام آیاکوچو، پرچمش را تغییر داده و حالا با پرچم روسیه و با نام جدید ماکسیمو گورکی، در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: بایدن: ترامپ در ونزوئلا شکستی تحقیرآمیز خورده است

این نفتکش در سال ۲۰۱۳ در شرکت صنایع سنگین بوهای چین ساخته شد و ظرفیت حمل دو میلیون بشکه نفت را دارد که معادل ۵ روز تولید نفت کنونی ونزوئلاست.

طول این نفتکش ۳۳۲ متر بوده و عرض آن ۶۰ متر است و ۲۲ و نیم متر آب خور دارد.

این نفتکش در ماه می نام و پرچم خود را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: تهدید زیردریایی‌های کوچک ونزوئلا علیه منافع آمریکا

تغییر نام این نفتکش باعث شده که حالا آیاکوچوی سابق به بزرگترین نفتکش در ناوگان نفتی روسیه بدل شود.

در فوریه سال ۲۰۱۹ بود که آمریکا در راستای سیاست خود برای اعمال فشار اقتصادی و سرنگون کردن دولت کاراکاس، آیاکوچو و چند نفتکش دیگر متعلق به دولت ونزوئلا را تحریم کرد.

مؤسسه مارین ترافیک، آخرین موقعیت مکانی ماکسیمو گورکی را در نزدیکی بندر نفتی پورتوخوزه در شمال شرقی ونزوئلا شناسایی کرده که البته موقعیت مکانی این نفتکش، مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: سفیر ونزوئلا در تهران: ایران و ونزوئلا دشمن مشترک دارند

واشنگتن در فوریه و مارس سال جاری چند زیرمجموعه شرکت روسنفت روسیه را در لیست تحریمی‌های ونزوئلا اضافه کرد تا روس‌ها را بر آن دارد تا فعالیت‌های خود در ونزوئلا را متوقف کند.

بلومبرگ اخیرا گزارش داده که آمریکا قصد دارد با اعمال تحریم‌های جدید باقی مانده صادرات نفت ونزوئلا را متوقف کند.

علیرغم همه این فشارها اما ایران سطح همکاری‌های خود در حوزه انرژی را به شدت بالا برده و بارها به این کشور نفت، غذا و سوخت ارسال کرده است. 

ایران همچنین در تلاش است تا به ونزوئلا کمک کند که تولید نفت و ظرفیت پالایشگاهی خود را حفظ کند.

با توجه به آنکه ایران از سال ۲۰۱۸ و پس از خروج آمریکا از برجام تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد در واقع هیچ ترسی از تحریم‌های آمریکا و نقض تحریم‌های ونزوئلا ندارد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین نفتکش ونزوئلا ونزوئلا نفت ونزوئلا نفت آمریکا ایران واشنگتن دولت ونزوئلا برجام روسیه بلومبرگ تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی

به گزارش همشهری‌آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز(دوشنبه) پیش از آغاز نشست وزیران این نهاد اروپایی در بروکسل، در جمع خبرنگاران گفت که ظرفیت اتحادیه اروپا برای افزایش کمک‌ها به اوکراین در این نشست مورد بحث قرار خواهد گرفت.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که در اوکراین به پرتابگرها و مهمات بیشتری نیاز است.

در همین راستا، او با اشاره به اهمیت سامانه‌های رهگیری گفت که پرتابگرها بدون سامانه‌ رهگیری مانند تفنگی بدون گلوله هستند.

بورل گفت: ما به هر دوی آن‌ها نیاز داریم و باید برای آتش‌بارها و توپخانه‌هایی که فعلا در اختیار دارند، هواپیماهای رهگیری‌کننده بفرستیم و شمار آتشبارها و توپ‌ها را افزایش بدهیم.

او به افزایش شمار قربانیان غیرنظامی حملات رژیم صهیونیستی در غزه، همچنین حمله به فلسطینیان در کرانه باختری اشاره کرد.

بورل گفت که اتحادیه اروپا باید دوباره اعمال تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینانی را که دست به اعمال خشونت‌بار علیه فلسطینیان می‌زنند را بررسی کند.

به گفته او، موضوع جنگ سودان نیز در نشست امروز وزیران اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت.

وی گفت ما هر طوری که بتوانیم از اسراییل می‌خواهیم به رفح حمله نکند و از غیرنظامیان حفاظت کند. دوباره تاکید می‌کنم که بیش از یک میلیون نفر در صورت حمله اسراییل کشته خواهند شد. بنابراین، من و تمامی کشورهای عضو پافشاری می‌کنیم که این اتفاق نیفتد اما من فرمانده ارتش اسراییل نیستم.

با وجود نزدیک شدن شمار تلفات فلسطینی طی حملات رژیم صهیونیستی به غزه به مرز ۳۴ هزار نفر و نگرانی‌های بین‌المللی درباره بروز فجایع انسانی در این منطقه، رژیم صهیونیستی گزینه حمله به رفح را که بسیاری از آوارگان فلسطینی در آن پناه جسته‌اند را کنار نگذاشته است.

او در ادامه در پاسخ به سوالی درباره ایران با گفتن این که موضوع برنامه هسته‌ای ایران در نشست امروز اتحادیه اروپا مورد بحث قرار نخواهد گرفت، گفت که اتحادیه اروپا قرار است اقدامی علیه تولید وصادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی انجام بدهد.

اتحادیه اروپا اعمال بسته تحریمی جدید علیه ایران را در پی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگیری ایران در دمشق بررسی می‌کند.

ایران طی عملیات «وعده صادق» حملات گسترده پهپادی و موشکی را علیه اهدافی در اراضی اشغالی انجام داد.

کد خبر 846363 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی
  • کنعانی: آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران | اقدام ایذایی در اصفهان، بی‌ارزش بود
  • آیا در مورد حادثه اصفهان بین ایران و آمریکا پیامی منتقل شد؟
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم‌ ایران‌ رایزنی می‌کند
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم ایران رایزنی می‌کند