Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا نوفرستی شامگاه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا شمار متهمان این پرونده را ۲۵ نفر اعلام کرد و افزود: از مجموع این متهمان، هشت نفر از آنان شامل یک دهیار، یک کارپرداز، یک نفر معاون فنی عمرانی دهیاری و پنج نفر پیمانکار بازداشتند و بقیه نیز با قرار تامین کیفری آزاد شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در بین متهمان کارکنان و کارپردازهای دهیاری و اعضای شورای اسلامی روستاها وجود دارند که البته بیشتر متهمان این پرونده را پیمانکاران تشکیل می دهند و افرادی هم به عنوان رابط بین دهیاری ها و پیمانکاران جزو متهمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کار کارشناسی تخلف های دو روستا انجام شده است، اظهار داشت: در یکی از دهیاری ها پنج میلیارد تومان و در یکی دیگر بیش از ۲ میلیارد تومان سوءاستفاده مالی شده است و دهیاری سوم نیز به محض پایان کارشناسی مبلغ آن مشخص می شود.

 دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری با بیان اینکه شکل تخلف ها مالی است، اضافه کرد: اعتباراتی که در اختیار دهیاری ها قرار می گرفته اساسا برای طرح عمرانی روستاها هزینه نمی شده و فقط سندسازی می شده است یا اینکه پروژه اجرا می شده لیکن مبلغ واقعی کمتر بوده و اینها با سندسازی مبالغ بیشتری را فاکتور می کردند و مرتک اختلاس شدند.

نوفرستی یادآور شد: حسب گزارش اداره اطلاعات جنوب تهران پرونده قضایی برای این موضوع تشکیل شد، این درحالی است که اداره اطلاعات پیش از تشکیل پرونده قضایی متهمان را احضار کرده و تذکر و فرصت داده بود تا مبالغی را که غیرقانونی از منابع طرح های عمرانی روستا برداشت و سوءاستفاده کرده اند را به بیت المال برگردانند.

وی اظهار داشت: متاسفانه متهمان ضمن بی توجهی به توصیه های سربازان گمنام امام زمان (عج) از این فرصت استفاده نکردند و اداره اطلاعات نیز تصمیم گرفت که این پرونده قضایی شود.

این مسئول تاکید کرد: مجموعه مسئولان شهرستان ضمن حمایت از رسیدگی به این پرونده، برخورد قانونی و قاطع با متخلفان و مجرمان را خواستار هستند.        دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری یادآور شد: دو نفر از بازداشت شدگان قرارشان بازداشت موقت است و طبق قانون ضرورت تحقیقات تکمیلی اقتضا دارد که برای انجام تحقیقات در بازداشت بمانند و در نهایت تا یک ماه قاضی می تواند بازداشت موقت نگه دارد و بعد از این مدت قرارشان را تبدیل کند.

نوفرستی اعلام کرد: بعضی از متهمان قرار وثیقه دارند که چون تا به حال وثیقه معرفی نکرده اند در بازداشت هستند و به محض اینکه وثیقه تودیع کنند آزاد می شوند.

شهرستان ری با یک میلیون نفر جمعیت و پنج بخش و ۶ شهر در جنوب تهران قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان ری دادستانی کل کشور سازمان شهرداري ها و دهياري ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری دادستانی کل کشور سازمان شهرداري ها و دهياري ها شهرستان ری دادستانی کل کشور سازمان شهرداري ها و دهياري ها اخبار کنکور شهرستان ری دهیاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ سال حبس برای نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال؛ شهره موسوی کیست و چرا بازداشت شد؟

زی‌سان: رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رأی پرونده موسوم به «کینگ مانی» خبر داد. متهم ردیف دوم این پرونده شهره موسوی، نائب رئیس پیشین زنان فدراسیون فوتبال بود که اکنون به ۱۰ سال حبس، رد مال و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.

به گزارش زی‌سان، رئیس کل دادگستری استان تهران درباره رای پرونده کینگ مانی گفت: «بر اساس رای صادره، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از طریق ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ‌مانی» و توزیع آن در بین مردم، به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هر گونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد». 

 موسوی که در دوران عزیزی خادم، نایب رئیس زنان در فدراسیون فوتبال بود، در طول مدت بازداشت هم کماکان از حضور خود در فدراسیون فوتبال استعفا نکرد و به صورت آنلاین در جلسات هیئت رئیسه شرکت می‌کرد، اما بعد از حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال، با دستور حراست فدراسیون موسوی از سمت خود برکنار شد و سپس مریم منظمی جایگزین این مدیر پرحاشیه شد. 

شهره موسوی کیست؟

مهندس سیده شهره موسوی، زاده ۸ آذر سال ۱۳۴۵ در گیلان، «مدیر عامل شرکت بادران گستران» و نایب رئیس سوم (بخش زنان) بانوان فدراسیون فوتبال در سال ۹۹ بود که در زمان شهاب الدین عزیزی خادم داری این سمت بود. وی بعد‌ها و در زمان حضور تاج در فدراسیون فوتبال به دستور حراست فدراسیون فوتبال از سمت خود برکنار شد.

موسوی دارای تحصیلات کارشناسی در رشته مهندسی صنایع و فراورده‌های غذایی از دانشگاه شیراز می‌باشد. وی در فررودین ۱۴۰۱ در خصوص پرونده کلاهبرداری رمز ارز کینگ مانی بازداشت شد. خانم موسوی تاکنون سابقه مدیر‌عاملی شرکت بازاریابی شبکه‌ای یا شبکه بادران گستران و مدیر عاملی تیم فوتبال بادران در لیگ آزادگان را در کارنامه خود ثبت کرده است. 

ایشان سال‌ها پیش با فریدون قربانیان ازدواج کرده و دارای فرزند هستند. فریدون قربانیان مشهدی مالک شرکت بازاریابی زنجیره‌ای بادران و رمزارز کینگ مانی، همسر شهره موسوی است. «شهاب الدین عزیزی خادم» بعد از انتخابات اسفند ۹۹ و کسب عنوان ریاست فدراسیون فوتبال، «شهره موسوی» را به عنوان نائب رییس بانوان فدراسیون فوتبال انتخاب کرد. وی در آن زمان در صفحه اینستاگرامش ضمن تشکر برای کسب عنوان نائب رییسی نوشت: «ضمن سپاس و تشکر از مجمع عمومی محترم فدراسیون فوتبال به خاطر اعتماد به اینجانب، امیدوارم با حضورم در مسئولیت امور بانوان فدراسیون فوتبال، گام‌های موثری در راستای رشد و تعالی ورزش فوتبال بانوان کشور برداشته شود». 

شهره موسوی و بزرگترین کلاهبرداری حوزه ارز‌های دیجیتال

نام شهره موسوی پس از پرونده موسوم به رمزارز «کینگ‌مانی» بر سر زبان‌ها افتاد و این دقیقا زمانی بود که وی نایب رئیس فدراسیون فوتبال بود. به گفته منابع در ان زمان بیش از ۳۰۰۰ نفر از مالباختگان در این پرونده کلاهبرداری ثبت شکایت کرده اند بودند. پرونده رمز‌ارز کینگ مانی بزرگترین پرونده کلاهبرداری در حوزه ارز‌های دیجیتال است و چندین هزار میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری شده و اکنون پس از سال‌ها احکام سنگین این پرونده صادر شده است و شهره موسوی نیز حکم ۱۰ سال زندان دریافت کرده است. 

طرفداری گزارش داد موسوی و فریدون قربانیان همسرش، مالک یک شبکه بازاریابی مرتبط با رمز ارز «کینگ مانی» بودند. درپی ورشکستی کینگ‌مانی، مال‌باختگان در تجمعات مختلف خواستار رسیدگی به پرونده «کینگ‌مانی» بودند. آنها شهره موسوی را «پادشاه جعل» خطاب می‌کردند؛ اما شهره موسوی همواره چنین شایعاتی را تکذیب می‌کرد تا اینکه روز ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ بازداشت شد. 

در مدت زمان حضور موسوی در فدراسیون، خبر‌های مختلفی از پرونده‌های مالی او و همسرش منتشر می‌شد. در فروردین ۱۴۰۱ خبر بازداشت موسوی منتشر شد. در زمان بازداشت موسوی، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در غیاب او تشکیل جلسه می‌داد و حتی چند بار عنوان شد او به صورت مجازی در جلسات حضور داشته است. 

هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال یک سال و سه ماه پس از بالا گرفتن حواشی کینگ مانی، در دی ۱۴۰۱ شهره موسوی را از نائب‌رئیسی زنان فدراسیون برکنار کرد. 

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • صدور حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال
  • حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
  • حکم قطعی محکومان پرونده «الماس مال» صادر شد 
  • حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی الماس‌مال کرمان صادر شد
  • قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها
  • قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها | آدم‌ربایی و قتل در مشهد
  • ۱۰ سال حبس برای نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال؛ شهره موسوی کیست و چرا بازداشت شد؟
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • اختصاص اعتبار ویژه به روستاهای فاقد دهیاری گچساران
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ