Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان در دماوند با انتشار اطلاعیه‌ای از خدمات رسانی به بیش از ۱۶۰۰ کوهنورد در سه ماهه تابستان خبر داد. این آمار درحالی است که به کوهنوردان توصیه شده بود از صعودهای غیر ضروری اجتناب کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان قله دماوند مستقر در بارگاه سوم، گزارش آمار حوادث و خدمات ارائه شده به کوه‌نوردان صعود کننده به دماوند در طول ۳ ماه تابستان ۹۹  به شرح زیر است: 
۱- اقدامات درمانی ارتفاع زدگی: ۷۹۳ مورد
۲- هیپوترمی: ۲۳ مورد
۳- عملیات نجات در ارتفاع: ۴۳ مورد
۴- عملیات جستجو : ۸ مورد
۵- انحراف از مسیر وسقوط از یخچال: ۳ مورد
۶-دم مغزی: ۶ مورد 
۷-آسیب مفصل و شکستگی و آتل‌گیری: ۹ مورد
۸-فشار بحرانی و بالای بیست : ۳۶ مورد
۹-ادم ریوی: ۶ مورد 
۱۰-انحراف از مسیر به سمت یخچال های لومر: ۵ مورد
۱۱-انحراف از مسیر به سمت کافر دره : ۳ مورد
۱۲- مسمومیت دارویی: ۳۶ مورد
۱۳- آسیب چشم در اثر گوگرد: ۴۳ مورد
۱۴- آسیب ریه در اثر گوگرد: ۲۸ مورد
۱۵-پانسمان: ۳۵ مورد
۱۶-ناراحتی معده: ۱۶ مورد
۱۷-گرفتگی ماهیچه های پا: ۳۴ مورد
۱۸-مسمومیت معده: ۳۷ مورد
۱۹- همراهی و انتقال مصدومان به پناهگاه: ۵۸ مورد 
۲۰-تب و لرز: ۲۷ مورد
۲۱- صعود تا قله دماوند جهت پوشش در همه هفته ها 
۲۲- کنترل فشار خون ، نبض، قند خون، اکسیژن خون و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. کوهنوردان و مشاوره به ایشان بیش از ۴۰۰ مورد

همچنین این ستاد اعلام کرده که در مجموع  بیش از ۱۶۳۹ نفر از خدمات ستاد بهره مند شده‌اند. ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان اعلام کرد که در بیش از  ۶ مورد عملیات انتقال مصدوم با بالگرد سازمان امداد و نجات انجام شد و در چندین مورد عملیات انتقال زمینی پایگاه کوهستان رینه انجام پذیرفت.
عدم توجه به اصول هم‌هوایی، عدم تبحر، صعودهای شبانه خصوصا در بازه زمانی ۱۲ شب تا ۴ صبح، عدم شناخت علم تغذیه در ارتفاع ،خود درمانی و استفاده از دارو، گزارش‌های نادرست از وضعیت مصدومان، استفاده غیر ضروری از محتویات باکس امدادی از  مشکلات عمده تیم‌های امداد ونجات بوده است.
این آمار در حالی منتشر شده است که به کوهنوردان توصیه شده بود از صعودهای غیر ضروری اجتناب کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ۳ مورد ۶ مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی

به گزارش خبرگزاری مهر، اشکان جعفرکریمی اظهار داشت: مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای به کارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

وی افزود: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیروهای مسلح، صادر شد که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیروهای وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

کریمی خاطرنشان کرد: تاکنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استانداردهای لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیاز است که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، مؤثر واقع شود.

کریمی همچنین درباره اثربخشی موضوع گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیروهای مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آنها شد.

وی افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیروهای امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستاها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی اظهار داشت: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستاد کل نیروهای مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه درباره چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکارهای رفع آنها بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم در این باره گرفته شد.

کد خبر 6086816

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • مانور آمادگی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران بیشترین کشفیات موادمخدر دنیا را دارد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در دنیا/ استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • استفاده از ظرفیت هنر برای ارائه مضامین پیشگیری از اعتیاد