Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

محمدرضا صابری سخنگو و دبیر انجمن سینماداران کشور، درباره آخرین وضعیت سینماهای کشور در دوران کرونا با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ فیلم پرمخاطبی روی پرده سینماها نیست که بتواند در جذب مخاطب موفق باشد، گفت: در حال حاضر تمام تلاش خود را می‌کنیم تا شرایط مناسبی برای سینماها فراهم کنیم، به همین دلیل جلساتی را با حضور سازمان سینمایی، انجمن سینماداران، پخش‌کنندگان و تهیه‌کنندگان برگزار کردیم تا بلکه راه‌حل مناسبی را برای رونق سینماها پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که اگر سازمان سینمایی می‌خواهد چراغ‌های سینماها روشن بماند، باید شرایط مناسب برای اکران چند فیلم خوب را فراهم کند. با توجه به اینکه در دوران کرونا ۲ فیلم خوب اکران شد که متاسفانه به دلیل شرایط فروش خوبی نداشت، سازمان سینمایی باید برای اکران فیلم‌های جدید که می‌تواند پرفروش باشد، یک ضمانت در نظر بگیرد.

دبیر انجمن سینماداران تاکید کرد: تنها راهی که می‌توان سینماها را بار دیگر احیا کرد، اکران چند فیلم خوب و پرفروش است.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن‌های سینما

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلاتی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم این است که مردم نمی‌دانند سینماها باز هستند و هیچ اطلاع رسانی دقیقی نیز در این زمینه صورت نمی‌گیرد.

صابری توضیح داد: فیلم‌هایی که در حال حاضر روی پرده سینماها هستند در شرایط عادی نیز فروش خوبی نداشتند.

سخنگوی انجمن سینماداران تاکید کرد: اگر چند فیلم خوب با گارانتی سازمان سینمایی اکران شود می‌توانیم تولید، توزیع و اکران را زنده نگهداریم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به آماده بودن چندین سالن و پردیس سینمایی برای بهره‌برداری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یکی از مدرن‌ترین سالن‌های خاورمیانه و یکی از بزرگترین پردیس‌های سینمایی کشور در بازار دوم نازی‌آباد آماده بهره‌برداری است اما فیلمی نیست که بخواهیم آن را افتتاح کنیم!

صابری در پایان گفت: تاکید می‌کنم که سینماها تمام پروتکل‌های بهداشتی را به طور کامل رعایت می‌کنند و تبدیل به یک جای امن برای مخاطبان است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سینماها سازمان سینمایی اکران بیماری کرونا گیشه سینماها بازگشایی سینما ها سازمان سینمایی حال حاضر فیلم خوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در قوانین جوایز اسکار

آکادمی اسکار قوانین جدیدی را برای فصل آینده این جوایز اعلام کرد که بر فیلم‌ها در شاخه‌های بهترین فیلم بین‌المللی، انیمیشن، موسیقی متن و فیلمنامه‌نویسی تأثیر می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس قوانین جدید آکادمی، انیمیشن‌های بلندی که در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی از سوی کشورها معرفی شده‌اند به شرط دارا بودن شرایط، امکان رقابت در شاخه بهترین انیمشن بلند را نیز خواهند داشت.

همچنین پنجره اکران فیلم‌ها برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی برای اسکار ۲۰۲۵ از ۱ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۰ آبان ۱۴۰۲) تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۰ دی ۱۴۰۳) خواهد بود و فیلم‌ها برای واجد شرایط شدن باید در این بازه زمانی در کشور مبدا اکران سینمایی داشته باشند.

در بخش موسیقی متن نیز فهرست نامزدهای اولیه اسکار از ۱۵ به ۲۰ عنوان افزایش می یابد و سه آهنگساز در صورتی که همه آنها به طور کامل در موسیقی مشارکت داشته باشند، مجاز به دریافت تندیس‌های فردی خواهند بود.

در بخش‌های فیلمنامه‌نویسی، آکادمی اکنون از رقابت کنندگان می‌خواهد تا فیلمنامه نهایی را ارسال کنند.

با ورود به فصل جوایز اسکار ۹۷، تغییراتی در جوایز گاورنرز ایجاد شده است. جایزه یادبود «ایروینگ جی. تالبرگ» که به تهیه‌کننده خلاقی داده می‌شود که مجموعه آثارش نشان‌دهنده کیفیت بالای تولید تصلویر متحرک است، اکنون به عنوان تندیس اسکار اعطا می‌شود.

تعریف جایزه بشردوستانه «ژان هرشولت» نیز برای شامل شدن گسترده وسیع‌تری از تلاش‌های بشردوستانه بازنگری شده است و به فردی در صنعت فیلم داده می‌شود که تلاش‌های انسان دوستانه‌اش به ارتقای رفاه انسانی و کمک به اصلاح نابرابری‌ها کمک کرده است.

دو جایزه ویژه ارائه شده در جوایز فنی اسکار نیز تغییر نام داده‌اند: جایزه «گوردون ای ساویر» به جایزه یک عمر دستاورد علمی و فنی  و جایزه «جان آ. بونر» به جایزه خدمات علمی و فنی تغییر نام دادند.

برای واجد شرایط شدن فیلم‌های بلند در جوایز اسکار، این آثار باید بین ۱ ژانویه ۲۰۲۴ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۴ اکران سینمایی داشته باشد. اکران در سینما-ماشین‌ها دیگر وسیله‌ای برای احزار صلاحیت نخواهند بود و منطقه دالاس-فورت نیز به شش منطقه لس آنجلس، نیویورک، منطقه خلیج سانفرانسیسکو، شیکاگو، ایلینویز، و آتلانتا (جورجیا) اضافه شد که در آن فیلم‌ها می‌توانند با اکران سینمایی واجد شرایط می‌شوند.

هنگامی که یک فیلم اکران اولیه حداقل یک هفته‌ای خود را در یکی از شش منطقه معرفی شده بالا در ایالات متحده داشته باشد، باید استانداردهای نمایشی خاصی را نیز برای واجد شرایط بودن در شاخه بهترین فیلم بلند رعایت کند.

نود و هفتمین دوره جوایز اسکار در تاریخ ۲ مارس ۲۰۲۵ (۱۱ اسفند) برگزار خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سینمایی‌های فهرست تایم ۲۰۲۴ / دل تورو درباره میازاکی چه نوشت؟ کیلین مورفی اسکار ایرلند را هم برد ؛ پیروزی کامل شد تاخت و تاز سینمای ژاپن در چین

دیگر خبرها

  • اکران فیلم سینمایی «مست عشق» در ۶ سینمای مشهد از فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید
  • «پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد
  • تغییر در قوانین جوایز اسکار
  • رؤیا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • رویا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان
  • پوستر جدید «آپاراتچی» منتشر شد / جذب بیش از ۸۰ هزار مخاطب
  • پوستر جدید «آپاراتچی» منتشر شد/ جذب بیش از ۸۰ هزار مخاطب
  • «آن دو» و «آپاراتچی» صاحب پوستر شدند