Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-20@03:41:29 GMT

هزینه جشنواره کمتر از ساخت یک فیلم سینمایی است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۴۸۴۹

هزینه جشنواره کمتر از ساخت یک فیلم سینمایی است

باز هم تأکید می‌کنم هزینه برگزاری جشنواره از ساخت یک فیلم سینمایی پایین‌تر است.

به گزارش مشرق، دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» با برگزاری یک نشست خبری از برنامه‌های پیش روی این جشنواره با توجه به شرایط کرونایی فعلی گفت.

نخستین نشست خبری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» به شکل آنلاین و با حضور مهدی عظیمی‌میرآبادی، دبیر و احد میکائیل‌زاده، مدیر روابط عمومی این رویداد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عظیمی‌میرآبادی در گزارشی درباره رویکردهای این جشنواره و سیاست‌های آن گفت: «انجمن سینمای انقلاب و دفاع‌مقدس با همکاری بنیاد روایت فتح ۲ مسؤولیت راهبردی دارد که یکی تقویت و تثبیت سینمای دفاع‌مقدس به‌ عنوان سینمای تراز انقلاب است و دیگری حمایت از هنرمندان سینمای انقلاب است. این جشنواره هم در همین راستا تعریف شده است و امیدوارم بتوانیم بخوبی عمل کنیم».

او همچنین درباره بخش «مدافعان سلامت» در این رویداد گفت: «در این بخش میزان آثار رسیده یک اتفاق عجیب را رقم‌ زده است. از ۱۲۸ کشور بیش از هزار اثر به این بخش ارسال شده است و فکر می‌کنم دغدغه‌ای از نظر انسانی در مقابله با این بیماری شکل گرفته؛ چه در کادر درمان و چه در میان مردم که شاهد نشانه‌های آن هستیم. نگاه انسانی‌تر که در آثار ایرانی‌هاست کمتر در آثار خارجی می‌بینیم و این یک افتخار است که نسبت به همنوعان خود یک نگرانی ویژه داریم و یک همدلی مومنانه در کشور شکل گرفته است».

دبیر این رویداد درباره جذب طیف‌های مختلف فیلمسازی بیان کرد: «انجمن انقلاب سینمای دفاع‌مقدس این داعیه را دارد چون دفاع‌مقدس و مقاومت مخصوص هیچ گروه خاصی نیست، هیچ‌کس نمی‌تواند آن را مصادره کند. این انجمن نگاه جامع دارد و ما در را به روی هیچ‌کس نبسته‌ایم. انجمن برای اینکه بخواهد نگاه جامع داشته باشد برنامه‌ریزی کرده است، مثلا برای جشنواره جشنواره‌ها ۴۰ داور از طیف‌های فکری مختلف داریم».

عظیمی‌میرآبادی در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نبود هزینه برگزاری جشنواره در شرایط کرونایی صرف تولید فیلم سینمایی در حوزه دفاع‌مقدس می‌شد، تأکید کرد: هزینه برگزاری این جشنواره از یک فیلم سینمایی معمولی هم کمتر است و اگر یک فیلم به ویترین سینما اضافه شود اتفاق عجیب و غریبی رخ نمی‌دهد اما همین فضایی که شکل می‌گیرد تا افراد با یکدیگر ارتباط بگیرند، اثرش می‌تواند از تولید یک فیلم سینمایی بیشتر باشد. این جشنواره به‌ خودی خود کارکردش از تولید یک فیلم سینمایی می‌تواند بیشتر باشد.

دبیر شانزدهمین جشنواره فیلم «مقاومت» در پاسخ به سوالی درباره میزان بودجه این رویداد و سهم سازمان سینمایی در تأمین آن گفت: «جشنواره که تمام شد گزارش مفصلی درباره منابعی که دریافت کرده‌ایم ارائه خواهم کرد و فکر می‌کنم الان زمان مناسبی برای بیان اعداد و ارقام بودجه‌ای نیست اما باز هم تأکید می‌کنم هزینه برگزاری جشنواره از ساخت یک فیلم سینمایی پایین‌تر است».

وی درباره صیانت از فیلم‌هایی که در بخش آنلاین به نمایش درمی‌آیند هم توضیح داد: «ترفندهایی برای این موضوع اندیشیده‌ایم که محرمانه است و نباید بگوییم. در جلسه‌ای خصوصی آن ترفندها را توضیح می‌دهم».

دبیر جشنواره فیلم مقاومت درباره شرط نمایش اول فیلم‌ها برای حضور در جشنواره مقاومت و لزوم افزودن این شاخص به جشنواره، اظهار کرد: اینکه شرط بگذاریم شاید خوب نباشد، اینکه بتوانیم آثاری را داشته باشیم که نخستین نمایش‌شان باشد خوب است و برای نخستین‌بار در این دوره رخ می‌دهد.

او همچنین درباره توجه این رویداد به میراث «حاج‌قاسم سلیمانی» اظهار کرد: اگر مشکلی از بابت بیماری کرونا پیش نیاید مراسمی در کنار مزار شهید سلیمانی برگزار می‌کنیم که مربوط به بخش سیدالشهداست. این بخش با یاد و نام ایشان در جشنواره آورده شد. این جشنواره، صرفا جشنواره دفاع‌مقدس نیست، بلکه جشنواره مقاومت است. موضوعات ما در فراخوان نشان می‌دهد که این جشنواره گسترده است و به صورت انحصاری به مقاومت نمی‌پردازد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین جشنواره فیلم مقاومت فیلم مقاومت سینمای ایران فیلم سینمایی یک فیلم سینمایی هزینه برگزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تارانتینو از ساخت فیلم «منتقد سینما» منصرف شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کوئنتین تارانتینو کارگردان شناخته شده سینمای جهان سال گذشته اعلام کرد که فیلم سینمایی «منتقد سینما» (The Movie Critic) عنوان آخرین و دهمین فیلم اوست که کارگردانی می‌کند و پس از ساخت این اثر دیگر فیلمی را در مقام کارگردان نخواهد ساخت. 

خبری که خیلی زود در سراسر دنیا منتشر شد و بسیاری از دوستداران سینما منتظر اخبار تکمیلی از این ساخته ویژه بودند. تارانتینو حتی در جشنواره کن سال گذشته نیز اطلاعاتی به صورت قطره‌چکانی از این فیلم داد و همان موقع نیز اعلام کرد که نمی‌تواند اطلاعات زیادی از آن را در اختیار مردم قرار دهد و مخاطبان برای فهمیدن اطلاعات بیشتر راجع به آن، باید منتظر باشید و این فیلم را تماشا کنید.

تنها چیزی که در رابطه با این فیلم از پیش مقرر شده بود حضور برد پیت به عنوان نقش اول (در نقش کلیف بوث) در آن بود. پس از مدتی مشخص شد که پیت در این فیلم بازی نمی‌کند و در آن موقع نام تام کروز به عنوان بازیگر اصلی مطرح شد. اما در نهایت کار با این بازیگر نیز جلو نرفت تا تارانتینو در انتخاب بازیگر اصلی با یک چالش بزرگ مواجه شود.

اما طبق آخرین اخبار این کارگردان به نام هالیوود دیگر به دنبال بازنویسی فیلمنامه و یا بازیابی پروژه نخواهد بود و قرار است پروژه تازه‌ای را به عنوان فیلم پایانی کارنامه هنری اش در مقام کارگردان در دست بگیرد. 

با وجود تمام این حرف و حدیث‌ها اما هنوز دلیل قطعی عدم ساخت این فیلم سینمایی و عنوان پروژه جدید تارانتینو رسانه‌ای نشده و اطلاعات جدیدی منتشر نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تارانتینو از ساخت فیلم «منتقد سینما» منصرف شد
  • قدرت روشنگری آثار هنری علیه اسرائیل
  • اکران مستند «قوی‌دل» آغاز شد/ فیلم‌هایی که ترویج مطالبه‌گری هستند
  • عکس| چهره کمتر دیده شده الناز شاکردوست در یک فیلم سینمایی
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • مبلغ اجاره خانه در کدام محله های تهران کمتر است؟
  • فیلمسازی که می‌خواست ایرانی باشد
  • فراخوان ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی