Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال دانشجویی و عدالتخواه استان یزد گفت: حدود ۸۰۰۰ هزار نفر از دانش آموزان دبستانی استان یزد از امکانات آموزش مجازی بی بهره‌اند.

سجاد لطف اللهی، فعال دانشجویی و عدالتخواه استان یزد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: اوایل اردیبهشت‌ماه امسال، آمار‌های آموزش‌وپرورش استان حاکی از این بود که ۱۵۰۰ نفر از دانش آموزان استان یزد از تمامی امکانات آموزش مجازی بی‌بهره‌اند و در شرایط کرونایی و آموزش از راه دور، هیچ‌گونه امکانی برای تحصیل ندارند؛ آن ‌هم در استان یزد که یکی از برخوردارترین و متمول‌ترین استان‌های کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با پیگیری‌های بیشتر متوجه شدیم آمار صحیح ۸۰۰۰ نفر صرفا در مقطع ابتدایی است.

لطف اللهی افزود: اعضای گروه جهادی "زیر پونز شهر" دست‌به‌کار مطالبه و راهکار شدند. از وزارت آموزش پرورش و دانشگاه فرهنگیان کشور گرفته تا مسئولین استانی آموزش و پرورش و حتی سازمان تبلیغات و بسیاری از جا‌هایی که ذره‌ای امید داشتیم. اما متأسفانه مسئولین که هیچ درکی از ماجرا و آسیب‌های آن نداشتند، در وهله اول اصلاً اهمیتی به این موضوع ندادند و تصوری از دانش‌آموزی که حتی در خانه تلویزیون هم برای دیدن برنامه‌های آموزشی شبکه ۷ ندارد، نداشتند.

نائب دبیر کمیته سیاسی جنبش عدالتخواه کشور ادامه داد: «زیر پونز شهر» تا آنجا که توانست سعی در برطرف کردن این بی‌عدالتی آموزشی داشت، شاید در وسعت کوچکی بود، اما استان‌های دیگری هم به این طرح پیوستند و تا آنجا که می‌شد دانشجویان عدالتخواه و بسیج نیز در شنیده شدن این طرح کمک کردند.

وی یادآور شد: در حال آماده‌سازی برای سال تحصیلی جدید بودیم که مدارس به این شیوه بازگشایی شدند. در کنار مدارس غیرانتفاعی و مدارس برخوردار، که از تمامی امکانات برای آموزش حضوری و مجازی استفاده می‌کنند، مدارسی هم هستند که چیزی برای این امر ندارند و دانش‌آموزانشان با شرایطی نامساعد، ولی بهتر از صفر در حال تحصیل هستند. کلاس یک‌سوم و مدرسه سه نوبتی، حداقل کاری است که می‌توان برای دانش آموزان کرد.

لطف اللهی ادامه داد: باید واقع‌بین باشیم و بپذیریم که کرونا تا مدت‌ها مهمان ما خواهد بود و هرسال تعطیل کردن، آموزش ابتدایی کل کشور را یک سال عقب می‌اندازد؛ این در کنار معضل پیوستگی آموزش ابتدایی و عقب‌ماندگی قشر محروم که به‌واسطه دهک پایین بودن احتمال بالای ترک تحصیل پس از یکی دو سال مشروطی را هم دارد، یک فاجعه بزرگ آموزشی و مشکلی است که در همه حوزه‌های مملکت تسری پیدا می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عدالت آموزشی عدالتخواهی دانشگاه یزد شاد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۱۰هزار دانش‌آموز سنندجی
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور