Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- شهردار منطقه 16 تهران ضرورت جلب رضایت شهروندان در اجرای پروژه های شهری را مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا از تهران،  پیمان پورنصر شهردار منطقه 16 در یادداشتی مطرح کرد: مردم صاحبان شهرها هستند و بر همین اساس، در اجرای پروژه های شهری می بایست رضایت شهروندان جلب شود، باید کیفیت را به همراه سرعت در پروژه ها مد نظر قرار داد تا به موفقیت رسید و ارتقا سطح کیفی پروژه ها نیازمند نظارت دقیق بر عملکرد حوزه های مختلف است که این امر مهم با بازدید مستمر امکان پذیر می شود، از وظایف مدیران شهری خدمت به مردم و حل مشکلات شهری است و برای این منظور باید از تمام توان و ظرفیت های موجود اعم از متخصصین شهرداری، سمن ها، تشکل های مردمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..  نهایت بهره برداری در این زمینه را برد. از همین رو، پروژه های شهری در منطقه 16 در زمان های مقرر به بهره برداری رسید تا بهره گیری از فضاهای موجود و ظرفیت کارشناسان، امید، آرامش، آسایش، زیبایی و پاکیزگی را برای شهروندان منطقه به ارمغان آورد.
وی افزود: در موضوع محله محوری و ارائه خدمات مناسب به شهروندان، با توجه به نیاز شهروندان ضرورت دارد تکمیل طرح های عمرانی برای تامین رفاه آنان تسریع شود. همچنین در محلات 9گانه منطقه همچون سایر محلات پایتخت، وجود پاتوق های محلی برای ارتباط اجتماعی شهروندان، بیش از پیش مورد توجه قرار دارد و وضعیت منطقه در خدمات رسانی و توسعه محله محوری مطلوب ارزیابی شده است. علاوه بر این باید نظارت مستمر در محدوده محلات و منطقه صورت بگیرد و با اولویت قرار دادن پیام های شهروندی از طریق سامانه های مردمی 137،  1888 و ...  مشکلات را به حداقل رساند.
این مدیر شهری اظهار کرد: در دیگر بخشها، لزوم توجه به بافت فرهنگی و اجتماعی محلات قدیمی و حفظ هویت این محلات، آمادگی شهرداری منطقه با بهره گیری از تجربیات مدیران و معاونین متبحر در فصل بارش و نزولات آسمانی از اولویت های این منطقه است.
شهردار منطقه 16 تهران گفت: مدیریت هزینه و کاهش آن، افتتاح 30 پروژه توسعه محور در محلات و افتتاح چهار پروژه نوسازی عمرانی در بافت های فرسوده، افتتاح 16 پروژه ترافیکی و دو پروژه زیست محیطی و ... از مواردی است که به جلب رضایت شهروندان منطقه اهمیت می دهد.
پورنصر افزود: احداث چهار کیلومتر مسیر ایمن ویژه دوچرخه سواران و بحث ایمنی در این مسیر از دیگر اولویت های مدیریت شهری منطقه 16 است، عملیات احداث مسیرهای ویژه دوچرخه سواری با کارشناسی ها و مطالعات متعدد در این زمینه برای درنظر گرفتن بهترین و ایمن ترین مسیر برای دوچرخه سوار، عابران پیاده و خودروها در نظر گرفته شده است، همه مسیرها با روند حرکت خودروها و حتی مسیرهای ویژه در پیاده روها همگی با علایم جداکننده فیزیکی و تابلوها و خط کشی های ویژه مشخص شده و ایمنی افراد در این عملیات درجه اول محسوب می شود.
وی بیان داشت: پروژه های شاخص منطقه همچون مجموعه ورزشی شهدای گمنام محله جوادیه، فاز دوم مجموعه فرهنگی ورزشی شهربانو ویژه بانوان، بهینه سازی تمامی ایستگاه های اتوبوس و بهینه سازی پیاده روها برای تردد معلولان، اولین موزه محلی در محله نازی آباد برای به نمایش گذاشتن آثار مفاخر و پیشکسوتان منطقه و ... از پروژه های نیمه تمام است که تلاش می شود تا پایان سال جاری به اتمام برسد، تکمیل پروژه های عمرانی ناتمام از اصلی ترین دغدغه های مدیریت شهری منطقه است که با افتتاح آنها شهروندان شاهد تحول در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و آموزشی خواهند بود، توسعه زیرساخت های فرهنگی- ورزشی یکی از ضروریات است که در سال های اخیر تلاش های بسیاری در بهبود شرایط زیر ساخت های فرهنگی، تفریحی و مذهبی در منطقه شده است. همچنین ایمن سازی و رفع خطر املاک ناایمن در منطقه 16 در دستور کار قرار دارد و تدبیر شهردار تهران نیز، رسیدگی ویژه به این موضوع است.
شهردار منطقه 16 تهران در پایان گفت: با همت مدیران شهری به درخواست های شهروندان جامه عمل پوشانده می شود و امید است با اتمام پروژه‌های منطقه ای و فرامنطقه‌ای مثل زیرگذر تندگویان و پروژه های در دست اجرا شاهد تحول و توسعه منطقه و زندگی بهتر شهروندان باشیم و با وجود مشکلات این روزها (شیوع بیماری کرونا) پیشرفت پروژه ها به تعویق نیفتاده و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی انجام می شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ضرورت جلب رضایت شهروندان در اجرای پروژه های شهری شهردار منطقه 16 پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی

سید مهدی قویدل با اشاره به احصای شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان و ارائه راهکار‌های پیشگیرانه طی پارسال گفت: در اجرای گام اول با عنوان شناسایی و احصای آخرین وضعیت شگرد‌های کلاهبرداری بر اساس پرونده‌های متشکله قضایی در استان طی مکاتباتی با ۲ نفر از قضات رسیدگی کننده دادسرای عمومی و انقلاب کرمان و پلیس فتا و آگاهی آخرین وضعیت جرم کلاهبرداری و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری در فضای مجازی و حقیقی اقدام شد.

وی افزود: در ادامه برای اجرای گام دوم با عنوان برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه‌های متولی در استان برای شناسایی و رفع موانع و چالش‌های احتمالی بومی استان از طریق بررسی شگرد‌های احصا شده ۳ جلسه تخصصی برگزار شد که این جلسات ۳۷ مصوبه در پی داشت و در جلسه اول با احصای شیوه‌های جدید کلاهبرداری، تقسیم کاری بین دستگاه‌های همکار انجام شد و در جلسات بعد نیز این مصوبات پیگیری و اجرایی شدند.

این مقام قضایی در ادامه به اجرای گام سوم اشاره کرد و ادامه داد: گام سوم با عنوان پیگیری اجرای راهکار‌های تعیین شده برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای از سوی دستگاه‌های مجری با برگزاری جلسه مصوبات و راهکار‌های عملی احصا شده پیگیری و درادامه در اجرای گام چهارم نیز با عنوان مطالبه‌گری از دستگاه‌های استانی  برای ارائه گزارش اقدامات و نتایج حاصله طی مکاتبات متعدد از همه دستگاه‌ها اجرای مصوبات پیگیری شد.

قویدل اضافه کرد: اجرای گام پنجم نیز با عنوان افزایش آگاهی‌های عمومی در زمینه پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی و شبکه‌ای اقدامات ذیل انجام شد که در راستای آن برای ۱۲ هزار و ۴۳۷ نفرازشهروندان پیامک اطلاع رسانی ارسال و با انتشار ۱۲۰ عنوان عکس نوشته در فضای رسانه‌ای داخلی و ارائه آموزش حضوری به دانش آموزان مدارس در زمینه جرائم مربوط به فضای مجازی و رسانه‌ای و آخرین شگرد‌های کلاهبرداری و ارتقای سواد رسانه‌ای دانش آموزان با حضور کارشناسان پلیس فتا و قضات مجرب در این حوزه گام موثری برداشته شد.

وی با بیان آمار مقایسه‌ای تعداد پرونده‌های کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع در استان، بیان کرد: حوزه قضایی شهرستان کرمان در سال ۱۴۰۱ با ۷۷ درصد و در سال ۱۴۰۲ با ۲۳۶ درصد پرونده در این خصوص، تغییر ۲۰۶ درصدی و روند افزایشی آن را نشان می‌دهد همانگونه که در حوزه قضایی بخش فهرج با ۹۲ درصد کاهش روبه رو بودیم که ضرورت دارد شهروندان از آخرین شگرد‌ها و شیوه‌های کلاهبراری در فضای مجازی آگاه و از سوی دستگاه‌های ذیربط اطلاع رسانی شود تا به راحتی به هر نوع پیامک در فضای مجازی پاسخ داده نشود و قربانی اهداف این نوع افراد فرصت طلب قرار نگیرند.

این مقام قضایی در ادامه نیز برخورد با متخلفان شرکت‌های بازاریابی در سطح استان و همچنین ساماندهی شرکت‌های دارای مجوز و طرح مشکلات این شرکت‌ها در کمیته متناظر استانی در اداره کل صمت استان کرمان را از دیگر اقدامات پیشگیری از شیوه‌ها و شگرد‌های کلاهبرداری از طریق بررسی پرونده‌های پرتکرار قضایی در استان عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • برگزاری 12 ویژه برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه 2
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • برگزاری ۴۰ ویژه‌برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۲
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت