Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال مرادی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بانه گفت: با دستور مدیرکل ورزش و جوانان استان سالن‌ها و باشگاه‌های ورزشی استان که به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بودند، بازگشایی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛جلال مرادی در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با اشاره به این که فعالیت رشته های ورزشی پربرخورد و تیمی در شرایط اپیدمی کرونا ممنوع بود، اظهار کرد: رشته های ورزشی همانند کشتی، کاراته، تکواندو یا ورزش های پربرخورد ممنوع شده بود که با دستور مدیرکل استان بارعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امروز ورزش تحت تاثیر ویروس منحوس کرونا قرار گرفته است، عنوان کرد: آنچه را که باید مدنظر قرار داد سلامت ورزشکاران است که بایستی به دقت به آن پرداخت تا با پیشگیری بتوانیم از آلوده شدن آنان به این بیماری جلوگیری کنیم.   مرادی یادآور شد: از بدو ورود این ویروس در شهرستان با هماهنگی و اجرای دستورالعمل‌ها و مصوبات ستاد مرکزی مقابله با کرونا در ورزش و اداره کل ورزش و جوانان استان، پیشگیری را آغاز کردیم، هرچند برای ما تعطیلی باشگاه‌ها خوشایند نبود اما با در نظر داشتن سلامت ورزشکاران که همیشه اولویت هیئت پزشکی ورزشی بوده اعلام به تعطیلی باشگاه‌ها کردیم و با همکاری اداره کل و همه عوامل از جمله هیئت‌های ورزشی شهرستان که به موقع انجام شد، سلامت جامعه ورزش تضمین شد.   وی تشریح کرد: باتوجه به ضرورت رعایت نکات ایمنی بهداشتی از سرگیری کلیه فعالیت های ورزشی منوط به اخذ مجوز و کد بهداشتی از وزارت بهداشت و نصب شماره مجوز در محل فعالیت خواهد بود. (این مورد شامل باشگاه های ورزشی، اماکن ورزشی، هیئت های ورزشی و ... می‌شود).   مرادی در ادامه اضافه کرد: رعایت فاصله فیزیکی دو متر بین هر ورزشکار الزامی بوده و به ازای هر 100 مترمربع شش نفر می توانند به طور همزمان فعالیت ورزشی داشته باشند. جلوگیری از تجمع افراد و توجه به تهویه منفی(خروج هوا از سالن با هواکش) مورد تاکید است.   وی تشریح کرد: ادارات ورزش و جوانان شهرستان بانه با همکاری بازرسان شبکه بهداشت   به بازدید دوره ای و مرتب از اماکن ورزشی تحت پوشش خود اقدام و در صورت عدم تطبیق با الزامات اعلام شده فوراً با هماهنگی اداره کل نسبت به تعطیلی باشگاه یا مکان ورزشی مورد نظر اقدام می کنیم.   مرادی افزود: البته باید توجه داشت که برگزاری برخی مسابقات ورزشی و بازگشایی برخی باشگاه در صورتی مجاز است که رعایت پروتکل های بهداشتی در حد کامل رعایت شود، در غیر این صورت با افراد و مراکز متخلف برخورد می‌شود.   وی ادامه داد: باشگاه‌های شهرستان به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی‌ها، دچار فشار اقتصادی زیادی  شده، که عدم بازگشایی شرایط را سخت وسخت تر میکرد لذا بازگشایی آن با رعایت پروتکل های بهداشتی الزامیست.   مرادی در پایان خاطر نشان کرد: پذیرش ورزشکار در هر شیفت بر مبنای ساعت باشگاه و برای هر نفر ۱۶ متر مربع و تهیه و در اختیار قرار دادن تمامی ملزومات بهداشتی به ورزشکاران و نظیر دستکش، ماسک و مایع ضدعفونی کننده دست مطابق با دستورالعمل ها از دیگر مولفه های الزامی که برای بازگشایی اعلام شده است.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی ورزش و جوانان باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۱ هزار کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در استان تهران معدوم شد

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: در گشت‌های نظارتی استان تهران بیش از ۴۶ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک کشف و برای نمونه برداری و تعیین تکلیف، ضبط موقت شد و ۸۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد با حکم معدوم شد. - اخبار استانها -

مسعود محمدیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در استان تهران، با اشاره به برخورد با متخلفان در روزهای اخیر گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت‌های نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان تهران، اکیپ‌های نظارتی دامپزشکی تهران، بیش از 6 هزار مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام دادند.

وی افزود: در طرح مذکور که از 1 اسفند سال 1402 شروع شد و تا پایان ماه مبارک رمضان، ادامه داشت؛ 46 اکیپ نظارتی طی بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی استان تهران بیش از 46 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک کشف و برای نمونه‌برداری و تعیین تکلیف ضبط موقت شد و 81 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف با حکم قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران در ادامه با بیان اینکه سلامت غذایی مردم خط قرمز دامپزشکی است، گفت: پرونده 32 واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع و 10 واحد صنفی پلمب شده است.

معدوم‌سازی 47 تن مواد غذایی فاسد

محمدیان در پایان از شهروندان استان تهران خواست ضمن تهیه فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی، درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی مراتب را از طریق سامانه 1512 برای پیگیری اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • خانه شطرنج اسلامشهر افتتاح شد
  • برای تبیین حجاب باید اقدام فرهنگی و تبلیغی انجام شود
  • اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به همت دامپزشکی شهرستان اشکذر
  • رشته سوارکاری به مجموعه ورزش باشگاه صنعت مس رفسنجان اضافه می‌شود
  • سوارکاری به مجموعه ورزش باشگاه صنعت مس رفسنجان اضافه می شود
  • ۸۱ هزار کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در استان تهران معدوم شد
  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز
  • قصابی و رستوران متخلف در بروجرد پلمب شد
  • الزامی شدن رعایت حجاب در مراکز خرید و فروشگاه‌ها