Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ اشرف بروجردی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در خصوص طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست که در حال حاضر در مجلس در حال رسیدگی است، اظهار کرد: اخیراً نوعی مشی در حال شکل‌گیری است مبنی بر اینکه رأی مردم خیلی ملاک عمل نیست و این یکی از مواردی است که با قانون اساسی تعارض دارد و هرگز نمی‌توان استدلال درستی برای آن داشت؛ اگر قرار بر این باشد که در انتخاب مردم مداخله صورت گیرد، این مداخله می‌تواند ماهیت جمهوریت را متزلزل کند، ضمن اینکه مردم احساس می‌کنند باید به نظام اعتماد کنند تا پای صندوق رأی بیایند و آرا خود را ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آنچه که مهم است این است که احزاب و گروه‌ها باید در این زمینه فعال شوند و اگر قرار باشد احزاب تنها ناظر این تحولات باشند، هرگز حزب و تحزب در جمهوری اسلامی شکل نخواهد گرفت.

این فعال سیاسی اصلاح‎‌طلب بیان کرد: برخی از افراد، دموکراسی را دیکتاتوری قانونمند تعبیر می‌کنند و این می‌تواند یک نوع تحمیل به جامعه باشد، در اینکه حتماً برای رسیدن به یک نقطه قوت باید از این فیلتر عبور کنند؛ این‌ها مواردی است که می‌تواند برای جامعه آسیب‌رسان باشد.بیشتر بخوانید: چالش‌های نامزدی زنان برای ریاست‌جمهوریبروجردی ادامه داد: نکته مهم‌تر اینکه برای انتخابات، احزاب و گروه‌ها باید بتوانند تفاهم و تعاملی با یکدیگر داشته باشند که حاصل تعامل آن‌ها می‌تواند برخورداری از یک صدای واحد باشد نه تعدد و تکثر صدا‌ها و همین موضوع کمک می‌کند که در کشور صدا‌های مختلفی در بروز پیدا کند، اما اگر به گونه‌ای باشد که وقتی کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری از فیلتر شورای نگهبان عبور می‌کنند حاصلش برخورداری از صدای واحد باشد، این به جامعه و دموکراسی آسیب وارد می‌کند.

وی اظهار کرد: یکی از شعار‌های اصلی ما در انقلاب، استقلال و آزادی بود که حاصل آزادی را تحقق جمهوری اسلامی می‌دانستیم و همچنان می‌دانیم؛ شکل‌گیری آزادی و عمل به آزادی و رویکردی که برای تحقق آزادی در جامعه است به معنای این است که هر کسی بتواند کاندیدای خود را به راحتی انتخاب کند، بنابراین شورای نگهبان نمی‌تواند فیلتری را ایجاد کند که در خلال آن فیلتر، یک صدا بروز و ظهور کند.

وی در خصوص معرفی پنج نفر از مشاوران نامزد ریاست جمهوری و ارائه برنامه به شورای نگهبان نیز گفت: برنامه به شورای نگهبان باید توسط احزاب و تشکل‌های سیاسی ارائه شود نه توسط شخص؛ این موضوع می‌تواند نقطه قوت انتخابات باشد که هر شخصی که وارد عرصه انتخابات می‌شود، حتماً با برنامه و طرح رویکرد و دیدگاه خود در انتخابات حاضر شود. اما اینکه پنج نفر را به عنوان یاران همراه خود داشته باشد، این موضوع موجب فردی‌گرایی می‌شود نه تحزب‌گرایی، مهم این است که این پنج نفر توسط حزب ارزیابی شوند و حزب است که می‌تواند راهکار مشخصی را ارائه دهد و افرادی را معرفی کند که در کنار رئیس‌جمهور آینده می‌توانند صدای او را به گوش جامعه برسانند؛ به نظر من ایده، ایده خوبی است، اما نه به صورت انفرادی بلکه به صورت جمعی و حزبی می‌تواند کارساز و اثربخش باشد.

بروجردی در خصوص رجل سیاسی و اظهارات اخیر سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر اینکه این احتمال وجود دارد که رئیس‌جمهور آینده کشور، خانم باشد، اظهار کرد: رجل سیاسی، چهره شاخص سیاسی است که مواضع روشنی در اقتصاد، فرهنگ و سیاست دارد و جامعه او را به عنوان فردی که قدرت اداره کشور را دارد، بشناسند و این شخص برای جامعه است، اما اینکه ما فکر کنیم که این انحصار در اختیار مردهاست، قطعاً اینگونه نیست و هر شخصی که از این ویژگی‌ها برخوردار باشد، می‌تواند از چهره‌هایی باشد که هم برنامه و راهکار دارد و هم اقتدار تصمیم‌گیری دارد و هم پشتوانه حزبی دارد؛ بنابراین فرقی نمی‌کند که آقا باشد یا خانم باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه شورای نگهبان نباید خانم‌های دارای ویژگی لازم را رد صلاحیت کند، گفت: شورای نگهبان صلاحیت احمدی‌نژاد را که رجل سیاسی و چهره سیاسی شناخته شده‌ای نبود، تأیید کرد، به هر حال شخصی می‌تواند وارد این عرصه شود که از جایگاه اقتدارگرایانه‌ای برخوردار باشد و همچنین مردم او را به عنوان یک چهره سیاسی بشناسند و یک جایگاه بین‌المللی نیز داشته باشد. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم

«امیررضا واعظ آشتیانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر مردم به دنبال احقاق مطالبات خود هستند، باید همچون دوره اول انتخابات، در دور دوم نیز حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات بین‌المللی، نیازمند تشکیل مجلسی قدرتمند، کارآمد و کمک حال دولت هستیم؛ بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که انتخابات پیش رو همچون دور اول، با حضور حداکثری برگزار شود.

فعال سیاسی گفت: هر زمان انتخابات در ایران برگزار می‌شود، همه دنیا چشم‌شان به نحوه برگزاری آن است و میزان مشارکت را رصد می‌کنند؛ بنابراین باید در چنین شرایطی حضور حداکثری داشته باشیم.

رأی مردم در انتخابات آمریکا نمایشی است

واعظ آشتیانی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رأی مردم، نمایشی است چراکه این سناتورها هستند که تعیین تکلیف می‌کنند اما در جمهوری اسلامی ایران، این مردم هستند که کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند.

فعال سیاسی گفت: انتخابات در جمهوری اسلامی، آزادترین و دموکراتیک‌ترین نوع انتخابات است و امیدواریم مردم با شناخت کاندیداهای اصلح، پای صندوق‌های رأی حاضر شوند تا مجلسی مقتدر تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری هر ساله به مسائل اقتصادی توجه دارند، مجلس هم باید بهترین قوانین و مقررات اقتصادی را در دستور کار داشته باشد.

فعال سیاسی افزایش تولید داخلی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و تاکید کرد: تولید، شاخصه‌های مختلفی دارد که باید مدنظر مجلس و دولت قرار بگیرد؛ قوانین باید به سمتی حرکت کنند که فضا جهت سرمایه‌گذاری‌ها در داخل و خارج از کشور محیا شود.

واعظ آشتیانی با اشاره به حل و فصل مسائل مناطق آزاد به عنوان یکی از اولویت‌های مجلس آینده افزود: اگر نوع مدیریت و حکمرانی ما درست باشد، می‌تواند کمک حال اقتصاد کشور شود؛ لذا مجلس باید این مسائل را جدی بگیرد.

فعال سیاسی اضافه کرد: مجلس دوازدهم و دولت باید به جای کشمکش‌های سیاسی، به سمتی بروند که حال کشور و اقتصاد کشور بهبود یابد.

کد خبر 6083278 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر 
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند