Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@07:57:07 GMT

مرگ تدریجی کتاب‌های چاپی

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۵۹۵۷

خبرگزاری میزان-این روز‌ها افزایش هزینه‌ها و استفاده از وسایل الکترونیک بازار انتشار کتاب را دامن‌گیر کرده است، به همین دلیل ناشران چاپ کتاب‌های خود را به حالت تعلیق در آورده اند.

خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران نوشت: مجید باشعور درباره علت افزایش هزینه‌های انتشار کتاب گفت: الان با افزایش قیمت در همه چیز رو به رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم هم با همین وضعیت افزایش قیمت‌ها زندگی می‌کنند در نتیجه اگر قیمت جوهر مورد نیاز چاپخانه دار برای انتشار کتاب افزایش نیابد حقوق کارمندش را افزایش داده است از این رو طبیعی است هزینه‌های انتشار کتاب بالا رود.

وی افزود: چون جامعه زنجیر وار بهم وصل است، افزایش قیمت در یک بخش روی بخش‌های دیگر هم تاثیر می‌گذارد. هزینه‌های اجاره برق، آب گاز و تلفن انتشاراتی‌ها افزایش یافته است. هزینه حضور در دفتر انتشاراتی‌ها بالاست. این موضوع هم باعث افزایش هزینه‌های انتشار کتاب می‌شود به تبع آن عناوین کتاب‌های منتشر شده در سال جاری کاهش یافته است.

مدیر مسوول انتشارات تایماز ادامه داد: اگر ناشری کتابی با تیراژ هزار نسخه منتشر می‌کرد الان نمی‌تواند این کار را انجام دهد، چون اگر بخواهد کتابی با تیراژ هزار نسخه منتشر کند به فروش نمی‌رسد. از سوی دیگر، انتشار کتاب با تیراژ ۱۰۰ نسخه هم به صرفه نیست، چون ناشر باید هزینه‌های مولف، مترجم، ویراستاری و... را بپردازد. برای همین ناشران سعی کردند انتشار کتاب‌ها را در حالت تعلیق نگه دارند و منتظر باشند تا ببینند جامعه چگونه پیش می‌رود.

باشعور بیان کرد: تاوقتی که جامعه ما کتاب محور نشود تغییری در وضعیت انتشار کتاب ایجاد نخواهد شد. درحال حاضر تمام جامعه گوشی محور شدند و اطلاعاتشان را از گوشی هایشان دریافت می‌کنند. اگر این روند ادامه یابد هرسال وضعیت نشر بدتر از سال قبل می‌شود؛ و این روالی که چند سالی است آغاز شده ادامه خواهد یافت. به همین دلیل ناشران نمی‌توانند بسیاری از کتاب‌ها را منتشر کنند و انتشار کتاب بین هوا و زمین معلق مانده است.

وی تصریح کرد: کشور باید از انتشار کتاب کاغذی به سمت انتشار کتاب‌های صوتی و ایبوک برود. آن هم در کشوری مانند ایران که به صورت عادی کتابخوان نداریم برای انتشار کتاب ایبوک هم با مسالی روبه رو هستیم و ناشران ما نمی‌توانند کتاب ایبوک مانند آنچه در کشور‌های پیشرفته دنیا وجود دارد منتشر کنند، چون مردم ما در واتساپ متنی که مقداری طولانی‌تر از متن عادی باشد نمی‌خوانند چه برسد به اینکه بخواهند کتاب ایبوک بخوانند.

مدیر مسوول انتشارات تایماز اظهار کرد: در زمینه انتشار کتاب به مشکل برخورده ایم. تا زمانی که مردم احساس نکنند به مطالعه کتاب نیاز دارند فاتحه کتاب خوانده است. حالا می‌خواهد این کتاب در قالب ایبوک یا کتاب کاغذی منتشر شده باشد تا زمانی که عطش خواندن در مردم ایجاد نشود همین روال کنونی ادامه پیدا می‌کند. جامعه ما به سمت بی سوادی می‌رود، بچه‌هایی که امروز در برنامه‌هایی مانند شاد درس می‌خوانند این‌ها بی سوادترین آدم‌ها خواهند شد که حتی نمی‌توانند کتاب‌های عادی بخوانند. هرچقدر هم ناشر کتاب منتشر کند تاثیری در بازار نشر نمی‌گذارد.

بیشتر بخوانید: از گفت‌وگو با هنرمندان تا حاشیه‌های بازار نشر

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کتاب ناشر انتشارات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب ناشر انتشارات انتشار کتاب هزینه ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس

تین نیوز

مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور از انتشار ۱۰ چارت جدید از آب های خلیج فارس خبر داد و گفت: چارت های قدیمی تهیه شده توسط انگلیس و روسیه حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا​​​​​​، با تولید و انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید شامل پنج چارت فراساحلی خلیج فارس از منطقه مطاف تا سیری، چهار چارت دسترسی از مناطق جزیره خارک، بندر معلم، پل و کشتی سازی و یک چارت بندرگاهی از بندر دیر، امکان استفاده دریانوردان از این چارت ها به منظور تامین ایمنی دریانوردی در آب های کشور فراهم شد.

با انتشار چارت های فراساحلی، چارت های آدمیرالیتی انگلیس از آب های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی حذف می شود. با انتشار چارت های جدید، تعداد چارت های منتشر شده این سازمان در سطح بین الملل به ۷۶ چارت ناوبری افزایش یافت.

علی سلطانپور، با اعلام انتشار بین المللی چارت های جدید اعلام کرد: تولید این چارت های دریایی حاصل تلاش متخصصان هیدروگرافی و پردازش (کارتوگرافی) دریایی این سازمان بوده و در باندهای مختلف کاربری تولید شده اند که هم اینک پس از طی کنترل های نهایی بر اساس استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی مورد تایید قرار گرفته و بصورت بین المللی منتشر شده و در اختیار دریانوردان قرار گرفته اند.

سلطانپور افزود: عملیات هیدروگرافی و تولید چارت های دریایی از چهار دهه پیش در سازمان نقشه برداری کشور آغاز شده و از سال ۱۳۹۴ چارت های دریایی به منظور تامین ایمنی تجارت دریایی بر اساس الزامات دریانوردی آغاز شد، بطوریکه تاکنون ۶۶ چارت از تولیدات این سازمان منتشر شده بود که با انتشار چارت های جدید این عدد به ۷۶ چارت افزایش یافت.

وی خاطر نشان کرد: انتشار چارت های دریایی از آب های حاکمیت کشور بر اساس الزامات بین المللی انجام شده و با انتشار چارت های تولید داخل، ضمن تامین ایمنی دریانوردی در آب های داخلی و تحت حاکمیت کشور، چارت های قدیمی تهیه شده توسط کشورهای بیگانه (انگلیس و روسیه) حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

مدیریت آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور، با چهار دهه تجربه در زمینه هیدروگرافی و تهیه چارت های دریایی از آب های جنوب و شمال کشور تاکنون صدها چارت دریایی در مقیاس ها و باندهای کاربری مختلف تولید کرده است که شناورها به منظور حفظ ایمنی دریانوردی و بر اساس قوانین بین المللی ملزم به استفاده از آن هستند. چارت های دریایی امروزه بر اساس الزامات بین المللی در فرمت الکترونیک (ENC) تهیه و منتشر شده و استفاده از آن بر روی شناورها الزامی است.

به نقل از روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، هماهنگی های لازم به منظور اولویت بندی و انتشار چارت های دریایی توسط کمیته ملی هیدروگرافی انجام شده و چارت های ناوبری دریایی پس از قرار گرفتن در اولویت های این کمیته و از طریق آن منتشر می شوند. چارت های ناوبری دریایی به منظور امکان انتشار در سطح بین الملل باید با توجه به آخرین استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی تهیه شده و بطور مداوم به روز رسانی شوند. این چارت ها همچنین قبل از انتشار، توسط مراجع زیر نظر سازمان جهانی هیدروگرافی (IHO) تحت کنترل قرار گرفته و پس از اطمینان از صحت آنها، اجازه انتشار می یابند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • خبر بیماری ترانه علیدوستی به حاشیه کشیده شد!
  • فعالیت سامانه بارشی تا روز جمعه | افزایش تدریجی دمای هوا از پنجشنبه
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • انتشار برای نخستین بار| سروده رهبر انقلاب و روایت ایشان از «وعده صادق»
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس
  • افزایش مصرف آب مشترکان گلستانی با گرمای تدریجی هوا/مردم از مصارف غیرضروری خودداری کنند
  • تولید و انتشار ۱۰ چارت جدید از آب‌های خلیج فارس توسط ایران