Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@04:04:51 GMT

ابتلا به کرونا در خراسان جنوبی ۴۶ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۶۲۷۳

ابتلا به کرونا در خراسان جنوبی ۴۶ درصد افزایش یافت

غلامرضا شریف زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متوسط ابتلای روزانه در استان در مردادماه ۱۶ مورد، در ۱۵ روز اول شهریور روزانه ۱۳ مورد و از ۱۶ شهریور تاکنون ۱۹ مورد ابتلای جدید گزارش شده است.

وی بیان کرد: بررسی‌های نحوه انتقال ویروس کرونا در استان نشان می‌دهد کماکان ۶۰ درصد موارد جدید مربوط به تجمعات و دورهمی‌های خانوادگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از شهروندان خواست نسبت به رعایت فاصله اجتماعی، دوری از تجمعات و دورهمی‌ها خودداری کنند و به محض بیرون رفتن از منزل حتما از ماسک استفاده کنند و مراقب سلامت خود باشند.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی در ارتباط با احتمال ابتلای دانش‌آموزان به بیماری کرونا اظهار داشت: تاکنون هیچ مورد قطعی از ابتلای دانش‌آموزان در مدارس شناسایی نشده است.

وی تصریح کرد: یک مورد ابتلای دانش‌آموز خارج از استان شناسایی شده است که درون مدرسه‌ای نبوده است اما با توجه به شرایط پیش رو بدون شک در روزهای آینده با ابتلای دانش‌آموزان مواجه خواهیم شد.

شریف زاده عنوان کرد: میزان بروز تجمعی در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان ۳۵۴.۲ درصد و شاخص کشوری ۴۹۳ نفر است.

وی با بیان اینکه نسبت مرگ و میر در استان ۵.۲ درصد و در کشور ۵.۷۵ درصد است یادآور شد: بطور متوسط هر ۳۳ ساعت یک مورد مرگ در استان و در کشور به طور متوسط روزانه ۱۱۳ مورد مرگ به علت کرونا داشته‌ایم.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی ادامه داد: سن قالب فوتی‌ها بالای ۶۰ سال بوده است و از نظر جنسیت تفاوت قابل ملاحظه‌ای در زن و مرد وجود ندارد.

وی افزود: مورد مرگ زیر ۱۰ سال تاکنون در استان نداشته‌ایم و یک مورد فرد  ۱۴ سال که همزمان کرونا داشته و تحت عمل جراحی در یکی از استان‌ها قرار داشته است نیز فوت کرده است.

شریف زاده بیان کرد: شاخص نمونه گیری به ازای هر هزار نفر جمعیت در استان ۱۷.۵ درصد و در کشور ۴۴ درصد است همچنین نمونه‌های مثبت در استان ۲۰.۳  و در کشور ۱۱.۳ است.

وی اظهار داشت: میزان مرگ و میر اختصاصی - علیتی در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان ۱۸.۲ درصد و در کشور ۲۸.۴ درصد است.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی عنوان کرد: شهرستان بیرجند با میزان بروز تجمعی ۴۵۱ در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت رتبه اول، سربیشه با ۳۹۷ رتبه دوم، سرایان با ۳۷۵ رتبه سوم، بشرویه با ۳۶۳ رتبه چهارم، درمیان و قاین با ۳۳۶ رتبه پنجم و ششم، طبس با ۳۳۲ رتبه هفتم، زیرکوه با ۲۲۹ رتبه هشتم، نهبندان با ۲۰۵ رتبه نهم، فردوس با ۱۸۳ رتبه دهم و خوسف با ۱۰۵ رتبه ۱۱ میزان بروز تجمعی کرونا را به خود اختصاص داده است.

وی یادآور شد: در حال حاضر وضعیت شهرستان‌های بیرجند و سربیشه قرمز( بسیار پرخطر)، شهرستان خوسف، درمیان، طبس، فردوس و قاین نارنجی(پرخطر)، شهرستان‌های سرایان و نهبندان زرد (متوسط خطر)و دو شهرستان بشرویه و زیرکوه سفید یا کم خطر است.

شریف زاده گفت: از ابتدای شروع اپیدمی کرونا متوسط ابتلای روزانه در استان ۱۴ مورد و در کشور یکهزار و ۹۶۳ مورد گزارش شده است.

اولین مورد بستری ابتلا به کرونا در خراسان جنوبی دوم اسفند ۹۸ در پی همه‌گیری جهانی این ویروس اعلام شد و ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و شستن مرتب دست‌ها راه‌های اصلی پیشگیری از انتقال ویروس کرونا است.

تجمعات خانوادگی و ترددهای غیرضروری از عوامل اصلی انتقال و شیوع ویروس کرونا اعلام شده است.

برچسب‌ها کرونا بیرجند خراسان جنوبی زیرکوه طبس مرگ و میر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بیرجند خراسان جنوبی زیرکوه طبس مرگ و میر کرونا بیرجند خراسان جنوبی زیرکوه طبس مرگ و میر اخبار کنکور کرونا در خراسان جنوبی هزار نفر جمعیت ابتلای دانش شریف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، این موضوع برای همه ثابت‌شده است که نداشتن خواب کافی برای سلامتی مضر است. حالا دانشمندان با انجام تحقیقات جدیدی دریافته‌اند که میان خواب کمتر از شش ساعت در شب و افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ رابطه‌ای وجود دارد.

دیجیاتو در گزارشی نوشت: دانشمندان در این تحقیق داده‌های Biobank بریتانیا را تجزیه‌وتحلیل کرده‌اند که یک منبع جهانی برای تحقیقات بهداشتی و پزشکی محسوب می‌شود. آن‌ها اطلاعات ۲۴۷۸۶۷ بزرگسال را بررسی کرده‌اند که داده‌های سلامت آن‌ها برای بیش از یک دهه دنبال شده است. آن‌ها در این تحقیق قصد داشتند تا ارتباط بین مدت زمان خواب و دیابت نوع ۲ و اینکه آیا داشتن یک رژیم غذایی سالم اثرات کمبود خواب بر خطر دیابت را کاهش می دهد یا خیر را درک کنند.

ارتباط بین خواب و دیابت نوع ۲

در این پژوهش از شرکت‌کنندگان پرسیده شده بود که در ۲۴ ساعت چقدر می‌خوابند. همچنین، هفت تا هشت ساعت خوابیدن به‌عنوان میزان خواب نرمال در نظر گرفته شد. میزان کم‌خوابی نیز به سه دسته تقسیم شد: خفیف (شش ساعت)، متوسط (پنج ساعت) و شدید (سه تا چهار ساعت). همچنین در این تحقیق به داده‌های مربوط به رژیم غذایی شرکت‌کنندگان نیز توجه شده است.

در حدود ۳.۲ درصد از شرکت‌کنندگان در طول دوره پیگیری، مبتلا به دیابت‌ نوع‌ ۲ تشخیص داده شدند. به گفته آن‌ها هرچند عادات غذایی سالم به‌طور کلی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد، اما زمانی که افراد غذای سال می‌خوردند و باز هم کمتر از شش ساعت در روز می‌خوابند، خطر ابتلا به دیابت‌ نوع ۲ در آن‌ها در مقایسه با افرادی که میزان خواب آن‌ها نرمال بوده، افزایش داشته است.

به گفته دانشمندان، پنج ساعت خواب شبانه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۱۶ درصد افزایش دهد، درحالی که این خطر برای افرادی که سه تا چهار ساعت می‌خوابند، می‌تواند ۴۱ درصد بیشتر از افرادی باشد که هفت تا هشت ساعت می‌خوابند.

بااین‌حال دقیقاً مشخص نیست چرا افرادی که کمتر می‌خوابند ممکن است بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت‌ نوع ۲ باشند. تحقیقات قبلی نشان داده است که نشانگرهای التهابی و اسیدهای چرب آزاد در افراد دارای کمبود خواب افزایش پیدا می‌کند که این امر حساسیت به انسولین را مختل می‌کند و منجر به مقاومت نسبت به انسولین می‌شود. این بدان معناست که بدن برای استفاده صحیح از انسولین برای تنظیم سطح گلوکز خون تلاش می‌کند و بنابراین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898672

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • بارش‌های کشور در سال گذشته چطور بود؟/ پاسخ احد وظیفه
  • خوب و بد وضعیت بارندگی در کشور/ افزایش و کاهش۱۶ درصدی بارش ها
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • پرداخت صدقه در خراسان جنوبی ۳۴ درصد افزایش یافت