Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@11:07:49 GMT

افزایش ورشکستگی شرکت های نفتی آمریکا با نفت ۴۰ دلاری

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۷۰۹۹

افزایش ورشکستگی شرکت های نفتی آمریکا با نفت ۴۰ دلاری

ریستاد انرژی اعلام کرد اگر قیمت نفت آمریکا در همین سطح فعلی یعنی حدود ۴۰ دلار در هر بشکه باقی بماند، تعداد شرکتهای نفت و گازی که انتظار ورشکستگی آنها وجود دارد تا پایان ۲۰۲۲ به ۱۹۰ شرکت خواهد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فایننشال تایمز، کمتر از دو ماه از زمانی که دونالد ترامپ به تگزاس سفر و اعلام کرد صنعت انرژی این کشور دوباره سر پا شده است می‌گذرد ولی تعداد ورشکستگی هایی که این هفته اعلام شد، داستان متفاوتی را نقل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

16 شرکت تولید و خدمات نفت و گاز در آمریکا در ماه اوت اعلام ورشکستگی کردند .همین تعداد هم در ماه جولای ورشکسته شده بودند.

چارلز بکهام، یکی از شرکای شرکت حقوقی «هاینز اند بون» گفت:« ما به طور مداوم شاهد ورشکستگی تولیدکنندگان نفت و گاز و شرکت های خدمات میادین نفتی هستیم و انتظار نداریم روند این ورشکستگی ها به زودی متوقف شود، مخصوصاً در زمینه خدمات میادین نفتی».

ریستاد انرژی اعلام کرد اگر قیمت نفت آمریکا در همین سطح فعلی یعنی حدود 40 دلار در هر بشکه باقی بماند، تعداد اپراتورهایی که انتظار ورشکستگی آنها وجود دارد تا پایان 2022 به 190 شرکت خواهد رسید. این رقم برابر با تعداد کل ورشکستگی ها طی 5 سال قبل از 2019 است.

 بخش نفت آمریکا در اولین ماه‌های همه‌گیری ویروس کرونا ضربه سختی از کاهش مصرف جهانی خورد. قیمت نفت سقوط کرد و نفت خام آمریکا در ماه آوریل برای اولین بار به محدوده منفی رسید. به این ترتیب، تولیدکنندگان آمریکا مجبور شدند به منظور کاهش هزینه ها تولید را پایین بیاورند. شرایط برای شرکتهای خدمات میادین نفتی از این هم بدتر بود.

 قیمت نفت از آن زمان کمی افزایش داشته ولی صنعت نفت هنوز هم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند و روند ورشکستگی ها ادامه دارد. شرکت هایی که اعلام ورشکستگی می‌کنند هم وارد دنیای جدیدی می شوند و مشکلات بیشتری برای دسترسی به سرمایه خواهند داشت.

 سرمایه‌گذاران تمایل چندانی به خطر کردن ندارند چون دورنمای صنعت نفت تغییر کرده است. پنج سال پیش بازار نفت انتظار قیمت بالاتر نفت را داشت ولی حالا همه چیز تغییر کرده و قیمت ها کاهش یافته اند.

 سرمایه‌گذاران در بخش نفت در یک مورد هم عقیده اند که آن هم نیاز به یکپارچه شدن شرکت هاست. ولی تا زمانی که شرکت ها ترازنامه های خود را پاک کنند، تمایل کمی برای این کار وجود دارد، بنابراین روند ورشکستگی ها ادامه خواهد داشت. در این بین، تنها شرکت چورون قرارداد قابل‌ملاحظه‌ای برای خریدن نوبل انرژی بسته است.

 انتهای پیام/ط

منبع: دانا

کلیدواژه: ورشکستگی ها قیمت نفت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.

در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.

کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.

از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.

با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

دیگر خبرها

  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی