Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-16@11:48:57 GMT

حضور ۲۰ تا ۸۰ درصدی دانش آموزان در برخی مدارس

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۸۰۵۸

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در حاشیه آیین بازگشایی دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان با بیان اینکه بیش از دو هفته از آغاز سال تحصیلی گذشت، اظهار کرد: لازم است از همکاران عزیزم در سراسر کشور، مدیران مدارس، دانش آموزان و خانواده ها که همراهی کردند و با حضورشان در مدرسه و پیگیری امر آموزش مسیر آینده تحصیلی فرزندشان را روشن کردند، قدردانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی کرونا شیوع پیدا کرد با مسائل متنوعی روبرو شدیم که یکی از این مسائل بسیار پر اهمیت، آموزش در کشور بود و باید راه حلی برای تداوم آموزش پیدا می کردیم؛ اما در کنار آن باید از سلامت فرزندان عزیزمان و همکاران فرهنگی اطمینان پیدا می کردیم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه بیان کرد: کسانی که به ما توصیه می کنند برای حفظ سلامت دانش آموزان مدرسه را تعطیل کنیم، راه حل درستی نمی دهند و کسانی که سیاست های بازگشایی مدراس را نقد می کنند باید به این سوال پاسخ دهند که راه حل آنها برای استمرار آموزش چیست؟ آیا سیاست متفاوتی از سیاستی که ما انتخابی کردیم پیشنهاد می کنند؟

حاجی میرزایی با بیان اینکه ما به جای آنکه دانش آموزان و خانواده ها را ملزم کنیم؛ مجموعه خودمان را ملزم کردیم که آموزش را در دسترس همه دانش آموزان قرار دهند، گفت: هم آموزش حضوری و هم غیرحضوری پیش بینی کردیم. به تشخیص خانواده ها احترام گذاشتیم و اعلام کردیم اگر خانواده ای علی رغم همه مراقبت های ما و مدرسه باز هم نگران هستند، حضور فرزندشان در مدرسه الزامی نیست و می توانند از دیگر روش های آموزش استفاده کنند.

وی افزود: همچنین اعلام کردیم که آموزش حضوری را ترجیح می دهیم؛ زیرا کارکردهای مدرسه متفاوت است و همچنان که کرونا سلامت بچه ها را تهدید می کند، دوری از گروه همسالان و روابط اجتماعی در محیط آموزشی به سلامت جسمی، روحی، روانی و اجتماعی شان آسیب می زند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: راه حل سنجیده راه حلی است که ضمن توجه به سلامت، به نیازهای آموزش فرزندان هم توجه کند. خدمات لازم را ارائه کردیم و اختیار تصمیم گیری را به خانواده ها دادیم و به تشحیص آنها احترام گذاشتیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در دو هفته گذشته مدارس فعال بوده و در برخی مدارس از ۲۰ تا ۸۰ درصد دانش آموزان در کلاس ها حضور پیدا کرده اند، گروه بندی شده اند و در روزهای مختلف به مدرسه می آیند، گفت: ساعات تدریس کوتاه شده و پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت در اختیار مدارس قرار داده شده است.

وی افزود: وزارت بهداشت در هفته اول از بیش از ۱۵ هزار مدرسه بازدید کرد که بیش از ۷۵ درصد پروتکل ها را به صورت کامل رعایت کرده بودند. برخی مناطق که رعایت نکردند اخطار گرفتند و روند اصلاح شد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد که از انجمن اولیا و مربیان و خانواده ها خواسته ایم نظارت کنند. اسباب کار را فراهم کرده ایم بدون اینکه الزام و اجباری وجود داشته باشد. امیدوارم با کمک خانواده ها سال آموزشی باکیفیتی داشته باشیم و اجازه ندهیم فرزندان ما از نظر آموزشی دچار آسیب شوند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان اردیبهشت، آخرین مهلت سنجش سلامت نوآموزان

محمود بنی اسد درباره سنجش سلامت نوآموزان گفت: امسال سنجش نوآموزان رویکردی متفاوت نسبت به سال‌های گذشته داشت به طوری که سنجشی که هرساله در تیرماه انجام می‌شد از آذرماه انجام شد تا فرصت لازم برای توانبخشی و آموزش نوآموزان وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه امسال بعد از پایان سنجش سلامت، کار توانبخشی با حضور مربیان متخصص و آموزش یک نفر فرد موثر در خانواده به صورت تکمیلی برای دانش‌آموزان دارای محدودیت انجام می‌شود، افزود: آخرین فرصت انجام سنجش سلامت پایان اردیبهشت ماه اعلام شده و بعد از آن در خردادماه کار توانبخشی دانش آموزان و انجام مداخلات صورت می‌گیرد.

بنی اسد با اشاره به اینکه از حدود ۶۷ هزار و ۵۰۰ نوآموز پایه اول ابتدایی که امسال پیش بینی می‌شود به کلاس اول بروند، حدود ۵۵ هزار نفر کار نوبت گیری یا سنجش را انجام داده‌اند، ادامه داد: تقاضا داریم خانواده‌ها این زمان را به عقب نیندازند و با وارد شدن به سامانه آموزش‌وپرورش به آدرس my.medu.ir و انجام فرایند ساده نوبت گیری، در تاریخ مشخص شده به مراکز سنجش جسمانی و آمادگی‌های تحصیلی دانش آموزان مراجعه کنند.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان با بیان اینکه آمار سنجش سلامت متناسب با تعداد دانش آموزان متقاضی پایه اول است، بیان کرد: سنجش برای نوآموزان پایه اول اجباری است؛ اما خانواده‌ها می‌توانند برای سنجش فرزندان پیش دبستانی ۴ و ۵ ساله خود نیز اقدام کنند؛ علت آن است کودکانی که دارای بیماری‌ها، نارسایی‌ها و اختلالات جسمی هستند، طلایی‌ترین دوران درمان و جبران برای آن ها سنین یاد شده به حساب می‌آید.

وی با اشاره به اینکه سال‌های قبل در پایگاه‌ها از نیرو‌های آزاد استفاده می‌شد، افزود: اکنون نیرو‌های متخصص مدیر مرکز، معاون مرکز، ۳ تا ۵ آموزگار استثنایی، یک نفر گفتار درمانگر، یک نفر کار درمانگر و یک نفر مشاور در این پایگاه‌ها حضور دارند.

بنی اسد انجام سنجش عشایر را از طریق پایگاه‌های سیار اعلام کرد که با مراجعه به مناطق عشایری و روستایی، کار سنجش نوآموزان عشایر را انجام می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی
  • اجرای طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان مدارس از مهرماه در مشهد
  • پایان اردیبهشت، آخرین مهلت سنجش سلامت نوآموزان
  • اصلاح نظام ارزشیابی درس تربیت بدنی/ ایجاد تیم‌های امدادی ماهر در مدارس
  • افزایش۵۰ درصدی فضاهای ورزشی آموزش و پرورش
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور
  • برنامه ریزی پنهان در مدارس مخرب است
  • توزیع شیر در مدارس به کجا رسید؟
  • مدارس کانکسی عشایر خراسان شمالی فرسوده هستند