Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@21:05:40 GMT

سطح انتقام ایران از خون حاج قاسم

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۸۳۶۲

خبرگزاری میزان-فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تازه‌ترین اظهارات درباره سطح انتقام خون شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، گفته است انتقام حاج قاسم ابعاد وسیعی دارد که شامل سربازان آمریکایی نمی‌شود تاوان این شهادت و ترور را نظام سیاسی آمریکا باید بدهد نظام سلطه که چنین تصمیماتی در آن گرفته شده باید به فروپاشی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - سردار شهید رشید اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ستون خیمه جبهه مقاومت، ۲۰ اسفند سال ۱۳۳۵ در شهرستان رابُر از توابع استان کرمان در ایل عشایر سلیمانی چشم به جهان گشود، تولد این سردار سرافراز اسلام از پس لرزه‌های تکان دهنده اردوگاه استکبار جهانی و یزیدیان زمان بود.
یلی از تبار پهلوانان ایران زمین، حسینی تبار زیر سایه علم علمدار دشت کربلا درس ایثار و شهادت و ولایت مداری را به خوبی آموخت و در میدان دفاع از اسلام و ارزش‌های اسلامی و حریم نظام جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس در جایگاه فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله و از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج، از جوهره ترسیم سیمای هشت سال جنگ تحمیلی از جنس دفاع مقدس بود.
سردار دل‌ها، پرچمدار جبهه مقاومت، ستون خیمه مبارزه با ظلم و استکبار جهانی، از اساتید دانشگاه دفاع مقدس، دروس این گنجینه ارزشمند و طلایی را در هسته مقاومت جهت بال و پردادن و شاخ و برگ دادن به این نهال نوپا آموزاند.
سپهبد شهید قاسم سلیمانی به تعبیر سرلشکر سلامی، خورشیدی در جمع ستارگان تابناک آسمان نظام جمهوری اسلامی ایران بود که با طلوع در جایگاه فرمانده سپاه قدس سایه تاریک حاکمیت استکبار جهانی را با گرد و غبار سیاه داعش را از بین برد.
حاج قاسم بی شک از بین برنده غده چرکین داعش نشأت گرفته از ویروس استکبار جهانی در منطقه بود.   نشان «ذوالفقار» عالی‌ترین نشان نظامی ایران برسینه ذوالفقار ایران و جهان اسلام می‌درخشد، همانند ذوالفقار مولای متقیان علی (ع) سینه داعش را در جهان اسلام شکافت و برسر استکبار جهانی فرود آمد.

سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی و تنی چند از اعضای حشدالشعبی، توسط حمله موشکی رژیم آمریکا در اطراف فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.
سردار سرلشکر حسین سلامی شامگاه شنبه ۲۹ شهریور و در آستانه چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، در اولین حضور تلویزیونی از زمان تصدی این مسئولیت فرماندهی سپاه، با حضور در برنامه زنده تلویزنی «نگاه یک»، ضمن بیان خاطرات ۸ سال دفاع مقدس و مقایسه پیشرفت توانمندی‌های نظامی ایران نسبت به آن دوران،  در بخشی اسخنانش در توصیف جایگاه شهید سلیمانی، گفت: جا دارد از شهدای والامقام هم یاد کنم، سرزمین ما مثل آسمان پر از ستاره است، ستارگان ما شهدای ما هستند که به ما راه را یاد می‌دهند و حجت‌های خدا بروی زمین هستند.
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: کسانی که بروی همه آرزوهایشان چشم پوشیدند تا این ملت به آرزو‌های خود برسد، نخل‌های قامتشان بر زمین افتاد، تا نخل بلند قامت این ملت سرافراز و بلند قد بکشد و امروز جهان ثمرات و نشانه‌های قد کشیدن این شجره‌های مبارک انقلاب را می‌بیند.
وی با بیان اینکه در بین این ستارگان درخشان یک خورشید می‌درخشد، افزود: آن سیمای مردی است که تازه به آن‌ها پیوسته است، او سال گذشته در میان ما بود و ما از عطر وجود او بهره مند می‌شدیم و نور وجود او فضای زندگی ما را منور می‌کرد.
سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مردی بود که ۴۱سال لباس جهاد را از تن در نیاورد.
سلامی اظهار داشت: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مردی بود که ۴۱سال لباس جهاد را از تن در نیاورد، شمشیر جهاد را از دست خود برزمین نگذاشت و بیرق جهاد را برافراشته نگه داشت.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: او هیچ آرزویی در دنیا به جزء شهادت و عزت مسلمانان نداشت، فداشدن منش او بود وقتی با او احوال پرسی می‌کردیم می‌گفت فدای شما بشوم، فداشدن جز منش این جوانمرد بود که ناجوانمردانه به شهادت رسید.

وی تصریح کرد: حاج قاسم سلیمانی شخصیت جاودان در تاریخ اسلام است و نه ایران بلکه جهان اسلام هرگز خاطرات و حماسه‌های بلند و ماندگار و ابدی این بزرگ مرد تاریخ مقاومت را از یاد نخواهد برد.
سرلشکر سلامی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور آمریکا که گفته بود اگر ایران اقدامی کند هزار برابر به اقدام و پاسخ می‌دهیم، گفت: این سخن آنقدر اغراق آمیز است که باور کردنی نیست، او اگر می‌گفت دو برابر پاسخ می‌دهیم امکانش بود.
وی افزود:، اما این آنقدر بزرگ است که در گوش هیچ کسی جا نمی‌گیرد اغراق باید باور پذیر باشد، این را در خصوص آن گفتم که آن‌ها ادعا کردند ما در پاسخ به خون شهید حاج قاسم سلیمانی برخلاف اسلام، یک زن سفیر در آفریقای جنوبی را بخواهیم ترور کنیم. این یک فرض تمسخر آمیز و خنده آور است.   فرمانده کل سپاه ادامه داد: ما یک ملت اهل شرافت هستیم ملت ما ملتی جوانمرد است و در مقابل خون این مرد بزرگ هرگز کسی را که نقش نداشته ترور نمی‌کنیم انتقام ما عادلانه و شرافت مندانه است.
وی شکست استکبار جهانی را تنها پاسخ به خون شهید حاج قاسم سلیمانی دانست و گفت: ما به دنبال تحقق خواسته آن شهید بزرگوار هستیم که به واقعیت نزدیک می‌شد و این خط را دنبال می‌کنیم.
سلامی تأکید کرد: آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و نتوانسته کند طبس و آتش گرفتن آمریکایی‌ها در طوفان شن یک مصداق واقعی است شکست خوردن آمریکایی‌ها در دفاع مقدس یک واقعیت زنده است از سوی دیگر ناتوانی آمریکایی‌ها در تحریم اقتصادی ملت ایران یک مثال واقعی است آن‌ها در تهاجم فرهنگی و روانی علیه ملت ایران هم شکست خوردند.
فرمانده کل سپاه با اشاره به با اشاره به انهدام پایگاه عین الاسد توسط نیروی هوافضای سپاه و سخنان مسئولین آمریکا در این خصوص، گفت: ما عین الاسد را در مقابل شهادت سردار سلیمانی قرار ندادیم در آن عملیات ما موازنه روانی را برقرار کردیم.
وی ادامه داد: یعنی فقط می‌خواستیم به آمریکایی‌ها نشان بدهیم که از آن‌ها واهمه‌ای نداریم ما آن‌ها را هدف قرار می‌دهیم حتی زمانی که رئیس جمهور آن‌ها می‌گوید ۵۰ نقطه را در مقابل این اقدام خواهم زد ما می‌خواستیم اراده ملت ایران را بر دشمن تحمیل کنیم و آن عملیات انتقامی ما نبود.
انتقام حاج قاسم ابعاد وسیعی دارد که شامل سربازان آمریکایی نمی‌شود تاوان این شهادت و ترور را نظام سیاسی آمریکا باید بدهد نظام سلطه که چنین تصمیماتی در آن گرفته شده باید به فروپاشی برسد سرلشکر سلامی با بیان اینکه هدف ما از هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد مورد اصابت قرار دادن سربازان آمریکایی نبود، گفت: ما تنها تاسیسات پایگاه را نشانه گرفته ایم و تنها می‌خواستیم ثابت کنیم زمانی که می‌گوییم می‌زنیم، می‌زنیم انتقام حاج قاسم ابعاد وسیعی دارد که شامل سربازان آمریکایی نمی‌شود تاوان این شهادت و ترور را نظام سیاسی آمریکا باید بدهد نظام سلطه که چنین تصمیماتی در آن گرفته شده باید به فروپاشی برسد.
وی با بیان این که انتقام حاج قاسم قطعی است، تصریح کرد: انتقام حاج قاسم هنوز صورت نگرفته است. البته ما اطلاعات دقیقی از میزان تلفات در پایگاه عین الاسد نداریم و ما بر علیه افرادی که در آن پایگاه حضور دارند عملیات انجام ندادیم.
سلامی تصریح کرد: البته ممکن است تصادف اتفاقی برای افرادی افتاده باشد، اما هدف ما زدن چند سرباز آمریکایی نبود و زدن چند سرباز انتقام خون حاج قاسم ما نیست، حتی ژنرال‌های آمریکایی نیست هم ارزش با حاج‌قاسم نیستند و ما هم ارزش با او کسی را پیدا نمی‌کنیم.
باید انتقام بگیریم
آمریکا باید طعم تلخ انتقام را بکشد و نباید حس کند که یک فرمانده بزرگ ایرانی را بزند و همه چیز تمام شود فرمانده کل سپاه اظهارداشت:، اما باید انتقام بگیریم. آمریکا باید طعم تلخ انتقام را بکشد و نباید حس کند که یک فرمانده بزرگ ایرانی را بزند و همه چیز تمام شود قاسم برادر ماست، او چهل سال حق جهاد به گردن ما دارد و این انتقام شخصی نیست و انتقام او با متلاشی ساختن نظام سیاسی محقق می‌شود.
انتقام حاج قاسم، با متلاشی ساختن نظام سیاسی محقق می‌شود
وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها فکر می‌کردند قاسم عمود جبهه مقاومت است اگر این عمود فرو بیفتد این خیمه درهم شکسته می‌شود، تصریح کرد:، اما عکس این اتفاق رخ داد در واقع این خاصیت شهادت است، که وقتی یک فرمانده بزرگ شهید می‌شود تکثیر می‌شود.
شهادت حاج قاسم، بذرافشانی کرد
سلامی با بیان اینکه شهادت حاج قاسم بذرافشانی کرد، افزود: میلیون‌ها جوان امروز مشتاق جهاد هستند، قاسم جاری شد و به یک حقیقت جاری تبدیل شد و هیچ اتفاقی در جبهه مقاومت نیفتاد.
فرمانده کل سپاه اظهارداشت: امروز سوریه علیرغم همه مشکلات اقتصادی و فشار‌های سیاسی که دشمنان وارد کرده اند همچنان استوار ایستاده است لبنان نیز با همه چالش‌ها و آن انفجار عظیم همچنان ایستاده است عراق نیز به همین شکل است.
سلامی خاطرنشان کرد: قدرتی که در جهان اسلام توسعه پیدا کرده همچنان وجود دارد در یمن عراق افغانستان پاکستان و تمامی بلاد اسلام این مشعل فروزان است بنابر این شهادت‌حاج‌قاسم تاثیر مثبتی در محور مقاومت داشته است که موجب تقویت این جبهه شده است، امروز میبینیم با به شهادت رساندن شهید سلیمانی، همه جهان اسلام دشمن آن‌ها شدند. بیشتر بخوانید: فرمانده نداجا: وقایع دفاع مقدس را مطابق با واقعیت‌ها بازگو کنیم انتهای پیام/ برچسب ها: حاج قاسم سلیمانی انتقام سخت سردار سلامی سطح انتقام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حاج قاسم سلیمانی انتقام سخت سردار سلامی سطح انتقام شهید حاج قاسم سلیمانی سربازان آمریکایی فرمانده کل سپاه انتقام حاج قاسم استکبار جهانی جبهه مقاومت آمریکایی ها جهان اسلام نظام سیاسی دفاع مقدس عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران

امروز، ۳ اردیبهشت مصادف است با چهل‌ ‌و پنجمین سالروز شهادت سید محمد ولی قرنی، شخصیتی که نه‌تنها در تثبیت موقعیت ارتش در نظام جمهوری اسلامی نقش کلیدی داشت، بلکه با شهامت و ایستادگی در مقابل طرح‌هایی که در جهت فروپاشی ارتش مطرح می‌شد، که در پشت این قضیه دست آمریکا بود، به ارتش هویت داد. به همین خاطر خاری در چشم دشمنان شد و او را به شهادت رساندند.

زندگی نامه شهید قرنی

‫شهید قرنی سال ۱۲۹۲ خورشیدی، در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد. پدرش، میرزا آقاخان از مدیران مخابرات تهران بود. وی تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان گل‌بهار اصفهان و تحصیلات متوسطه‌اش را در دبیرستان دارالفنون در تهران آغاز کرد و در دبیرستان نظام ارتش به پایان رساند. در سال ۱۳۰۹ وارد دانشکده افسری شد و در سال ۱۳۱۳ با درجه ستوان دومی، در رسته توپخانه فارغ‌التحصیل گردید.

فعالیت‌های قرنی قبل از انقلاب ۵۷

قرنی به علت شایستگی و کاردانی، رتبه‌های نظامی را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشت و در آخرین مرحله پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، با درجه سرتیپی در راس رکن دوم ستاد ارتش قرار گرفت و تا ۲۰ بهمن ۱۳۳۶ در این سمت بود. در زمان کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، فرمانده نظامی تیپ گیلان بود.

بر پایه اسناد موجود، خرده‌گیری سیاسی قرنی علیه حکومت سرسپرده محمدرضا شاه پهلوی، مهره استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل، از پایان ۱۳۳۵ و در دوران نخست‌وزیری حسین علاء آغاز شد. در این دوران، جایگاه سیاسی قرنی در چارچوب انتقاد از دولت‌های وقت بود و این انتقاد، با نخست‌وزیری منوچهر اقبال در فروردین ۱۳۳۶ بالا گرفت.

قرنی در مهرماه ۱۳۳۶ به درجه سرلشکری رسید که این امر نشانگر اعتماد محمدرضا پهلوی به او تا این تاریخ می‌باشد. در ۲۰ بهمن ۱۳۳۶ وی که با درجه سرتیپی در جایگاه رکن دوم ستاد ارتش بود، با به دست‌آوردن عنوان معاون دوم ریاست ستاد ارتش، از سمت یاد شده، برکنار و در ۲۶ بهمن ۱۳۳۶ از جایگاه پایانی نیز کنار گذارده شد.

آغاز فعالیت‌ سیاسی

مبارزه سیاسی عمل‌گرایانه سپهبد قرنی از ۱۳۳۶ آغاز شد. او در دوران خدمت، به فساد مالی در درون ارتش پی برد و در رایزنی با گروهی از همفکران و همکاران، خود را برای اصلاح این وضعیت شروع نمود. برای اینکار، در ۱۳۳۶ هنگامی که ریاست رکن دوم ارتش را به دوش داشت، طرح کودتایی را برای براندازی تاج و تخت محمدرضاشاه پهلوی ریخت که افشای آن، به دستگیری وی در هشت اسفند ۱۳۳۶ انجامید.

پس از روشدن سندهایی درباره نقش آمریکا در این ماجرا و دستگیری قرنی، وی در ۳۱ تیر۱۳۳۷، از ارتش شاهنشاهی اخراج گردید.

قرنی در هشتم آذر ۱۳۳۹، پس از گذراندن ۲ سال و ۸ ماه زندان، آزاد شد. پس از آزادی، از ۱۳۴۱ کوشش خود را علیه حکومت بیگانه ‌دوست پهلوی پررنگ‌تر ساخت. برپایه گزارش ساواک، در این دوره از فعالیت قرنی که تا انقلاب اسلامی دنبال گردیده است، هیچ ردپایی از ارتباط وی با آمریکا موجود نیست.

قرنی و انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره)

همزمان با آغاز مبارزه سیاسی حضرت امام خمینی(ره) علیه حکومت دست‌نشانده شاهنشاهی پهلوی، آمریکا و اسرائیل و همچنین دلبستگی محمدولی به خواندن کتاب‌های سیاسی و مذهبی، او را به گرد شاگردان جنبش اسلامی امام(ره) وارد کرد.

در همین راستا، به چهره‌های مذهبی؛ همچون آیت‌الله سیدمحمود طالقانی و آیت‌الله سید محمدهادی میلانی نزدیک می‌گردد. به زودی پیوندهای قرنی با آیت‌الله طالقانی، دیدار وی با آیت‌الله میلانی در جریان قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲و حضورش در برخی نشست‌های مذهبی فاش شد.

ساواک، در پنجم دی‌ماه ۱۳۴۲، او را به همراه شماری دیگر دستگیر کرد. پس از دستگیری، برخورد حکومت ساواک با قرنی خشن بود. او به مدت ۹ ماه در زندان انفرادی به سر برد. سپس، در دادگاه نظامی به سه سال زندان محکوم شد و تا ۲۰ آذر ۱۳۴۵ در زندان بود. از این زمان تا واپسین روزهای دستگاه حاکم پهلوی، پیوسته ساواک قرنی را می‌پایید.

وی از نظر گذران زندگی، سخت در تنگنا افتاده بود. گزارش ساواک، پس از رهایی قرنی از زندان، نشان از آن داشت که او مبارزه را از سر گرفته است. از این رو، در ۱۴ خرداد ۱۳۴۶، تیمسار حسین فردوست، جانشین ساواک، شهید قرنی را فراخواند و به وی چنین یادآوری شد: «شما فعالیت‌های مشکوکی دارید و لازم است از این قبیل فعالیت‌ها خودداری نمایید.»

دریافت درجه سرلشکری با حکم امام خمینی(ره)

بلافاصله پس از پیروزی انقلاب، یعنی روز ۲۳ بهمن، سرلشکر قرنی، ضمن اعاده به ارتش با درجه سرلشکری، با حکم امام خمینی (ره) به عنوان رئیس ستاد ارتش انقلاب منصوب شد.

نقش سپهبد قرنی در آشوب‌های کردستان

شهید سپهبد قرنی که در جریان آشوب‌آفرینی ضدانقلاب در کردستان توانسته بود جلوی پیشروی آنها را بگیرد، خشم این پادوهای استکبار و سازمان‌های جاسوسی سیاسی آمریکا و موساد اسرائیل را برانگیخت و نخستین شهید پس از پیروزی انقلاب اسلامی شد.

سرلشگر قرنی را ترور کردند

قرنی پس از کناره‌گیری از ارتش در روز ۶ فروردین ۵۸، خانه‌نشین شد و در نهایت در روز سوم اردیبهشت در منزل شخصی خود در خیابان ولی‌عصر(عج) توسط گروهک فرقان به شهادت رسید. حمید نیکنام از اعضای گروهک فرقان ضارب اصلی سرلشکر قرنی بود که دستگیر و اعدام شد. پیکر شهید قرنی نیز در حرم حضرت معصومه(س) دفن شد.

کینه و نفرت گروه‌های چپ و مارکسیستی از سپهبد قرنی به این دلیل بود که در زمان تصدی رکن دوم ارتش، شبکه افسران حزب توده را پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ کشف و منهدم کرده بود. این مسأله‌ای نبود که گروه‌های چپ از آن بگذرند، یکی از دلایل اصلی ترور وی از سوی گروهک فرقان با تفکرات التقاطی مارکسیستی عنوان شده است. همچنین بسیاری ترور قرنی را به مسأله ضلع زور از مثلث "زر و زور و تزویر" مربوط می‌دانند.

گروهک فرقان پس از ترور شهید قرنی در بیانیه‌اش، دلایل این ترور را این‌گونه اعلام کرد: «سرسپردگی به امپریالیزم آمریکا و کوشش در جهت انجام کودتای آمریکایی، همکاری با رژیم طاغوتی قبلی، همکاری با رژیم ضدتوحیدی فعلی و سرسپردگی به دیکتاتوری آخوندیسم، مفسد فی الارض، اقدام برای سرکوبی مردم کردستان در جهت قلب حقایق و واقعیات و متهم کردن مردم به اینکه مأمور اجنبی هستند، کوشش برای خلع سلاح مردم مبارز و محروم ایران و بازسازی ارتش از جمله دلایل ترور سپهبد قرنی بود!».

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات خود، درباره شهادت قرنی می‌نویسد: "سیاست دولت موقت در مقابله با آشوب‌ها و درگیری‌های قومی، حل‌وفصل مسئله از طریق گفتگو و مذاکره بود؛ اما اکثر نظامی‌ها و از جمله سرلشکر قرنی که ریاست ستاد ارتش را برعهده داشت، باتوجه به تجربیاتی که از قبل داشتند، چنین سیاستی را بدون پشتوانه‌ای از قاطعیت و نشان دادن اقتدار، برای حفظ یکپارچگی کشور کارآمد نمی‌دیدند و به آن معتقد نبودند؛ ما هنگامی که در کردستان بودیم، این مخالفت را وقتی برخلاف نظر هیئت با پرواز هواپیماهای جنگی در آسمان شهر سنندج مواجه شدیم، به‌عینه دیدیم.

در اثر ابراز همین مخالفت‌ها همراه با فشارهایی که احزاب و گروه‌های عمدتاً چپ‌گرا به دولت موقت وارد می‌کردند، مهندس بازرگان، سرلشکر قرنی را از کار برکنار کرد و به‌جای وی سرلشکر ناصر فربد را برگزید. این برکناری برخلاف ادعائی که می‌شد نه‌تنها آرامشی در حوادث مناطق کردنشین و سایر مناطق به‌وجود نیاورد، بلکه بهانه‌ای به دست گروهک کج‌اندیش فرقان داد که قرنی را متهم به کشتن مردم کُرد کنند و در محکمه‌ای ساختگی او را به اعدام محکوم سازند. درست چند روز بعد از برگزاری رژه بزرگ ارتش، با هجوم به منزلش او را به شهادت برساند.

روایت محافظ و راننده شهید قرنی تنها شاهد صحنه ترور

روایت محسن شجاعی، راننده و محافظ سپهبد قرنی که تنها شاهد ماجرا بوده، از نحوه ترور ایشان توسط اعضای گروه فرقان در کتاب «مرزبان؛ زندگی‌نامه شهید قرنی» این گونه آمده است: «یک روز متوجه شدم یک گروه نقاش به خانه ایشان آمده تا جاهایی از منزل را رنگ کند. به نقاش گفتم شما که دارید اینجا کار می‌کنید، مواظب باشید که یک‌وقت در حیاط را باز نکنید. کُلتم کنارم بود و لب حوض نشسته بودم. یکی از نقاش‌ها روی نردبان بود و دیگری هم داشت نقاشی می‌کرد. یک پسربچه هم همراهشان بود که سطل‌ها را تمیز می‌کرد.

سپهبد قرنی یک سینی چای آورد. گفتم این‌ها که بالا نشسته‌اند، مدام دارند ما را کنترل می‌کنند؛ منظورم کسانی بودند که از بالکن یکی از اتاق‌های هتل واقع در روبه‌روی خانه مشرف بودند.

قرنی گفت: تو چقدر به این‌ها گیر می‌دهی. حدود ساعت ۹ صبح بود، همین‌طور که داشتیم چای می‌خوردیم در خانه را زدند، تا من بلند شوم که در را باز کنم، پسربچه‌ای که کمک نقاش‌ها بود، بی‌اختیار دوید و در را باز کرد. تا من بیرون برسم، یکی از فرقانی‌ها، اسلحه کلاشینکف را زیر گلویم گذاشت. کُلتم که کالیبر ۴۵ داشت را از من گرفت و با ضربه‌ای خشابش را بیرون پراند و خشاب را گوشه باغچه انداخت و کُلتم را پرتاب کرد طرف دیگر حیاط.

مهاجمین مرا هُل دادند و به رویم رگبار بستند، من هم اشهدم را خواندم و به دیوار چسبیدم. فقط مدام می‌گفتم تو را به خدا به تیمسار کاری نداشته باشید، آدم خوب و خیرخواهی است. گفتند ساکت شو حرف نزن و بعد داخل خانه دویدند. دو تیر شلیک کردند و سوار موتور شدند و به سرعت از محل رفتند.

دو گلوله به سینه و پای قرنی اصابت کرده بود. پیکر وی با وانتی به بخش جراحی بیمارستان مهر منتقل شد، اما سرلشکر قرنی چند لحظه بعد از انتقال به بخش جراحی درگذشت.»

براساس این گزارش، سپهبد قرنی با اینکه در دوران رژیم پهلوی به درجه سرلشکری رسیده بود، اما وقتی شاهد ظلم‌هایی بود که محمدرضا پهلوی علیه مردم داشت، مقابل آن‌ها نیز درآمد؛ لذا مهم‌ترین ویژگی شهید قرنی مقابله با ظلم و تلاش برای رفع مشکلات مردم و گسترش تفکر انقلابی در کشور بود، که متأسفانه توسط گروه فرقان و به دست منافقی به نام «حمید نیکنام» به شهادت رسید.

سرهنگ زمانی از امرای ارتش درباره شهید قرنی گفته است: «می‌دانید که حضرت امام خمینی (ره) از هیچ کس بی‌جهت تعریف نکرده‌اند، تنها کسی را که نزدیک ۱۰ بار از او تعریف کرده اند تیمسار قرنی بوده است. وقتی به شهادت رسید و پیکر او را به بهشت زهرا (س) می‌بردند که دفنش کنند، من همه کاره مراسم بودم. امام (ره) به یکی از مقامات روحانی می‌فرمایند او را یک راست به قم ببرید و در صحن حضرت معصومه (س) در کنار آیت‌الله حائری یزدی (ره) دفن کنید».

خدابخش حکیمی-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان
  • حزب‌الله انتقام شهادت یک رزمنده خود را گرفت
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • لزوم بهره گیری از ظرفیت هنر دراجرای کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • لزوم استفاده از ظرفیت هنر در برگزاری کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان
  • گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهل وپنجمین سالگرد شهادت امیر سپهبد شهید محمدولی قرنی
  • درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران
  • تشییع آخرین مجروح انفجار تروریستی گلزار شهدای کرمان + فیلم
  • به بهانه خداحافظی کاکس؛ از وعده انتقام تا عذرخواهی روی سکو