Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو دانش آموز گلستانی رتبه سوم و ششم کنکور سراسری را کسب کردند تا باردیگر استان گلستان در رتبه های برتر سهمی داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ آزمون سراسری سال 99 بعد از کش و قوس های فروان و ابهام برگزارشدن و نشدن ها  سرانجام 29 مرداد ماه برگزارشد و بامداد 30 شهریور نیز نتایج اولیه آن اعلام شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس نتایج اولیه آزمون سراسری، نام دو دانش آموز از استان گلستان " محمد تیموری" رتبه سوم و و "شهریار سلیمانی" رتبه ششم تجربی به چشم می خورد که نخستین بار در دو دهه اخیر استان گلستان را در جمع نفرات برتر کنکور قرار داده است.

احسان گوهری راد درگفتگو با خبرنگار گلستان با اعلام این خبراظهار کرد: براساس اعلام نتایج سازمان سنجش دو دانش آموز دبیرستان تیزهوشان پسران  گرگان رتبه سوم و ششم رشته تجربی را کسب کردند.

وی افزود: هنوز نتایج ریز رتبه ها و جمع بندی آن  به دست ما نرسیده  و امیدواریم در شاخص کنکور که در سال های اخیر شاهد رشد آن بودیم،  جهش قابل ملاحظه ای را شاهد باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد : با همراهی و همکاری تمامی دلسوزان عرصه تعلیم و تربیت و با اجرای طرح ها و برنامه ها ی پژوهش محور  و نوآورانه در نظام آموزشی شاهد درخشش بیش از پیش فرزندان مستعد و علاقه مند استان در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی در سطح کشورو جهان باشیم.

با شهریار سلیمانی که نامش به اشتباه در سایت سنجش "سلمانی " نوشته شده است از ساعات اولیه اعلام نتیجه به گفتگو نشستیم.

کنکور غول نیست

او متولد شهریور 81 و دانش آموز رشته تجربی دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی گرگان است، در گفتگو با خبرنگار گلستان ما،  می گوید: از تابستان سال یازدهم شروع به درس خواندن برای کنکور کردم و به مدت 10 ساعت روزانه مطالعه می کردم.

وی ادامه می دهد ساعت 5.45 دقیقه صبح از طریق دختر خاله ام در تهران از نتایج مطلع شدم. انتظار رتبه خوب را داشتم، کسب این رتبه خیلی غافلگیرم نکرد چون در آزمون هایی که شرکت می کردم رتبه های برتر را کسب می کردم .

سلیمانی مهمترین عامل موفقیتش را "باور داشتن توانایی هایش" عنوان می کند و ادامه می دهد: چون زمان زیادی را در خانه سپری می کنیم ، مطمئنا نقش پررنگی در موفقیت فرزندان داردند. محیط آرام و بدون دغدغه و امنیت را فراهم کردند و حتی از تفریحات خود در ایام کنکور و از این بابت از آنها ممنونم.

سلیمانی همچنین  بیان می کند: دبیرهای عالی و کادر قوی مدرسه هم نگرانی ما را در فراگیری و آموزش  رفع  کردند و همین باعث شد که از کلاس های بیرون استفاده نکنم و فقط در طرحی به نام «طرح کنکور»مدرسه شرکت کنم که خیلی در وقت صرفه جویی می شد .

این دانش آموز نخبه اولویت انتخابش پزشکی دانشگاه تهران است  و هدفش را "جراحی مغز و اعصاب"عنوان کرد.

سلیمانی ادامه داد: برای کنکوراضطراب نداشتم، پروتکل های بهداشتی را رعایت می کردیم و در کنکور هم رعایت کردیم.

سلیمانی توصیه ای که به دانش آموزان دیگر بخصوص در ایام کرونا تاکید می کند:  اعتماد به نفس خیلی مهم است و غول نساختن از کنکور مهمتر. فکر نکنیم کنکور خیلی عجیب و غریب است، سختی کنکور برای همه یکسان است، باید از نقاط قوت خودمان به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم .

وی ادامه می دهد: در سال آخر به خاطر کرونا مدرسه نمی رفتیم و  10 ساعت برای کنکور درس می خواندم .

سلیمانی در پاسخ به به این سوال که برای حمایت از مسئولان چه خواسته ای دارد، می گوید: مسئولان به جوان های جامعه که در حوزه های مختلف استعداد برترند، کشف کنند و از آنها استفاده کنند تا جامعه بهتری داشته باشیم.

خودش خواست و بدست آورد

همچنین غلام حسین سلیمانی پدر شهریارسلیمانی رتبه 6 کنکور سراسری در گفتگو با گلستان ما اظهارکرد :از طریق اقوام در تهران  حدود ساعت 6 مطلع شدیم و خیلی خوشحال کننده و مسرت بخش بود.

سلیمانی با اشاره به اینکه صحت و سقم خبر را از سایت سنجش جویا شدیم ، اضافه کرد : انتظار رتبه خوب را داشتیم تا دو رقمی .که تک رقمی شد و از این بابت خیلی خوشحالیم

وی تصریح کرد : دلایل اصلی موفقیت خودش بود یعنی "خودش خواست و بدست آورد" و همچنین رقابتی بود که در مدرسه ایجاد شد دلیل دیگر موفقیتش بود.

پدر رتبه شش کنکور تجربی بیان  کرد: هیچگاه به پسرم نگفتیم برو درس بخوان بلکه خودش علاقه مند به درس بود .

وی تاکید کرد : من تولید کننده در حوزه صنعت شمش و آلومینیم هستم نقش مادر هم بسیار مهم بود ، مادر ایشان شاغل و استاد دانشگاه هستند و شرایط مطلوبی را برای درس خواندن ایشان فراهم کردند.

برنامه ریزی مستمر  و جدیت و انگیزه

اما پدر محمد تیموری،  رتبه سه کنکور سراسری از شهر گرگان صبح امروز یکشنبه 30 شهریور در گفتگو با گلستان ما گفت : محمد ساعت 2.30 از طریق دوستانش از این موفقیت بزرگ مطلع شد و تا ساعت 6.30 بیدار بود.

 محمد علی تیموری ماسوله افزود : دلایل موفقیت فرزندم  برنامه ریزی مستمر  و جدیت و انگیزه اش برای درس خواندن و پیشرفت بود.

وی تاکید کرد :  این انگیزه از دوران ابتدایی تا الان در وجود محمد بود و البته خانواده نیز در راه تحصیل و فراگیری دانش خیلی از او حمایت کرد.

به گفته تیموری نقش مادر در برنامه ریزی درسی و تنظیم و زمان بندی دروس کنکور بسیار پرنگ و اصلی بود.

پدر و مادر محمد تیموری ماسوله نفر سوم کنکور در رشته علوم تجربی از گرگان هر دو فرهنگی هستند .

امسال در کنکورسراسری،  32 هزار 219نفر از استان گلستان شرکت کردند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان گلستان کنکور سراسری دانش آموز گلستان ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در راستای سلسله نشست‌های شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، بیست و پنجمین جلسه این شورا در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی‌هیت) و با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی از مدیران مراکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

دهقانی طی سخنانی در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های فعالان عرصه ارتباطات و رسانه در دستگاه‌های اجرایی و نقش این قشر در انعکاس امید و آگاهی جامعه از توانمندی‌ها و دستاوردهای دولت گفت: مایه افتخارآفرینی است که معاونت علمی میزبان این نشست با حضور فعالان تلاش‌گر و توانمند رسانه‌ای است و اهالی خوب رسانه در فضای جنگی و نابرابر در رویارویی با دشمن، افسران توانمندی هستند که می‌کوشند با تزریق امید و انگیزه به جامعه، تصویری روشن از آینده‌ای پرامید را برای فرزندان این کشور ترسیم کنند. صمیمانه از تمامی دست اندرکاران اطلاع رسانی دولت قدردانی و کار ایشان را تقدیس می‌کنم.

وی با اشاره به این‌که امروزه دانش و فناوری، یک مؤلفه مهم در اقتدار کشورها شده است، ادامه داد: زمانی بود که علم وجود داشت اما فناوری به مفهوم امروزین آن وجود نداشت، اما صاحبان علم و دانش همواره از سوی رهبران جامعه مورد توجه بوده اند. علم به عنوان مقوله‌ای فخرآفرین و زینتی، مورد توجه حاکمان بود و در معادلات اقتصاد و حکمرانی تاثیری نداشت، به‌طوری‌که علم عمدتا برای تفاخر و زینت استفاده می شد. اما به تدریج تحولی پدید آمد و هنگامی‌ که علم به حدی از اشباع رسید، در دوران انقلاب صنعتی، محصولی تحت عنوان فناوری را پدید آورد. فناوری در پیوند با علم در مسیر ثروت‌آفرینی قرار گرفت و کشورها کوشیدند تا از ابزار علم و فناوری، برای کسب ثروت کسب استفاده کنند. با به خدمت در آمدن فناوری در مسیر تولید ثروت، رقابت بین کشورها افزایش یافت و این باور شکل گرفت که برخورداری از فناوری، زمینه را برای بهره‌کشی هرچه بیش‌تر از طبیعت و تبدیل منابع به ثروت فراهم می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور ادامه داد: از قرن بیستم میلادی به بعد، تحول دیگری رخ داد و نگرش به دانش و فناوری از مرز مقوله‌هایی با کارکرد تفاخر، ابزار بهره کشی از طبیعت و ثروت اندوزی به مؤلفه‌ای برای کسب قدرت و اقتدارآفرین بدل شد. تا سال‌های گذشته، تجهیزات نظامی و شمار نیروی نظامی به عنوان ابزار سنجش قدرت به شمار می‌رفت، اما در سال های اخیر دانش و فناوری به مؤلفه قدرت تبدیل شده است.

وی با بیان این‌که گفتمان علم و فناوری از دو دهه پیش به طور جدی در کشورمان مطرح شده و مقام معظم رهبری همواره بر گفتمان علم و نقش آن در اقتدار و از سوی دیگر به فرهنگ به عنوان بال دیگر اقتدار تاکید داشته‌اند، افزود: کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تا همین سال های اخیر کار خاصی در حوزه علمی و فناوری انجام نمی دادند چراکه به کارکرد اقتدارآفرینی این حوزه آگاهی نداشتند و با تکیه به فروش منابع، نیازی به ثروت‌آفرینی از این حوزه نمی‌دیدند. اما در سال های اخیر با مشاهده پیشرفت‌های چشمگیر جایگاه ایران در منطقه و جهان با کاربست فناوری به عنوان یک مؤلفه اقتدار آفرین، به صرافت توسعه دانش و فناوری افتادند و در تکاپوی کسب آن، به راه اندازی مراکز نوآوری و فناوری و زیست‌بوم علم و فناوری دست زده‌اند؛ چراکه دریافتند جمهوری اسلامی با تمرکز بر سیاست‌های علمی و فناوری در دنیا به یک گفتمان قدرت دست یافته‌ است.

نقش دستگاه‌های اجرایی در بازتاب دستاوردهای فناورانه و نوآورانه

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و هم‌دلی تمامی دستگاه‌های اجرایی در انعکاس و بازتاب امیدآفرینانه‌ دستاوردهای دانش‌بنیان کشور ادامه داد: سهم مستقیم معاونت علمی در تمامی دستاوردهای علمی و فناورانه کشور را کم تر از ۱۰ درصد می دانم و معتقدم تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه های اجرایی کشور، سهمی قابل توجه و نقشی عملیاتی و میدانی در توسعه علم و فناوری امروز کشور دارند؛ بنابراین توجه کشور به این موضوع چه در حمایت از توسعه و چه در انعکاس دستاوردهای کشور، نیازمند تلاش بسیار ویژه و عزم جدی همه دستگاه‌ها است.

دهقانی با تأکید بر آمادگی معاونت علمی در همکاری با سایر دستگاه‌ها برای ترویج گفتمان علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و انعکاس دستاوردهای امیدآفرین گفت: شرکت های دانش بنیانی داریم که می‌توانند خوراک مناسب خبری را به دستگاه ها و روابط عمومی ها بدهند تا محتوای متناسب و جذاب برای نسل امروز تولید کنند. آمادگی داریم تا از این تعامل بین شبکه شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق با بدنه اطلاع رسانی دستگاه ها حمایت کرده و زمینه‌های تحقق این همکاری و تعامل را فراهم کنیم.

نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به نقش پررنگ دیپلماسی علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در تعاملات بین‌المللی و فرامنطقه‌ای دولت عنوان کرد: علم و فناوری یک خواست مشترک بین کشورهای دنیا و یک قلمرو سفید ‌و ایمن، برای گفت و گوی مشترک و تعامل بین تمامی کشورها است و بر همین اساس، دولت مردمی سیاست گفت‌وگو بر محور توانمندی‌های علمی و فناورانه را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: در خانه نوآوری و فناوری ایران، به طور مستمر و متناسب با نیازها و ظرفیت‌های هیئت‌های مخاطب، دستاوردهای هم‌تراز استانداردهای جهانی از شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند و بزرگ به نمایش در می‌آید و تنها در سال ۱۴۰۲، بیش از ۴۳ مسئول رده بالا در قالب هیئت‌های سیاسی و تجاری از سراسر دنیا به خانه نوآوری و فناوری ایران آمدند و ضمن بازدید از دستاوردهای فناورانه ایران، قراردادهای همکاری منعقد کردند.

عزم جدی معاونت علمی در همکاری با دستگاه‌های اجرایی برای انعکاس دستاوردهای دولت

محمد خاکساری، رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی نیز در این نشست با اشاره به گام‌های جدی دولت در رونق شرکت دانش‌بنیان، عرضه دستاوردهای فناورانه در ابعاد بین‌المللی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گفت: دولت مردمی نگاهی ویژه به نقش آفرین کردن عرصه اقتصاد دانش‌بنیان در جامعه دارد و شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته به دستاوردهای بسیار خوبی رسیدند. مهم‌ترین این دستاوردها را می‌توان ثبت رکورد صادرات دو میلیارد دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان دانست.

وی با تأکید بر آمادگی مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی برای همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌های اجرایی در انعکاس و ترویج توانمندی‌ها و دستاوردهای دولت، ادامه داد: ظرفیت بسیار خوبی در زیست‌بوم فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان ایجاد شده است که می‌تواند به کمک تمامی دستگاه‌ها، بازتابی گسترده و فراملی داشته باشد. بخش کوچکی از این توانمندی فناورانه در خانه نوآوری و فناوری ایران به نمایش درآمده است و معاونت علمی آمادگی دارد تا در امتداد همکاری‌های قبلی با دستگاه‌ها، انعکاس و اطلاع‌رسانی دستاوردهای دولت را به صورت گسترده انجام دهد. علاوه بر این، توانمندی و ظرفیت‌های مناسبی در برخی شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان وجود دارد که می تواند در امر تولید محتوا و اطلاع‌رسانی به کمک دستگاه ها بیاید.

کد خبر 6085435 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مدیریت اضطراب دانش آموزان کنکوری
  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند
  • نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران
  • رقابت بیش از ۱۹ هزار کهگیلویه و بویراحمدی در کنکور ۱۴۰۳
  • برگزاری کنکور سراسری ۷ و ۸ اردیبهشت ماه
  • صعود ۱۶ رتبه‌ای گلستان در قبولی کنکور
  • اعلام نفرات برتر مسابقات پرس سینه خوزستان
  • پایان نخستین جشنواره حیات در مازندران با اعلام نفرات برتر
  • نفرات برتر کشتی آزاد و فرنگی نونهالان خراسان شمالی مشخص شدند