Web Analytics Made Easy - Statcounter

وهاب تنگسیری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:  باتوجه به اینکه در سال‌های قبل  تلاش می‌شد که گازمایع را به دست مصرف کننده واقعی  برسانیم اما در زمان توزیع مشکلاتی بوجود می‌آمد و عادلانه به دست مصرف کننده واقعی نمی رسید که برای حل آن شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران طرح توزیع بصورت الکترونیکی و زیرساخت بانکی را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: در این طرح همه کسانی که مصرف کننده نفت سفید هستند و یا خانوارهایی که از گاز طبیعی برخودار نیستند از این طرح  بهره مند خواهند شد.

رئیس شرکت پخش فراورده‌های نفتی گناوه گفت: در ارجای این طرح مصرف کنندگان به دو گروه تقسیم شدند که  بخش اول خانوارهایی که در سال قبل برای دریافت نفت سفید ازطریق ثبت نام در سایت نیوتجارت آسان و اخذ کارت بانکی اقدام می‌کردند امسال بدون نیاز به ثبت نام جدید می‌توانند برای هر ماه ۳۳ کیلوگرم گازمایع خریداری کنند.

تنگسیری افزود: گروه دوم خانوارهایی که پارسال سهمیه نفت سفید نگرفتند و در زمان حاضر از گاز طبیعی در منازل خود برخوردار نیستند باید به سامانه نیو تجارت آسان مراجعه و ثبت نام کنند و پس از تائید اداره گاز و این اداره از گازمایع بهره مند شوند.

رئیس شرکت پخش فرآورده های نفتی گناوه بیان کرد: همچنین صنوفی که دارای شناسه و پروانه کسب هستند و از گاز طبیعی برخوردار نیستند می‌توانند از سهمیه گازمایع  بهره‌مند شوند.

وی گفت: اهالی و صنوف این شهرستان  که واجد شرایط دریافت سیلندر گاز مایع هستند می‌توانند با ثبت نام در سامانه درخواست فرآورده های نفتی به آدرس نیوتجارت آسان  نسبت به ثبت مشخصات و احراز هویت در این سامانه اقدام کنند.

شهرستان گناوه با ۱۰۵ هزارنفر جمعیت در شمال استان بوشهر قرار دارد.

برچسب‌ها طرح تخصیص سهمیه سوخت گناوه گاز مایع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح تخصیص سهمیه سوخت گناوه گاز مایع طرح تخصیص سهمیه سوخت گناوه گاز مایع اخبار کنکور ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره 283962‏‏/00 مورخ 29‏‏/09‏‏/1400 به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.  


در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.

 برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
-    قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی
-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف 200 فروش سال گذشته بنگاه خریدار
-    معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
-    امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره 

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ 26/1/1403 بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش بینی شده است که می تواند در کنار سایر ابزارهای تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • رفع شکستگی خط انتقال آب در شمال شهر نیشابور