Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر قباد محمدی روز یکشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: از این میزان واکسن ۲۰۰ هزار دز برای فروش در اختیار داروخانه ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: بیش از ۴۰ هزار دز نیز برای توزیع در میان کادر درمان، مادران باردار و افراد دارای بیماری های زمینه ای در اختیار معاونت بهداشت دانشگاه قرار می گیرد که امکان دارد این میزان تا ۵۰ هزار دز نیز افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا در داروخانه ها تنها به افراد بالای ۶۵ سال فروخته می شود، گفت: افراد تنها با ثبت کارت ملی مجاز می توانند این واکسن را خریداری کنند.

به گفته محمدی، اگر قیمت واکسن آنفلوآنزا با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی محاسبه شود، ۴۵ هزار تومان خواهد بود اما اگر مبنا ارز نیمایی باشد، قیمت آن چند برابر می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: علاوه بر سهمیه اعلام شده ۱۰ هزار دز واکسن نیز در اختیار شرکت های توزیع داروی استان قرار دارد که تاکنون مجوزی برای توزیع دریافت نکرده اند.

قاچاق واکسن آنفلوآنزا

محمدی در این نشست با تاکید بر اینکه واکسن تایید شده آنفلوآنزا در بازار وجود ندارد، گفت: نمونه هایی از واکسن که در بازار آزاد وجود دارد، تقلبی و یا قاچاق است که استفاده از آنها خطرناک می باشد.

نماینده مرزبانی ناجا نیز در این نشست موضوع ورود قاچاق واکسن آنفلوآنزا به کشور را تایید کرد و گفت: این واکسن اکنون با قیمت ۴۰۰ هزار تومان در بازار توزیع می شود.

نیاز به تقویت ذخایر دارویی کرمانشاه

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود بر تقویت ذخایر دارویی استان تاکید کرد و گفت: داروهای قدیمی درمان بیماری کرونا را تا سه ماه آینده ذخیره کرده ایم اما در زمینه داروهای جدید ذخیره ما ۲۰ روزه است.

به گفته محمدی، هزینه تامین دارو و تجهیزات درمانی بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه روزانه ۱۰۰ میلیون تومان است.

وی در رابطه با تامین دیگر داروها گفت: اکنون برای تامین ۸۰ قلم دارو خارجی که نمونه داخلی ندارند، کمبود داریم که از طریق وزارت بهداشت پیگیر تامین آنها هستیم.

هلال احمر در کرمانشاه داروخانه ندارد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه نیز در این نشست خواهان صدور مجوز فعالیت داروخانه هلال احمر در سطح استان شد، گفت: در صورتی که داروخانه هلال احمر در سطح استان فعال شود می توانیم بخشی از نیازهای دارویی کرمانشاه را تامین کنیم.

فرزین معتمدی توضیح داد: در اکثر استان های کشور مجوز فعالیت داروخانه هلال احمر صادر شده است اما تاکنون این مجوز را به کرمانشاه نداده اند از این رو خواهان انجام مذاکرات در سطح ملی برای بازگشایی این داروخانه هستیم.

وی افزود: هلال احمر با توجه به ذخایر دارویی که دارد، علاوه بر کرونا در زمان وقوع بحران‌ها نیز می تواند نیازهای دارویی مردم را تامین کند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد و حدود ۳۵۰ داروخانه در این استان فعال است.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه مرزبانی ناجا کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه مرزبانی ناجا کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استانداری کرمانشاه مرزبانی ناجا کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور واکسن آنفلوآنزا هلال احمر هزار دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند

مدیر اموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت:برای سال تحصیلی جدید در این شهرستان به ۱۰۹ کلاس جدید نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مجید بهدانی امروز_ پنج شنبه ششم اردیبهشت _در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقای سطح آموزش و پرورش هر کشور در بخش‌های مختلف است.

وی گفت: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» با هدف ارتقای جایگاه معلم در بیرجند برگزار شد که در سال‌جاری هم این پویش را در هفته معلم برگزار خواهیم کرد.

بهداری افزود: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولان، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان و تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت از جمله برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم در بیرجند است.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این راستا رسانه‌ها وارد کار خواهند شد تا فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش‌آموزان را برای آگاهی مردم منعکس کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند تصریح کرد: در جلسه تقدیر استانی از معلمان نمونه در شانزدهم اردیبهشت از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند هم تجلیل خواهد شد.

وی با اشاره به این نکته که تأکید ما بر استفاده از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر است، ادامه داد: در بیشتر مدارس شهرستان بیرجند نماز جماعت برگزار می‌شود.

بهدانی گفت: از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد و تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را هم در این خصوص حل کنیم.

وی افزود: در شش ماه گذشته ۳۶۰ محفل قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته کشور و دانش‌آموزان بیرجندی برگزار شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند خاطر نشان کرد: در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» اجرا شد که در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی گفت: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» هم سه هزار دانش‌آموز از شهرستان بیرجند شرکت کرده‌اند.

بهدانی افزود: در راستای عدالت آموزشی هم هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی توسط آموزش و پرورش پرداخت شد.

وی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، خاطر نشان کرد: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به دلیل معلولیت میسر نشد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: درحال حاضر در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است و مهر سال جاری به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی نیاز داریم.

وی ادامه داد: در مجموع در مهر سال جاری در همه مقاطع تحصیلی نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند داریم.

بهدانی افزود: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر برای دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر و ۲۹ نفر هم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در این شهرستان جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

کد خبر 747928

دیگر خبرها

  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • تامین و توزیع اقلام ضروری امدادی در سراسر استان سمنان
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • زمین احداث پارکینگ وسایل نقلیه سنگین در کرمانشاه تامین شد
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا