Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو انجمن فولاد با تاکید براینکه دولت باید راهکار مناسبی را برای مدیریت بازار فولاد اعمال کند، گفت: دولت فکری برای صادرات ۹ میلیون تن محصولات فولادی بکند. - اخبار اقتصادی -

رضا شهرستانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص عرضه تمام محصولات کارخانجات فولادی در بورس کالا، اظهار داشت: این تصمیم برای مدیریت قیمت محصولات فولادی اتخاذ شده است اما باید گفت جهت کنترل قیمت‌ها ارتباط معقولی باید بین عرضه و تقاضای کالا وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر عرضه بیش از تقاضا باشد به طور حتم تولیدکنندگان با ضرر روبرو می‌شوند، گفت: بخش طویل محصولات فولادی ما 19 میلیون تن تولید شمش دارد که از این میزان 10 میلیون تن مصرف داخلی و صادرات انجام شده و 9 میلیون تن مازاد تولید داریم، نباید با تصمیمات غیرکارشناسی بازارهای صادراتی و داخلی کارخانجات فولاد را دچار مشکل کرد.

این عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد تصریح کرد: دولت باید به جای تصمیمات ضدونقیض برای بخش فولادی از این حوزه حمایت و بستر لازم را برای صادرات محصولات مازاد فراهم کند.

شهرستانی با تاکید براینکه با قیمت‌های دستوری به هیچ عنوان نتایج مناسبی به وجود نخواهد آمد، عنوان کرد: تجربه ثابت کرده قیمت‌های دستوری نه تنها سودی نخواهد داشت بلکه هم تولیدکننده و هم مصرف کننده را دچار مشکل کرده و صنایع مسیر توسعه و پیشرفت را طی نخواهند کرد. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۰۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۳۰ فروردین + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در برخی از محصولات داخلی و مونتاژی، رو به کاهش است اما برخی خودروی داخلی مانند دنا پلاس دنده اتوماتیک نیز یک شبه ۵۵ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کردند.

کوییک S دنده‌ای با مدل ۱۴۰۳ برخلاف دیگر محصولات بازار هفت میلیون تومان افت قیمت دارد و به نرخ ۴۴۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین G با مدل ۱۴۰۳، سدان لوکس تولیدی شرکت سایپا از رکوردداران افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که ۳۷ میلیون تومان نسبت به روز گذشته رشد قیمت دارد و با ۷۶۲ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس LX TU۵ یکی از محصولات محبوب بازار داخلی نیز با رشد چهار میلیون تومانی به کانال ۸۷۰ میلیون تومان رسیده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۶۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۵ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۳۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون تومان، پژو پارس ۶۷۴ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۱۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۸۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۸۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۴۹ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۷ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۱۶ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S استاندارد با قیمت ۴۵۲ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۷۸ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۴ میلیون تومان، کوییک S استاندارد ۴۴۵ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۹۶ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۶۰ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۱۵ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی نسبت به داخلی‌های بازار نوسان کمتری دارد.

جک J۴ آپشنال ارزان‌ترین خودرو مونتاژی کرمان‌موتور با پنج میلیون تومان افت قیمت و نرخ ۹۰۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

هایما S۵ اتوماتیک ۶ سرعته کراس‌اوور مونتاژی ایران‌خودرو نیز ۱۰ میلیون تومان رشد قیمت داشته و با نرخ یک میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس یکی از محبوب‌ترین محصولات کرمان موتور اما تغییری ندارد و با قیمت یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۳۵ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم به قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۹۱۳ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۳۵ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۶۵ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 744637

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳؛ محصول جدید سایپا در بازار چقدر ارزش دارد؟
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • قیمت خودرو امروز ۳۰ فروردین + جدول
  • نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • راهنمای خرید مانیتور ال جی و سامسونگ
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • قیمت خودرو امروز ۲۹ فروردین + جدول
  • پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه