Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@09:16:36 GMT

نفر سوم کنکور تجربی: مهاجرت نمی‌کنم

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۱۱۲۷

نفر سوم کنکور تجربی: مهاجرت نمی‌کنم

محمد تیموری‌ماسوله روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پزشکی را تا بالاترین مقاطع در کشور فراخواهم گرفت و بعد از فارغ‌التحصیلی هم هدفی جز خدمت به مردم کشورم ندارم.

وی به کسب رتبه تک رقمی در کنکور اشاره کرد و گفت: با توجه به مطالعات فراوان برای کسب رتبه عالی در کنکور، انتظار همچنین موفقیتی را داشتم اما شنیدن خبر این رتبه در ساعت ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۰ بامداد امروز از طرف یکی از دوستانم مرا غافلگیر کرد.

این دانش آموز گرگانی ادامه داد: در آن ساعت تنها فکری که به ذهنم رسید، بیدار کردن پدر و مادرم بود تا آن ها را نیز در این شادی بزرگ سهیم کنم.

تیموری ادامه داد: فراهم کردن محیط آرام و بدون دغدغه از طرف خانواده، نقش مهمی در برنامه ریزی تحصیلی و کسب این رتبه داشت.

وی در خصوص میزان مطالعه روزانه خود برای کنکور گفت: در ایام قبل از شیوع کرونا، در روزهای تعطیل بطور میانگین هفت ساعت و در روزهای مدرسه و عادی، بطور میانگین پنج ساعت مطالعه کنکوری داشتم.

وی خاطرنشان کرد: پس از شیوع کرونا و تعطیلی مدارس در روزهای نخست، زمان مطالعه‌ام به علت خستگی افت کرده بود اما آرام آرام بر این مشکل غلبه کرده و میانگین ساعت مطالعه‌ام در ایام کرونا بیشتر از قبل شد.

وی در خصوص استفاده از کلاس‌های کنکور و جزوات آموزشی موسسات گفت: در هیچ کلاس کنکور شرکت نکرده و به جز کتاب های درسی، از جزوات آموزشی استفاده نکردم و تمام فکر، ذهن و مطالعه‌ام بر روی دروس دوران تحصیل بود.

نفر سوم کنکور رشته تجربی در خصوص سوالات امسال کنکور گفت: به نظر می‌رسید، سووالات مقدار زیادی خارج از کتاب‌ها و سخت تر از سال های قبل بود.

وی در خصوص توصیه به داوطلبان سال‌های بعد در خصوص استفاده از کلاس‌های کنکور و جزوات آموزشی گفت: پیشنهاد من به داوطلبان سال‌های آینده این است که در کنار تلاش برای یادگیری باید مسیر درست را انتخاب کنند زیرا تلاش بدون هدف صحیح به نتیجه نخواهد رسید.

در کنکور امسال از حدود ۳۲ هزار دانش‌آموز گلستانی، ۲ نفر موفق به کسب رتبه تک رقمی شدند.

محمد تیموری‌ماسوله و شهریار سلمانی در رشته تجربی رتبه‌های سوم و ششم این آزمون علمی را به دست آوردند.

امسال بیش از ۳۲ هزار دانش‌آموز گلستانی در کنکور برای ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با هم رقابت کردند.

به گفته رییس سازمان سنجش آموزش کشور از مجموع یک میلیون و ۳۸۴ هزار و ۳۳۲ داوطلب کنکور سراسری امسال، یک میلیون و ۱۲ هزار و ۶۳۲ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.

فرایند انتخاب رشته آزمون سراسری از دوم مهر ماه آغاز می‌شود

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری گلستان کنکور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری گلستان کنکور وزارت علوم تحقیقات و فناوری گلستان کنکور اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا و توافقی دیگر برای سرکوب پناهجویان

اتحادیه اروپا در ادامه روند ایجاد محدودیت علیه پناهجویان و برون‌سپاری مهاجرت، توافقی با موریتانی امضا کرده است.

به گزارش مشرق، اتحادیه اروپا و موریتانی در اوایل ماه مارس (اسفند ماه گذشته) قرارداد مهاجرتی به ارزش ۲۱۰ میلیون یورو (۲۲۷ میلیون دلار) امضا کردند.

این توافق از سوی اتحادیه اروپا مدیریت شد و دولت اسپانیا که نگران افزایش مهاجرت غیرقانونی به جزایر قناری است، درباره آن لابی کرد.

در ماه ژانویه (دی و بهمن ماه گذشته)، بیش از ۷ هزار ورود به این جزایر ثبت شده است.

هدف از این توافق مهاجرتی، کاهش ورود پناهجویان با حمایت از مرز موریتانی و نیروهای امنیتی برای مبارزه با قاچاق انسان و تقویت ظرفیت‌های مدیریت و نظارت مرزی موریتانی است.

این توافق همچنین وعده بودجه برای ایجاد شغل در این کشور، تقویت سیستم پناهندگی و طرح‌های مهاجرت قانونی را می‌دهد.

اما نگاهی اجمالی به تاریخچه سیاست‌های «برون مرزی» اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که این توافق شانس کمی برای رسیدن به هدف اعلام شده خود دارد؛ بدتر از آن، واکنش بی‌سابقه عمومی که در موریتانی ایجاد کرده است، این کشور را بی‌ثبات می‌کند.

تلاش‌های اتحادیه اروپا برای جلوگیری از مهاجرت از موریتانی در سال ۲۰۰۶ زمانی که نزدیک به ۳۲ هزار نفر از سواحل غرب آفریقا وارد جزایر قناری شدند، آغاز شد؛ این ورودی‌های دریایی به دنبال سرکوب خونین مهاجران در مناطق محصور شمال آفریقا و اسپانیا در سئوتا و ملیلیه در سال ۲۰۰۵ و در نتیجه تغییر جهت حرکت مهاجران به سمت جنوب صورت گرفت.

این واکنش شامل عملیات نظارت هوایی و دریایی بود که از سوی اسپانیا با حمایت فرانتکس، آژانس گارد مرزی و ساحلی اروپا، و استقرار گارد مرزی اسپانیا در شهر بندری نوادهیبو در شمال موریتانی انجام شد.

نیروی پلیس مرزی وظیفه گشت‌زنی در شهر و آموزش همتایان موریتانیایی خود را بر عهده داشت؛ برای پردازش و اخراج افرادی که در جزایر قناری بازداشت یا در دریا دستگیر شده بودند، یک مدرسه قدیمی در این شهر به یک مرکز بازداشت تبدیل شد.

این تلاش‌ها منجر به افزایش چشمگیر اخراج اتباع خارجی از قلمرو موریتانی و توقف موقت ورود به جزایر قناری شد و به اسپانیا اجازه داد تا عملیات را به عنوان موفقیت‌آمیز توصیف کند.

اتحادیه اروپا از این فرصت استفاده و یک استراتژی مهاجرت ملی جدید را تهیه کرد که از سوی دولت موریتانی در سال ۲۰۱۰ تصویب شد.

در عمل، این استراتژی مجموعه‌ای از پروژه‌ها را در این کشور تأمین مالی می‌کرد، از ظرفیت‌سازی برای نیروهای امنیتی و ارتقای زیرساخت‌های مرزی کشور تا برنامه‌های کمک به جوانان و کمپین‌های افزایش آگاهی برای مهاجران در این کشور.

در سال‌های بعد، مسیرهای اروپا به سمت شرق تغییر کرد و تعداد بی‌سابقه‌ای از مسیرهای مدیترانه مرکزی و شرقی در سال ۲۰۱۵ وارد شد؛ در پاسخ، اتحادیه اروپا صندوق امانی (EUTF) را برای رسیدگی به علل ریشه‌ای مهاجرت و آوارگی غیرقانونی در آفریقا راه‌اندازی کرد.

با این حال، تا سال ۲۰۲۰، ورود به جزایر قناری از غرب آفریقا با بیش از ۴۰ هزار ورود دریایی که از سوی دولت اسپانیا در آن سال ثبت شد، یک بار دیگر افزایش یافت.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل در گزارشی درباره این ورودها، محدودیتی را در گذرگاه‌های مرزی در مراکش در میان عوامل افزایش شناسایی کرده است.

با این حال، انتقال به دریا هزینه‌های انسانی زیادی را به همراه داشت، نرخ مرگ و میر در مسیر اقیانوس اطلس برآورد می‌شود که به ازای هر ۱۲ نفری که این سفر را انجام می‌دهند، یک مرگ روی می‌دهد.

در حالی که مدت‌ها مشاهده شده است که چنین مرگ و میرهای مرزی و به‌طور کلی قاچاق افراد، نتیجه محدودیت‌های حرکت قانونی است، واکنش اتحادیه اروپا گسترش بیشتر ابزارهای محدود کردن رفت و آمد در موریتانی بوده است.

اسنادی که در سال گذشته فاش شد نشان می‌دهد که در محافل دولتی موریتانی در مقایسه با تونس که با اتحادیه اروپا قراردادی امضا کرد که شامل ۱۰۰ میلیون یورو (۱۱۲ میلیون دلار) به مدیریت مهاجرت می‌شد، مورد توجه قرار نمی‌گیرد. با افزایش ورود به جزایر قناری در اواخر سال ۲۰۲۳، زمینه برای امضای قرارداد مشابه با موریتانی فراهم شد.

با توجه به سابقه سیاست‌های خارجی‌سازی که از سال ۲۰۰۶ در موریتانی اجرا شده است، به نظر می‌رسد امید کمی وجود دارد که این توافق به هدف مورد نظر خود برای جلوگیری از «مهاجرت غیرقانونی» به اروپا برسد. کسانی که به دنبال رسیدن به اروپا هستند به تلاش خود برای یافتن مسیرهای جایگزین در پاسخ به محدودیت‌ها و سرکوب‌ها ادامه خواهند داد.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • محققان: تنها دو شب کم‌خوابی می‌تواند باعث احساس پیری در شما شود
  • سلوان مومیکا فرد هتاک به قرآن کریم در سوئد به نروژ پناهنده می‌شود
  • افزایش تمایل آمریکایی‌ها برای مهاجرت
  • محققان : تنها دو شب کم‌ خوابی می‌تواند باعث احساس پیری در شما شود
  • آنچه که باید از کنکور ۱۴۰۳ بدانیم/ مهمترین تغییر آزمون امسال
  • مصطفی معین: مهاجرت به دانش‌ آموزان هم رسیده است (فیلم)
  • گیر و گور اقتصاد ایران چیست؟
  • پسر نتانیاهو هم مهاجرت کرد
  • اتحادیه اروپا و توافقی دیگر برای سرکوب پناهجویان
  • افزایش ۲۲۰ درصدی رتبه‌های برتر کنکور توسط دانش‌آموزان مناطق محروم