Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سازمان سنجش آموزش کشور نتایج کنکور سال تحصیلی ۱۴۰۰ ـ ۱۳۹۹ را اعلام کرد که بر اساس نتایج اعلام کرده، سیدامیر سیدشنوا دانش آموز اردبیلی به عنوان نفر برتر و نخست شرکت کنندگان کنکور در رشته علوم تجربی را کسب کرده است.

این دانش‌آموز پرتلاش اردبیلی در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، با بیان این که انتظار کسب رتبه یک کنکور را نداشتم، افزود: ولی با توجه به نتایج آزمون‌های آزمایشی که شرکت کرده بودم، کسب رتبه تک رقمی را محتمل می‌دانستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آزمون کنکور امسال سخت بود و با وجود حساسیت برگزاری در ایام شیوع کرونا، با تسلط به سوالات پاسخ دادم و از نظر من کنکور امسال سوال نامتعارف نداشت.

دانش‌آموز رتبه یک رشته تجربی کنکور سال ۱۳۹۹ بیان کرد: در دوره دبستان و راهنمایی بنیه قوی تحصیلی داشتم ولی در دوره دبیرستان کمی افت کردم که در ۲ سال آخر دبیرستان به شکل هدفمند مطالعه برای کنکور را شروع کرده و با برنامه‌ریزی دقیق در آزمون‌های آمادگی رتبه اول شهر اردبیل شدم.

وی با اشاره به مطالعه روزانه ۶ تا هفت ساعت برای کسب آمادگی شرکت در کنکور گفت: از حدود ۲ سال پیش به طور جدی مطالعه برای کنکور را شروع کرده و برای تحقق این هدف، در آزمون موسسات آموزشی کنکور و آزمون جامع سازمان سنجش نیز شرکت کردم.

سیدشنوا اضافه کرد: با نتیجه ای که کسب کرده ام، در مرحله انتخاب رشته، نخستین انتخابم رشته پزشکی دانشگاه تهران خواهد بود، چرا که به رشته پزشکی علاقه زیادی دارم و این رشته را جوابگوی بلندپروازی خود و مناسب برای کسب علم نامحدود می‌دانم.

وی اضافه کرد: زندگی من تنها در کنکور خلاصه نمی‌شد چرا که مطالعات خارج از درس مناسب سن خود، تماشای فیلم و سریال و ورزش را هم دنبال کرده و یک زندگی عادی داشتم.

این دانش آموز نخبه اردبیلی بیان کرد: شب قبل از کنکور هم تلویزیون تماشا کرده و اصلا سراغ مباحث درسی نرفتم و با این حالی که پیش از کنکور استرس داشتم، ولی روز قبل از آزمون و در روز برگزاری کنکور، کمتر دچار استرس شده و سر جلسه امتحان مسلط بودم.

وی با اشاره به حفظ ارتباط دوستانه خود با دانش‌آموزان کنکوری همکلاس خود تا روز برگزاری آزمون و مطالعه همزمان با آنها افزود: وقتی خبر کسب رتبه نخست را شنیدم، خیلی خوشحال شدم و معلمان، مدیران مدرسه و آموزش و پرورش و دوستان و خانواده‌ام جزو نخستین کسانی بودن که تبریک گفتند.

دانش‌آموز رتبه یک رشته تجربی کنکور سال ۱۳۹۹، حمایت و انگیزه دادن از سوی والدین، تلاش و انگیزه فردی و فراهم کردن مقدمات تحصیل آسان با ابزارها و نیازهای تحصیلی و نیز تلاش و حمایت معلمان را از جمله دلایل موفقیت خود در کنکور امسال ذکر کرد.

وی داشتن یک برنامه بد را بهتر از بی برنامگی دانست و ادامه داد: والدینم، معلمان و مدیران مدرسه همه کمک کردند و با تلاش خودم و همه آنها نیازی به کلاس‌های تقویتی کنکور را احساس نکردم.

شیدشنوا، زندگی یک دانش آموز کنکوری را سخت و همراه با فشار و استرس عنوان کرد و گفت: به مقدار کم ولی مستمر درس خواندم و در زمان نیاز به استراحت از درس دست کشیدم و در زمان مطالعه، به موقع و جدی بودم.

وی با بیان این که برای موفقیت در کنکور با ساعات کم هم می‌شود به نتیجه رسید، تاکید کرد: این هدف به شرطی محقق می‌شود که فرد هدفدار باشد و به کیفیت بیشتر از کمیت توجه کند.

این دانش آموز نخبه اردبیلی اضافه کرد: دانش‌آموز کنکوری برای موفقیت در تحصیل باید زندگی روزانه خود را عادی فرض کرده و زندگی معمولی و نرمال یک دانش‌آموز را داشته باشد ولی در عین حال هدفدار مطالعه کند.

این داوطلب رتبه برتر کنکور سراسری تجربی، سال تحصیلی پیش رو را به علت شیوع کرونا و تغییر شیوه آموزشی، برای دانش‌آموزان کنکوری بسیار سخت دانست و اضافه کرد: دانش‌آموزان کنکوری امید خود را حفظ کنند، سخت نگیرند و با تکیه بر توانمندی خود و هدایت معلمان، با برنامه مطالعه کنند.

وی خطاب به دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان گفت: پس از مطالعه دقیق و هدفمند و شرکت در کنکور، هر دانشگاهی که شد، ادامه تحصیل داده و پشت کنکور نمانند چرا که سرمایه گران‌بهای عمر را نباید از دست داد.

به گزارش ایرنا، احمد ناصری مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل طی بیانیه‌ای پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، کسب رتبه نخست رشته تجربی توسط سیدامیر سیدشنوا دانش‌آموز دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی ناحیه یک اردبیل را افتخاری برای جامعه علم و دانش استان عنوان کرد.

برچسب‌ها استان اردبیل اختصاصی ایرنا سازمان سنجش آموزش کشور کنکور دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان اردبیل اختصاصی ایرنا سازمان سنجش آموزش کشور کنکور دانشگاه تهران استان اردبیل اختصاصی ایرنا سازمان سنجش آموزش کشور کنکور دانشگاه تهران اخبار کنکور دانش آموزان سازمان سنجش دانش آموز کسب رتبه رتبه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • رقابت ۲ هزار و ۲٠٠ دانش آموز زرندی در کنکور
  • رقابت ۱۲ هزار و ۷۷۸ دانش‌آموز کرمانی در ماراتُن کنکور
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز قمی برای ورود به دانشگاه
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • اجرای برنامه توانمندسازی ۲ هزار دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی
  • جشن عبادت ۱۳۰۰ دانش آموز شهرستان همدان