Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رییس جمهور اعلام کرد که آمریکا نه توانست ائتلافی علیه ما ایجاد کند و نه توانست تلاشی که برای لغو محدودیت‌های تسلیحاتی ایران داشت را به ثمر برساند.
 حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی طی سخنانی در جلسه امروز هیئت دولت با بیان اینکه همانطور که در روزهای قبل پیش‌بینی می‌کردیم امروز به عنوان یک روز به یادماندنی در تاریخ دیپلماسی کشور خواهد بود، اظهار کرد: آمریکا به عنوان یک کشور زورگو در سطح جهان از دو سال پیش تلاش سرسختانه برای تحمیل مجدد تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران را آغاز کرد که امروز به نقطه شکست خود رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آمریکایی‌ها در همه این مدت و از روزی که از توافق هسته‌ای خارج شدند فکر می‌کردند که می‌توانند اتحادیه اروپا را به سمت خود بکشانند یا با تحریکاتی که انجام می‌دهند جمهوری اسلامی را به جایی برسانند که بتوانند بهانه‌ای برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت داشته باشند اما آمریکا نه توانست ائتلافی علیه ما ایجاد کند و نه توانست تلاشی که برای لغو محدودیت‌های تسلیحاتی ایران داشت را به ثمر برساند.
رییس جمهوری تاکید کرد: امروز باید گفت که فشار حداکثری آمریکا از لحاظ سیاسی و حقوقی بر ایران منجر به شکست و انزوای خود این کشور شده است. آمریکا در طول دو ماه گذشته سه بار برابر ایران شکست خورد. آنهم در جایی که فکر می‌کرد در آنجا لااقل شکست نمی‌خورد اما شاهد این بودیم که ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت دربرابر آمریکا ایستادند و از برجام دفاع کردند.
روحانی با یادآوری اینکه استفاده آمریکا از مکانیسم ماشه هیچ مبنای حقوقی ندارد، اظهار کرد: کاملاً روشن بود که آمریکا در این زمینه دچار شکست حتمی می‌شود، اما در عین حال شیوه‌ای که شورای امنیت در این زمینه اتخاذ کرد، ارزشمند بود و آنهم شیوه بی‌توجهی به نامه و درخواست آمریکا بود و حتی برای بررسی آن جلسه تشکیل نداد.
متن کامل سخنان رییس جمهور ایران به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
به همان صورت که روزهای قبل پیش‌بینی می‌کردیم امروز سی‌ام شهریور سال ۱۳۹۹ به عنوان یک روز به یادماندنی در تاریخ دیپلماسی کشور ما خواهد بود.
آمریکا به عنوان یک کشور زورگو در سطح جهان، از حدود ۲.۵ سال پیش تلاش سرسختانه‌ای را برای تحمیل مجدد تحریم‌های شورای امنیت علیه ملت ایران آغاز کرد و مخصوصاً روندی که در ماه‌های اخیر و در یک ماهه گذشته دنبال می‌کرد، امروز به نقطه شکست حتمی خودش رسید.
آمریکایی‌ها در طول این ۲.۵ سال تلاش کردند که یکبار دیگر یک ائتلاف از جامعه جهانی را به اصطلاح خودشان علیه جمهوری اسلامی ایران بوجود بیاورند و از روزی که از توافق هسته‌ای و برجام خارج شدند، فکر می‌کردند در زمان کوتاهی می‌توانند اتحادیه اروپا را هم به سمت خودشان بکشانند و حتی فکر می‌کردند با تحریکاتی که انجام می‌دهند جمهوری اسلامی ایران اقداماتی را انجام خواهد داد که آنها بتوانند بهانه لازم را برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت پیدا کنند.
خوشبختانه آمریکا در تمام مراحل در طول این مدت با شکست و پاسخ منفی جامعه جهانی حتی متحدان سنتی خودش مواجه شد.
آمریکا نه توانست ائتلافی را علیه ما بوجود بیاورد و نه تلاشی که در طول یک ماه گذشته انجام داد تا جلوی لغو محدودیت‌های تسلیحاتی ایران بایستد و نگذارد  در یک ماه آینده تحریم تسلیحاتی ایران لغو شود، به نتیجه رسید و در این زمینه هم دچار شکست شد.
در واقع امروز می‌توانیم بگوییم فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران در بخش سیاسی و در بخش حقوقی  به انزوای حداکثری آمریکا تبدیل شده است و امروز در جهان دیپلماسی همه شاهدند که در یک ماه گذشته آمریکا ۳ بار پیاپی در شورای امنیت سازمان ملل یعنی همانجایی که آمریکایی‌ها همیشه فکر می‌کردند که شورای امنیت نقطه قوت آنهاست، دچار شکست شد.
آمریکایی ها به دلایل مختلف تاریخی و به دلایل اینکه دوستان سنتی را داشتند همیشه فکر می‌کردند لااقل در شورای امنیت سازمان ملل شکست نمی‌خورند. در مجمع عمومی شکست زیاد خوردند ولی در شورای امنیت فکر می‌کردند دچار شکست نمی‌شوند اما ما شاهد این بودیم که در شورای امنیت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو این شورا در برابر آمریکا ایستادند، از برجام حمایت کردند و نظر آمریکا را نپذیرفتند و قبول نکردند.
البته کاری که اخیراً آمریکا از یک ماه پیش در زمینه استفاده از ماشه شروع کرده بود یک حرف نامعقولی بود که برای هیچ‌کس در دنیا قابل پذیرش نبود .
برای کسی که از یک جمعی به طور رسمی خارج شده و گفته من در این جمع نیستم و دو مرتبه بگوید که من می‌خواهم از حقوق عضویت در این جمع استفاده کنم کسی که عضویت در آن جمع را به عنوان یک حادثه تاریخی بسیار بد علیه دولت قبلی سخن گفته، می‌خواهد برگردد در این جمع و از حقوق آن جمع استفاده کند مثل آدمی است که از تابعیت یک کشور صریحاً خارج شده و بیرون رفته و در یک روز بخواهد برگردد و از حقوق تابعیت آن کشور استفاده کند.
بنابراین کاملاً روشن بود که آمریکا در این زمینه دچار شکست حتمی می‌شود. اما در عین حال شیوه‌ای که شورای امنیت اتخاذ کرد، یعنی شیوه بی‌اعتنایی به تقاضای آمریکا یک شیوه بسیار ارزشمندی بود، شیوه بی‌اعتنایی به نامه آمریکا و اینکه شورای امنیت برای درخواست آمریکا هیچ جلسه‌ای تشکیل نداد.
این بهترین شیوه‌ای بود که شورای امنیت سازمان ملل در برابر آمریکا برخورد کرد و ما همواره گفته ایم که در برابر ملت ایران یک راه بیشتر وجود ندارد و آن احترام به حقوق ملت ایران و با زبان تکریم با ملت ایران سخن گفتن است و هر کس بخواهد با قلدری با مردم ایران مواجه شود، پایان آن راه قطعاً شکست خواهد بود و پاسخی نخواهد گرفت.
در اینجا لازم می‌دانم به عنوان رئیس جمهور ایران اعلام کنم که اگر آمریکا بخواهد از قلدری خودش استفاده کند و حرف نادرستی که می‌گوید من توانستم قطعنامه‌ها را برگردانم که هیچ‌کس هم این را قبول ندارد، در مقام عمل بخواهد اقدامی انجام دهد حتماً با پاسخ قاطع ما مواجه می‌شود و کاملاً روشن است که ایران زیر بار قلدری آمریکا در هیچ مقطعی نرفته و در این مقطع هم در برابر قلدری آمریکا ایستادگی خواهد کرد.
وقتی آمریکا یک درخواست غیرحقوقی و ناصحیحی مطرح کرده است و آن درخواست را اکثریت قاطع قریب به اتفاق شورای امنیت رد و ایستادگی کرده است، دیگر از این به بعد حرف زدن آمریکا جز یاغی‌گری معنای دیگری نخواهد داشت و کسی زیر بار این حرف نخواهد رفت و عواقب اینگونه حرف‌ها و اینگونه موضع‌گیری‌ها به خود آمریکا برمی‌گردد.
همچنین در اینجا لازم می‌دانم از اعضای شورای امنیت که در برابر درخواست غیرقانونی و غیرمنطقی آمریکا در این یک ماه و در ماه اوت و سپتامبر ایستادگی کردند، تشکر کنم.
از اندونزی به عنوان رئیس قبلی شورای امنیت قبلی و نیجر به عنوان رئیس فعلی شورای امنیت بخاطر ایستادگی‌شان در برابر حرکت‌های غیرقانونی آمریکا تشکر و قدردانی کنم و همچنین از روسیه و چین به عنوان کشورهای دوست که با استحکام و قدرت در برابر بی‌منطقی آمریکا هم در مقاطع قبلی و هم در این مقطع ایستادگی کردند، تشکر کنم و همچنین باید از سایر اعضای شورای امنیت، کشورهای اروپایی، سایر کشورها و همه ۱۲ تا ۱۳ کشوری که از ایران حمایت کردند و در برابر آمریکا ایستادگی کردند، قدردانی کنم و یک بار دیگر به ۱+۴ اعلام کنم که ما در صورتی که ۵ کشوری که امروز در توافق هسته‌ای باقی ماندند، به همه توافق و اصولی که در این توافق متعهد شدیم، عمل کنند ما هم به طور کامل به تعهد خودمان برمی‌گردیم و اینکه ما تعهدات برجامی را کاهش دادیم و کنار گذاشتیم به خاطر این بود که یکسال صبر کردیم و ۱+۴ پاسخ مثبت به ما در زمینه اقتصادی نداد گرچه از لحاظ حقوقی و از لحاظ سیاسی همواره مواضع خوبی را اتخاذ کردند اما چون در زمینه اقتصادی نتوانستند یا نخواستند به طور کامل عمل کنند، ما هم از تعهدات برجامی خودمان کنار رفتیم اما هر زمانی که ۵ کشور آمادگی داشته باشند و به همه تعهدات برجامی خودشان برگردند، ما هم دو مرتبه به تعهدات برجامی خودمان برمی‌گردیم.
در اینجا این نکته مهم را متذکر می‌شوم که جمهوری اسلامی ایران همواره به تعهدات بین‌المللی خودش عمل کرده اما هیچ زمانی حاضر نبوده است در یک توافقی که توازن آن بهم می‌خورد، بار آن توافق را یک جانبه برعهده بگیرد و در عین حال همه موفقیت‌هایی که تا امروز در این ۲.۵ سال ما داشتیم، مرهون ایستادگی و مقاومت ملت بزرگ ایران است و آنها فکر می‌کردند با فشار، مردم در برابر زورگویی‌های آنها تسلیم می‌شوند و موفقیت هایی که علیرغم فشاری که بر روی مردم و زندگی مردم بود، به دست آوردیم حاصل ایستادگی و مقاومت مردم بود.
امروز هم موفقیتی که ما از لحاظ دیپلماسی به دست آوردیم و دیپلمات‌های ما توانستند در صحنه بین‌المللی این موفقیت ارزشمند را کسب کنند، در سایه مقاومت ملت و در سایه هدایت مقام معظم رهبری بوده و تا زمانی که این هدایت و این حمایت مردمی است ما می‌توانیم به خوبی در برابر سخنان و اقدامات غیرمنطقی آمریکا ایستادگی کنیم و بی‌تردید پیروزی نهایی از آن ملتی است که با استواری برای حقوق خودش ایستادگی کرده و ایستادگی خواهد کرد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته برچسب ها: روحانی ، آمریکا

منبع: خرداد

کلیدواژه: روحانی آمریکا شورای امنیت تسلیحاتی ایران شورای امنیت شورای امنیت جمهوری اسلامی تعهدات برجامی برابر آمریکا فکر می کردند آمریکایی ها عنوان یک ملت ایران دچار شکست نه توانست یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامدهای تقابل نظامی اسرائیل و ایران

به گزارش «تابناک»، روزنامه هم میهن یادداشت سیدحسین موسویان-پژوهشگر دانشگاه پرینستون در نشریه «شورای سیاست خاورمیانه» آمریکا را منتشر کرده است:

ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴، با صد‌ها پهپاد و موشک مستقیماً خاک اسرائیل را مورد هدف قرارداد. این حمله بزرگترین و مهمترین حمله نظامی به اسرائیل بعد از جنگ سال ۱۹۶۷  اعراب و اسرائیل و بزرگترین حمله پهپادی تاریخ بود که پیامد‌های آن می‌تواند معادلات آینده در خاورمیانه را تغییر دهد. ذیلاً به شش پیامد مهم اشاره می‌کنم:   

۱- متعاقب حمله نظامی اسرائیل به سرکنسولگری ایران در دمشق، هفت تن از مستشاران ارشد نظامی ایران شهید شدند. در حقیقت اسرائیل از «خط قرمز» ایران عبور کرد. اسرائیل در حمله به اماکن دیپلماتیک ایران شناخته‌شده‌ترین قرارداد‌ها و نُرم‌های حقوق بین‌الملل را نقض و به حاکمیت ایران خدشه وارد کرد. ولی قدرت‌های جهانی عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل حاضر نشدند این اقدام را محکوم کنند؛ لذا ایران در پاسخ، مبادرت به حمله نظامی به اسرائیل نمود. ایران اعلام کرد که این اقدام «پاسخ» بوده که براساس اصل «دفاع مشروع» مطابق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل صورت گرفته است. قدرت‌های غربی بلافاصله، اقدام ایران را محکوم کردند. ایران تصریح کرد که اگر شورای امنیت سازمان ملل حمله نظامی اسرائیل را محکوم کرده بود، احتمالاً نیازی به اقدام متقابل ایران نبود؛ لذا استاندارد دوگانه و تبعیض‌آمیز شورای امنیت سازمان ملل می‌تواند مخل صلح و امنیت جهانی شود.

۲- مقامات آمریکا و اسرائیل ابراز نمودند که حمله ایران گسترده‌تر از حد تصور بوده است. این نکته درست است. اما واقعیت این است که پاسخ ایران تنها به حمله اسرائیل به سرکنسولگری در سوریه نبود. در ۱۵ سال گذشته، اسرائیل ده‌ها تن از دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی ایران را در داخل و خارج ایران ترور کرده و حملات سایبری و خرابکاری زیادی علیه تاسیسات هسته‌ای و نظامی ایران داشت. ایران در موارد گذشته صبر و خویشتنداری از خود نشان داد. اسرائیل با اشتباه محاسبه‌ای، این خویشتنداری را حمل بر «ضعف» ایران تلقی کرد و به حملات خود ادامه داد، اما حمله اسرائیل به مرکز دیپلماتیک ایران، شرایطی برای تهران به‌وجود آورد که در یک حمله، پاسخ همه حملات گذشته اسرائیل را یک‌جا بدهد.

۳- بایدن رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که درصورت حمله نظامی مجدد اسرائیل به ایران، آمریکا مشارکت نخواهد کرد. این یک تصمیم درست و به‌موقعی است، زیرا درصورتی‌که اسرائیل حمله دوم به ایران را انجام دهد، ایران این بار در سطحی وسیع‌تر و بدون اطلاع قبلی، اسرائیل را مورد حمله قرار خواهد داد. اگر آمریکا وارد عمل شود، ایران و تمام گروه‌های جهادی منطقه همچون حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن و حشدالشعبی عراق نیز وارد معرکه شده و علاوه برمشارکت در حمله به اسرائیل، پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را مورد حمله قرار خواهند داد که بدترین سناریوی ممکن یعنی «جنگ بزرگتر» به وقوع خواهد پیوست.

۴- من در سال‌های گذشته در مقالات و مصاحبه‌های زیادی مکرر گفته‌ام که حمله نظامی به ایران، تنها عاملی است که می‌تواند برنامه صلح‌آمیز فعلی ایران را به سمت ساخت بمب هسته‌ای سوق دهد؛ لذا از این جهت نیز تصمیم پرزیدنت بایدن در مورد عدم مشارکت در حمله به ایران یک تصمیم عاقلانه‌ای است.

۵- جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا پیشنهاد کرد که اسرائیل باید به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کند و تاکید کرد که ایران تنها زبان زور را می‌فهمد. عدم درک درست، تصورات و محاسبات غلط عامل اصلی جنگ‌ها و بحران‌های چند دهه گذشته است. تفکر جان بولتون هم تفکری است که برخی سیاستمداران قدرتمند آمریکایی طرفداران پروپا قرص آن بوده و طرفدار «مداخله‌گرایی» آمریکا هستند. حقیقت این است که استراتژی اصلی آمریکا بعد از انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ در ایران هم برپایه «تحریم و فشار» و «تغییر رژیم» بوده است. نتیجه این سیاست و طرز تفکر به اینجا ختم شده که امروزه روابط ایران با آمریکا، غرب و اسرائیل در خصمانه‌ترین وضعیت ممکن قرار گرفته است.

من در سال ۲۰۰۷ به‌خاطر مخالفت با سیاست خارجی دولت محافظه‌کار احمدی‌نژاد، متهم به اقدام علیه امنیت ملی ایران و جاسوسی شده، زندانی و بعد از یک‌سال هم به دوسال حبس تعلیقی و محرومیت از پست دیپلماتیک محکوم و مجبور به ترک ایران شدم. اما در طول ۱۵ سال گذشته در تألیفات و مقالاتم سعی کرده‌ام که به درک متقابل صحیح آمریکا و ایران کمک کنم، چون معتقدم دو کشور با وجود اختلافات زیاد، دارای منافع مشترکی هم هستند و نهایتاً باید از طریق دیپلماسی به صلح برسند.

در این راستا مکرر برای آمریکایی‌ها توضیح داده‌ام که ایرانی‌ها با تاریخ و تمدنی چندهزارساله، ملت مغروری هستند. آن‌ها فارغ از اینکه شاه یا روحانیون در کشورشان حاکم باشد، زیر بار «زور و تحقیر و توهین» نمی‌روند. اکنون واشنگتن و تل‌آویو به این واقعیت فکر کنند که ایران تحت شدیدترین تحریم‌ها و فشار‌ها و دشوارترین شرایط اقتصادی در چهل سال گذشته، پاسخ حملات اسرائیل را به‌گونه‌ای داد که غیرقابل تصور همگان بود. درحالی‌که کشور‌های عربی در چند دهه گذشته جرأت پرتاب یک فشنگ به اسرائیل را نداشتند، ایران با صد‌ها موشک و پهپاد پاسخ حمله نظامی اسرائیل را داد.

۶- قابل پیش‌بینی است که بعد از حادثه اخیر، غرب و اسرائیل سعی خواهند کرد اهمیت نظامی اقدام ایران را کم‌اهمیت جلوه دهند و برخی در ایران نیز در مورد آن بزرگنمایی نمایند. اما حقیقت این است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ساعت‌ها پیش از رسیدن موشک‌ها و پهپاد‌ها به اسرائیل، جهان را از آغاز عملیات ترکیبی علیه اسرائیل مطلع ساخت. از دیدگاه من تهران از یک‌طرف حجم سنگینی از موشک‌ها و پهپاد‌ها را پرتاب کرد و از طرف دیگر قبل از آن اطلاع‌رسانی کرد تا به آمریکا و اسرائیل فرصت بدهد در حد ممکن مانع اصابت موشک‌ها و پهپاد‌ها شوند، چون ایران نمی‌خواست این پاسخ، منجر به فاجعه بزرگ و یک جنگ فراگیر شود. به نظر من ایران با این عملیات خواست یک پیام به واشنگتن و تل‌آویو بدهد که «حمله به ایران را متوقف کنید درغیر این‌صورت عملیات بعدی را وسیع‌تر و جدی‌تر انجام و از قبل اطلاع هم نخواهیم داد.»

۷- نکته آخر هم اینکه سیاست‌های «تحریم و فشار و تخریب» غرب علیه ایران به رهبری آمریکا در چند دهه گذشته موجب ایجاد «یک جبهه مقاومت» در کشور‌هایی همچون یمن، عراق، سوریه، لبنان در غرب آسیا شده که جملگی مسلح به هزاران موشک و پهپاد هستند. از طرف دیگر موجب نوعی از اتحاد ایران با قدرت‌های بلوک شرق به‌ویژه چین و روسیه شده که منافع مشترک آن‌ها از پای درآوردن آمریکا در منطقه خاورمیانه است.

آرام کردن اوضاع بحرانی غرب آسیا نیازمند روش‌های خلاقانه‌تر و ابتکار‌های بیشتر قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی به‌ویژه آمریکا است. اتخاذ سیاست‌های غیرمسئولانه و نامتوازن آن‌ها می‌تواند منطقه غرب آسیا را به مدت طولانی دچار بی‌ثباتی کرده و بحران‌های آن را بیش از پیش دچار بن‌بست کند.

صلح و ثبات در غرب آسیا به پنج گام اساسی نیاز دارد:

اول: اسرائیل آتش‌بس باثبات در غزه را هرچه زودتر پذیرفته، راه کمک‌های انسانی بین‌المللی به غزه را باز کند و به قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل درمورد تشکیل دو دولت فلسطینی-اسرائیلی، احترام بگذارد.

دوم: ابتکار قدرت‌های جهانی برای برقراری یک آتش‌بس پایدار بین اسرائیل و ایران.

سوم: گفت‌وگوی ایران و آمریکا برای احیاء برجام و رفع خصومت‌های منطقه‌ای.

چهارم: تشکیل سیستم امنیت و همکاری جمعی در حوزه خلیج‌فارس جهت پایان دادن به تنش‌های دیرینه عربی-فارسی.

پنجم: عملیاتی شدن تصمیمات سازمان ملل در مورد عاری‌سازی خاورمیانه از سلاح‌های کشتارجمعی.

دیگر خبرها

  • حضور وزیر امور خارجه در جلسه شورای امنیت
  • اشتباه فاحش اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد
  • اشتباه فاحش رژیم اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد
  • هرگونه تعرض اسرائیل، با پاسخ آنی، قاطع و تغییرناپذیر ایران مواجه می شود/ حمله ایران به اسرائیل 5 اصل مهم داشت
  • پیامدهای تقابل نظامی اسرائیل و ایران
  • پیام‌هایی که ایران برای آمریکا ارسال کرد
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • جهاد اسلامی: اکنون با قوانین جدیدی در رویارویی با اسرائیل مواجه هستیم