Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-20@01:31:13 GMT

واردات نفت چین به کمترین رقم در سال ۲۰۲۰ میلادی رسید

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۳۵۵۷

واردات نفت چین به کمترین رقم در سال ۲۰۲۰ میلادی رسید

واردات نفت آسیا در ماه سپتامبر به پایین ترین رقم در سال جاری میلادی رسیده و بین ۸ تا ۱۰ درصد از ماه اوت کاهش یافته است.

به گزارش پول نیوز به نقل از اویل پرایس، موسسه سرمایه گذاری آی اچ اس مارکت اعلام کرد واردات نفت خام چین در ماه سپتامبر بسیار آهسته تر از 4 ماه گذشته بوده و کلاً کشورهای آسیایی با تحت فشار قرار گرفتن تقاضا، واردات نفت خود را در ماه جاری پایین آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نفت خامی که طی دو هفته گذشته از بنادر چین ترخیص شده کمتر از 8 میلیون بشکه در روز بوده است یعنی در همان سطحی که چین در ماه‌های مارس و آوریل وارد می‌کرد.

 

واردات نفت خام چین در سه ماهه سوم سال جاری میلادی تا حالا بسیار بالا بوده و بنادر اصلی نفتی این کشور تراکم بالایی را گزارش داده اند. ولی فعالیت های ماه سپتامبر نشان می دهد بزرگترین واردکننده نفت خام دنیا نسبت به ماه قبل نفت کمتری وارد کرده است.

 

چین در ماه های مه و ژوئن مقادیر رکورد شکنی از نفت خام را وارد کرد چون تلاش کرده بود از قیمت بسیار پایین نفت در ماه آوریل بهره ببرد. واردات بالای نفت خام توسط چین در اواخر فصل بهار و تابستان یعنی در شرایطی که بهبود تقاضای نفت در سایر نقاط دنیا تازه آغاز شده بود، از قیمت نفت حمایت کرد. ولی پس از آن، نگرانی در مورد موج دوم همه گیری ویروس کرونا بر واردات این کشور تاثیر گذاشت.

 

به نظر می رسد چین در ماه اوت آخرین محموله های نفت ارزانی را که در آوریل خریداری کرده بود وارد کرده است. تحلیلگران آی اچ اس مارکت می گویند پالایشگاه های چین در حال حاضر در دریافت این بشکه های نفت و پیدا کردن خریدار برای محصولات پالایش شده در داخل مشکل دارند. این مسئله باعث کاهش تعداد قراردادهای جدید نفتی می‌شود و ارسال محموله های نفتی به چین همچنان کاهش می یابد.

 

سایر کشورهای آسیایی هم نفت خام کمتری نسبت به ماه‌های قبل وارد می کنند. مخصوصاً واردات نفت کره جنوبی، مالزی و تایوان نسبت به قبل بسیار کاهش یافته است. طبق گزارش آی اچ اس مارکت، واردات نفت در آسیا به پایین ترین رقم در سال جاری میلادی رسیده و بین 8 تا 10 درصد از ماه اوت کاهش یافته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز نفت خام چین واردات نفت کروناویروس چین واردات نفت چین در ماه نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۳۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان قطعات چینی در بازار خودرو/ بیش از ۸ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت وارد کشور شد

گمرک ایران برای اولین بار با بررسی ۲۶۱ کد تعرفه، جزئیاتی از واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرده است.   به گزارش تابناک اقتصادی، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در این باره اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ به میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.   رضوانی‌فر گفت: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.   وی در خصوص میزان صادرات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ گفت: در این مدت ۱۴۱ میلیون و ۲۱۸ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت صادر شده که ۲۴.۳۵ درصد افزایش نشان می دهد.   معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه اعلام جزئیات واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت تصویری جامع و کاملی از واردات این گروه کالایی ارائه می دهد، در خصوص واردات قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۲۱۷ کد تعرفه، افزود: در مدت یاد شده ۷ میلیارد و ۵۹۸ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو وارد شده که ۳۱.۸۹ درصد افزایش داشته است. در این مدت همچنین ۱۳۲ میلیون و ۵۸۵ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو صادر شده که ۲۵.۲۱ درصد افزایش نشان می دهد.   وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.   به گفته وی چین، امارات متحده عربی و ترکیه ۳ کشور عمده طرف معامله برای واردات اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.   رضوانی‌فر در خصوص میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۴۴ کد تعرفه اظهار داشت: در این مدت ۸ میلیون و ۶۳۳ هزار دلار اجزاء و قطعات موتورسیکلت عمدتا به کشورهای عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان صادر و ۷۸۲ میلیون و ۶۱ هزار دلار وارد کشور شده است.   وی گفت: میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲.۵۴ درصد و ۴۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.   به گفته معاون خاندوزی، عمده ترین واردکنندگان اجزاء و قطعات موتورسیکلت، شرکت‌های کویر موتور اوراسیا، نیرو موتور سامان و نیرو موتور سهند بوده‌اند که به ترتیب ۱۳.۱۰ درصد، ۹.۲۳ درصد و ۸.۲۳ درصد از ارزش کل این گروه کالایی را به خود اختصاص داده‌اند.   وی افزود: چین با اختصاص ۶۱.۶۱ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت کشورمان، اولین کشور طرف معامله در واردات این کالا بود و پس از آن امارات متحده عربی با سهمی معادل ۳۲.۹۳ درصد و تایلند با ۳.۱۵ درصد در رده‌های بعدی قرار گرفتند.   شایان ذکر است، در سال گذشته ۶۶ میلیارد دلار کالا وارد کشور شده است که حدود ۸.۴ میلیارد دلار آن به واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت اختصاص داشته است.  

دیگر خبرها

  • جولان قطعات چینی در بازار خودرو/ بیش از ۸ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت وارد کشور شد
  • مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت
  • وزیر صمت : به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • واگن های متروی چینی در سالجاری وارد می شوند
  • وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم!
  • به‌ حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • به حدی خودرو وارد شده است که در بنادر جا نداریم
  • به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • واردات نامرئی خودرو