Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سابق اطلاعات ملی آمریکا با اعلام نگرانی نسبت به اوضاع داخلی این کشور در پی تشدید تنش‌های انتخاباتی معتقد است که اگر اقدامی برای کنترل اوضاع داخلی آمریکا صورت نگیرد، هیچ کس در این انتخابات پیروز نخواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که نگرانی‌های داخلی در آمریکا نسبت به تشدید تنش‌های انتخاباتی و احتمال بی ثباتی‌های بیشتر در نظام سیاسی این کشور جریان دارد، حال نویسندگان متعددی نسبت به آینده پس از انتخابات در آمریکا هشدار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع از شواهد و روند تحولات جاری آمریکا مشخص است که انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در این کشور، سرآغاز فصل جدیدی هم در عرصه‌های اجتماعی و هم سیاسی آمریکا خواهد بود و بسیاری در داخل آمریکا نسبت به روند این تحولات به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

از جمله اندرو گاوتورپ، تحلیلگر سیاسی مسائل آمریکا در ارزیابی خود از روند جاری در این کشور همزمان با شیوع کرونا معتقد است که شیوع ویروس کرونا در آمریکا منازعه میان دولت فدرال و ایالت‌ها را افزایش داده و فدرالیسم را در این کشور به چالش کشیده است. این درحالی است که دخالت های ترامپ خارج از این قواعد جریان دارد و به عمد یا سهوی دیکتاتوری را به شکل تازه به نمایش گذاشته ودر این شرایط نیز منتقدان وی تاکید دارند که ترامپ تصویری از یک آمریکای بی صاحب را ترسیم کرده است. گاوتورپ همچنین معتقد است،‌ فقدان رهبری مسئولانه در کاخ سفید به ناکارآمدی نظام سیاسی آمریکا منتج شده است.

همچنین هم سو با این هشدارها، «دن کوتس»، مدیر سابق اطلاعات ملی آمریکا در سال‌های 2017 تا 2019 با انتشار یادداشتی در «نیویورک تایمز»، نسبت به روند تحولات جاری و اوضاع آمریکا به شدت ابراز نگرانی کرده و خواستار اقدام فوری کنگره این کشور برای مقابله با شرایط نامساعد داخلی فعلی شده است.

کوتس در یادداشت خود می گوید: تا کنون بسیار شنیده‌ایم که انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در آمریکا مهمترین و سرنوشت سازترین انتخاباتی است که تا کنون در زندگی خود دیده‌ایم. اما اهمیت این انتخابات فقط به این نیست که کدام نامزد و یا کدام حزب سیاسی قرار است پیروز شود. بلکه بسیاری از رای دهندگان با این سوال مواجه هستند که تجربه دموکراسی آمریکایی به عنوان یکی از ابتکارات سیاسی تاریخ بشر، باقی خواهند ماند یا خیر؟ شکل گیری این سوال به دلیل شرایط مبهم و خطرناک فعلی در آمریکاست که برای رای دهندگان پیش آمده است.

هشدار نسبت به مغشوش بودن نتایج انتخاباتی

در ادامه این یادداشت نویسنده با توجه به طرح اتهاماتی در ارتباط با مداخلات خارجی در انتخابات آمریکا معتقد است: مخالفان دموکراسی آمریکا، چه در داخل و چه در خارج همواره به این موضوع تاکید دارند که سیستم رای گیری این کشور معیوب و متقلب است و این توطئه ها، خواسته‌ها و آرزوهای سیاسی مردم آمریکا را بر باد خواهد داد. از سوی دیگر معیوب نشان دادن نظام انتخاباتی آمریکا همراه با پیش داوری‌ها، جریان‌های رسانه‌ای و خواسته‌های غیرطبیعی به انحراف در جریان امنیت ملی آمریکا منجر شده و در نهایت به ایجاد نگرانی و تضاد و تنش در جامعه منجر خواهد شد و عدالت و صلح اجتماعی در آمریکا را نیز به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگر نتایج انتخابات ریاست جمهوری پیش  رو، آشفته و مغشوش باشد، مهم نیست که چه کسی برنده انتخابات خواهد بود، بلکه مهم این است که ما هم بازنده خواهیم بود. هیچ آمریکایی و حتی هیچ رهبر آمریکایی نباید چنین شرایط و چنین نتیجه‌ای را بخواهد.

نویسنده با نگرانی نسبت به آینده آمریکا می گوید: تخریب کامل دموکراسی آمریکا و تبدیل آن به یک شوره زار، یک فاجعه کامل فراتر از یک شکست است و سمی مهلک برای نسل های آینده خواهد بود. در شرایط این چنینی اصلا پیروزی انتخاباتی معنی نمی دهد و پیروزی انتخاباتی به معنای پیروزی هیچکسی در این وضعیت نیست. قضاوت تاریخی در این ارتباط خواهد گفت که این شرایط مرگ بسیار بزرگ دموکراسی است که این مرگ بسیار سخت و دردناک است.

فوری ترین اقدام لازم در اوضاع خطرناک فعلی آمریکا

گزارش نیویورک تایمز با ترسیم اوضاعی خطرناک برای نظام سیاسی آمریکا به رهبران این کشور توصیه می کند: فوری ترین و ضروری ترین وظیفه رهبران آمریکایی در شریط فعلی این است که اطمینان خاطر خود را در این مورد اعلام کنند که نتایج انتخابات را به عنوان موضوعی مشروع و قانونی خواهند پذیرفت. مشروعیت انتخاباتی عامل و پایه و اساس فرهنگ سیاسی است و ما باید چالش‌ها را از همین الان درک کنیم و بدانیم در چه شرایطی حساسی قرار داریم. مهمترین و حیاتی ترین اقدام موثر ما در حال حاضر و در نهایت این است که تلاشی اصیل، همه جانبه و فراحزبی را برای نجات دموکراسی دنبال کنیم. اگر امروز نتوانیم اقدامات فراحزبی را در آمریکا و در مرکز نظام سیاسی آن که به شدت در معرض خطر قرار گرفته، دنبال کنیم، پس از این هم ما هرگز نخواهیم توانست چنین اقدامات ضروری را انجام دهیم.

مدیر سابق اطلاعات ملی آمریکا معتقد است: هدف اصلی ما در آمریکا باید اطمینان خاطر از انجام اقداماتی برای نجات آن از خطر نابودی باشد. لازم است تا خیلی روشن و قاطعانه برای آمریکایی ها این اطمینان خاطر ایجاد شود که رای آنان شمرده خواهد شد و آنان سهمی در این کشور دارند. این خیلی مهم است که مردم آمریکا احساس کنند از طریق رای توانسته اند نظر و پیشنهاد خود را مطرح کنند و برایشان این موضوع مورد تردید قرار نگیرد و بهتر است که کنگره آمریکا ساز و کاری برای اطمینان خاطر در جهت دستیابی به این هدف را ایجاد کند و کمیسیونی فراحزبی را برای نظارت بر انتخابات آمریکا ایجاد کند تا برای مردم آمریکا اطمینان خاطر نسبت به نتایج انتخابات ایجاد شود تا بتوان نتایج انتخابات را به صورت قابل تائیدی ارائه نمود و این کمیسیون بتواند بدون تعصب سیاسی و جهت گیری‌های انتخاباتی تخلفات را رصد کند.

مقام امنیتی سابق آمریکا که به شدت نسبت به اوضاع کشورش نگران است، در ادامه پیشنهاد خود به کنگره این کشور می گوید: این کمیسیون همچنین باید تلاش کند تا از ورود آسیب ها و تحریف ها به انتخابات آمریکا جلوگیری کند. اقدامات این کمیسیون در معرض نظارت و قضاوت عمومی قرار خواهد گرفت و نتایج آن به نهادهای امنیت ملی و قانونی مناسب ارجاع داده خواهد شد. البته چنین کمیسیونی لازم است تا با عضویت و شامل رهبران و افراد متعهدی باشد که به دور از تعصبات حزبی و سیاسی بتوانند اعتماد و اطمینان عمومی را کسب کنند. این کمیسیون می تواند شامل اعضای هر دو حزب،  رهبران کنگره، فرمانداران سابق و فعلی، روسای جمهوری بازنشسته، رهبران امنیت ملی و حتی قضات دیوان عالی و حتی رهبران اقتصادی و همچنین شرکت‌های رسانه‌ای و اجتماعی باشد.

برندگان و بازندگان انتخابات

نویسنده در ادامه از کنگره آمریکا می خواهد که به صورت فوری و هر چه زودتر سازو کار  تشکیل چنین کمیسیونی را پیگری کند و از هر دو نامزد انتخاباتی آمریکا درخواست کند تا نتایج این کمیسیون را مورد پذیرش قرار دهند و از هر اقدامی برای تضعیف بیشتر ساختار سیاسی فعلی آمریکا پرهیز کنند.

گزارش در پایان تاکید دارد و هشدار می دهد که اگر کنگره آمریکا و رهبران و مسئولان این کشور نتوانند در حال حاضر تلاشی را برای اطمینان خاطر از سلامت انتخابات و کنترل اوضاع و شرایط فعلی انجام دهند، برندگان انتخابات پرچالش و جنجالی پیش رو جوبایدن و یا ترامپ نخواهند بود.

بایدن: پیروز انتخابات ریاست جمهوری باید جانشین گینسبرگ را تعیین کنددرخواست اوباما از مجلس سنا برای معرفی جانشین گینسبرگ پس از انتخاباتترامپ: نتایج انتخابات 2020 هرگز نمی‌تواند دقیق باشدآغاز رأی‌گیری غیابی انتخابات ریاست جمهوری آمریکانگرانی اف بی آی از درگیری بین گروه‌های افراطی پیش از انتخابات آمریکا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حزب جمهوری خواه حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا اخبار آمریکا دونالد ترامپ حزب جمهوری خواه حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا اخبار آمریکا دونالد ترامپ مدیر سابق اطلاعات ملی آمریکا انتخابات ریاست جمهوری انتخابات آمریکا نتایج انتخابات اطمینان خاطر نظام سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود

به گزارش خبرآنلاین، درحالی‌که نشانه‌هایی مبنی بر اینکه پایگاه دموکرات‌ها تردیدهایی درباره جهت‌گیری کشور، اقتصاد و سن او داشت، هم‌اینک به نظر می‌رسد که آنها پشت سر رئیس‌جمهورشان جمع شده‌اند. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، بایدن و ترامپ اکنون تقریبا برابر هستند و ترامپ ۴۶درصدی نسبت به بایدن ۴۵درصدی، برتری اندک دارد.

دنیای اقتصاد نوشت: این یک پیشرفت برای بایدن از اواخر فوریه است؛ زمانی که ترامپ درست قبل از اینکه نامزد احتمالی جمهوری‌خواه شود، برتری قابل توجهی داشت و درصد آرای ترامپ ۴۸درصد بود؛ درحالی‌که این رقم برای بایدن، ۴۳درصد بود. به نظر می‌رسد روند صعودی بایدن تا حد زیادی از وضعیت بهبود یافته او در میان رای‌دهندگان سنتی دموکرات نشات می‌گیرد. بایدن در این ماه توانست رای بیشتری از پایگاه سنتی سال۲۰۲۰ خود نسبت به ماه گذشته به‌دست آورد. ماه پیش او شاهد یک سقوط بود؛ درحالی‌که ترامپ در این زمینه از رئیس‌جمهور فعلی بهتر عمل کرده بود. در آن ماه ترامپ حمایت بسیار بیشتری از رای‌دهندگان گذشته خود در مقایسه با رئیس‌جمهور به دست آورده بود؛ «۹۷ درصد به ۸۳ درصد».

اما حالا این حاشیه کمتر شده است. بایدن اکنون رای ۸۹درصد از حامیان خود در سال۲۰۲۰ را به دست آورده است؛ درحالی‌که این رقم برای ترامپ ۹۴درصد شد. نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که رقابت شدیدی در سال۲۰۲۴ بین این دو برقرار است و احتمالا باید شاهد یک بازی طاقت‌فرسا از سوی هر دو باشیم. دو انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته به‌گونه‌ای پیش رفت که با اختلاف آرای چند ده هزاری در ایالت‌های خاکستری رقم خورد. به نظر می‌رسد رقابت در این ایالت‌ها نیز به همان اندازه طاقت‌فرسا و پایاپای باشد. به نظر می‌رسد آمریکا به دو قسمت مساوی تقسیم شده است و کوچک‌ترین تغییر در این تعادل می‌تواند برنده انتخابات را در سال۲۰۲۴ تعیین کند. تحت لوای این رقابت نزدیک، بسیاری از اصول این مسابقه تا حد زیادی بدون تغییر به نظر می‌رسد. سهم رای‌دهندگانی که کشور را در مسیر اشتباهی می‌بینند، بالای ۶۴درصد است. تقریبا ۸۰درصد از رای‌دهندگان، از جمله اکثریت دموکرات‌ها، هنوز شرایط اقتصادی کشور را عادلانه یا ضعیف ارزیابی می‌کنند. همچنین و هم بایدن و هم ترامپ، به دلایلی آشنا محبوب نیستند. اکثر رای‌دهندگان فکر می‌کنند که بایدن خیلی پیر است. اکثریت بر این باورند که ترامپ مرتکب جرایم جدی فدرالی شده است. بت پریوست، آرایشگر ۵۹ساله و رای‌دهنده مستقل در ویندزور لاکس گفت: «هر دو مزخرف، فقط بایدن شر کوچک‌تری نسبت به ترامپ است و برای همین در رای دادن به او تمایل دارد.» خانم پریوست گفت: «شما می‌توانید از سیاست‌های بد بهبود پیدا کنید، اما نمی‌توانید از یک قلب بد نجات پیدا کنید و دونالد ترامپ قلب بدی دارد.» این نظرسنجی درست قبل از محاکمه کیفری تاریخ‌سازِ ترامپ در شهر نیویورک انجام شد که اولین پرونده برای یک رئیس‌جمهور سابق آمریکا بود. او با اتهامات مربوط به جعل سوابق مربوط به پرداخت پول به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن مواجه است. این پرونده یکی از چهار کیفرخواست اصلی علیه ترامپ است، اما تاکنون تنها پرونده‌ای است که محاکمه آن قبل از انتخابات آغاز شده است. با این حال، به‌رغم احتمال زندانی شدن نامزد جمهوری‌خواه، تنها از هر چهار رای‌دهنده، یک نفر می‌گوید که هنوز به مشکلات حقوقی رئیس‌جمهور سابق توجه زیادی دارد.

کارزار بایدن که تبلیغات خود را از قبل در ایالت‌های موسوم به میدان نبرد آغاز کرده است، امیدوار است واقعیت دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، دموکرات‌های بی‌میل را به سمت موضع حزبی معمول خود بازگرداند. شواهد اولیه‌ای از این اتفاق وجود دارد. در ماه گذشته، حمایت بایدن در میان رای‌دهندگان سفیدپوست ثابت ماند؛ اما در میان رای‌دهندگان سیاه‌پوست و لاتین‌تبار افزایش یافته است، حتی اگر هنوز از سطح حمایت سنتی دموکرات‌ها عقب باشد. بایدن در حومه شهرها و در میان زنان وضعیت بهتری نسبت به یک ماه پیش داشت؛ هرچند در بین مردان ضعیف‌تر بود. رای‌دهندگان جوان‌تر به‌عنوان یک ضعف دائمی باقی می‌مانند؛ درحالی‌که رای‌دهندگان مسن منبع قدرت نسبی برای رئیس‌جمهور دموکرات هستند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895304

دیگر خبرها

  • دیدار مقامات طالبان در ارگ ریاست جمهوری
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • نشست خبری معرفی کتاب «توسعه سیاسی و امنیت ملی» در شیراز برگزار شد
  • بهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا
  • درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی بررسی می‌شود
  • مدیرمسئول سابق ایسنا مجرم شناخته نشد
  • منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود
  • درخواست رسانه‌ها از ترامپ و بایدن برای برگزاری مناظره
  • درخواست پسر بایدن برای بسته شدن پرونده‌اش رد شد
  • ریاست مجلس دوازدهم بر عهده چه کسی خواهد بود؟