Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-23@20:53:46 GMT

حمایت دولت از اشتغال معتادان بهبودیافته

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۵۳۳۴

حمایت دولت از اشتغال معتادان بهبودیافته

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه نباید معتادان بهبودیافته را به حال خود رها کنیم، گفت: دولت با ارائه تسهیلات از راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی برای اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار داشت: در امر مبارزه با اعتیاد، اصل بر پیشگیری است و کارشناسان باید بررسی کنند که در شرایط امروز جامعه چه کارهایی برای کاهش گرایش به مصرف مواد مخدر لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ارائه آموزش‌های لازم به گروه‌های مختلف جامعه در زمینه اثرات سوء مصرف مواد مخدر تأکید کرد و گفت: بخش مهمی از مسأله اعتیاد به ضعف اطلاعات و نداشتن معلومات کافی برمی‌گردد و بر این اساس تا جایی که امکان دارد باید آموزش را در بین افراد در معرض خطر گسترش دهیم.

پورمحمدی با بیان اینکه تمرکز بر مسأله آموزش و پیشگیری به معنی نادیده گرفتن مراحل بعدی نیست، افزود: اقداماتی که برای درمان و بازپروری معتادان انجام می‌شود بسیار ارزشمند و مصداق باقیات‌الصالحات است و این اقدامات باید تقویت شود.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه باید برای بازگشت معتادان به جامعه پس از مرحله درمان هم تدبیر کنیم، افزود: باید اطمینان حاصل کنیم که فرد معتاد پس از درمان و بهبودی به آغوش جامعه بازگشته و دوباره گرفتار اعتیاد نشود.

وی ادامه داد: نباید فرد بهبودیافته را به حال خود رها کنیم؛ برخی از این افراد مهارت‌هایی دارند که می‌توانند با استفاده از آن مشغول به کار شوند و لازم است کارگاه‌های تولیدی برای چنین افرادی راه‌اندازی شود.

پورمحمدی گفت: دولت با ارائه تسهیلات و مشوق‌های لازم از راه‌اندازی چنین کارگاه‌هایی حمایت می‌کند و باید از مشارکت مردم، خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد هم در این زمینه استفاده کنیم.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه باید از ثمرات تلاش‌های گذشته در این زمینه صیانت کنیم، افزود: مبارزه با اعتیاد، مسئولیت بسیار مهمی است و با وجود اقدامات ارزشمندی که در این زمینه انجام شده، نباید فکر کنیم که مسأله تمام شده است.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی و اجتماعی ممکن است به مسأله اعتیاد دامن بزند، بنابراین همه مسئولان امر باید اهتمام جدی داشته باشند و گرفتار روزمرگی در این حوزه نشوند.

پورمحمدی با بیان اینکه تبریز و آذربایجان همواره در کارهای خیر پیش‌قدم بوده‌اند، گفت: مردم تبریز روش‌های تازه و بدیعی در این زمینه تعریف کرده‌اند و اگر امروز تبریز به عنوان شهر بدون گدا یا شهر بدون معتاد متجاهر شناخته می‌شود در سایه این ابتکارات و نوآوری‌ها بوده است.

وی افزود: امروز باید کارهای خیرخواهانه را بازتعریف کنیم؛ نجات جان یک نفر، نجات جامعه است و باید بتوانیم مشارکت مردم و خیران را به این سمت هدایت کنیم و هرگز نبود امکانات بهانه‌ای برای انجام ندادن کارها نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر تسریع در تکمیل مرکز ماده 16 بانوان تأکید کرد و از دستگاه‌های مسئول خواست برای جذب اعتبارات از نهادهای دولتی و همچنین مشارکت‌های مردمی و غیردولتی برای تجهیز این مرکز تلاش کنند.

پورمحمدی از تلاش‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر استان نیز قدردانی کرد و با اشاره به کشف 500 کیلوگرم مواد مخدر در هفته گذشته در استان، گفت: این حجم از کشفیات نشان می‌دهد که چه تلاش‌هایی برای گسترش اعتیاد در جامعه انجام می‌شود و باید همواره نسبت به این مسأله هوشیار باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شروع موج سوم کرونا در کشور، بر عزم جدی همه اقشار جامعه برای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تأکید کرد و گفت: افزایش روند ابتلا به کرونا نسبت مستقیم با عادی‌انگاری وضعیت دارد و لازم است که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی افزایش یابد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به گزارش ستاد کل مبارزه با مواد مخدر، گفت: بر اساس این گزارش، استان آذربایجان شرقی در جمع‌آوری معتادان متجاهر و جذب مشارکت‌های مردم، خیران و تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه مبارزه با اعتیاد جزو استان‌های پیشتاز است.

رضا استادرحیمی با اشاره به پیشرفت 80 درصدی مرکز ماده 16 بانوان، گفت: ایجاد این مرکز یکی از کارهای ماندگار در سطح کشور است که امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مسئول کار تجهیز آن هم به زودی تمام شود.‌اندا

در این جلسه مدیرکل بهزیستی استان درخصوص آخرین وضعیت مرکز ماده 16 بانوان و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کارگری گزارش دادند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتیاد معتاد تبریز بهبودیافتگان مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای ارائه مضامین ارزشمند پیشگیری از اعتیاد به جوانان و نوجوانان، باید از ظرفیت هنر به ویژه «ساحت شعر فارسی» استفاده کنیم که «جشنواره شعر نفس پاک» گام محکمی در این راستا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد مبارزه با مواد مخدر، محمد جمالو در نشست خبری «جشنواره شعر نفس پاک» اظهار کرد: در عرصه جهانی مبارزه با موادمخدر پرچم‌دار هستیم و با جانفشانی این شهدا بیشترین کشفیات مواد را در دنیا داریم.

وی افزود: با یک آلودگی جسمی، روانی و اجتماعی که هم پیش‌رونده و هم عودکننده است، روبه‌رو هستیم که رهایی از آن بسیار دشوار است، بنابراین باید تلاش کنیم کسی وارد این بلای خانمان‌سوز نشود.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌های ارزشمند این‌چنینی در همین راستا است تا بتوانیم از ظرفیت هنر در پیشگیری از اعتیاد استفاده کنیم.

جمالو بیان کرد: در دنیای امروز که پر از محتوا و ذهن انسان‌ها در حال فراگیری است، ظرفیت هنر می‌تواند در بهترین شرایط، فراگیری را برای آن‌ها ایجاد کند، رساندن یک پیام کافی نیست، بلکه ایجاد باورمندی بین فرزندانمان مهم است، به‌ویژه در آموزه‌های پیشگیری از اعتیاد باید این امر در نظر گرفته شود.

وی گفت: هر زمان از زبان هنر استفاده کردیم، بیشترین موفقیت را کسب کردیم، بنابراین باید مهم‌ترین آموزه‌ها را با زبان آهنگین و شاعرانه بین اذهان همه ایرانیان ایجاد کنیم.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر تاکید کرد: اگر می‌خواهیم مضامین بسیار ارزشمند «پیشگیری از اعتیاد» را به جوانان و نوجوانان ارائه کنیم، باید از ظرفیت هنر به ویژه «ظرفیت ارزشمند شعر فارسی» استفاده کنیم که این جشنواره گام محکمی در این راستا خواهد بود.

جمالو افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این جشنواره یک ریل‌گذاری اثرگذار است تا افراد با آموزه‌های پیشگیری از اعتیاد آشنا شوند؛ بهره‌مندی از ظرفیت هنر برای آموزش مهارت‌های ده‌گانه زندگی از جمله تصمیم‌گیری، حل مسئله، ارتباط مؤثر، خودآگاهی، مدیریت خشم، تفکر خلاق، تفکر انتقادی، همدلی و مدیریت استرس، بسیار مؤثر است و اگر کسی این مهارت‌ها را فرابگیرد، کمتر به سمت اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی می‌رود.

کد خبر 746902

دیگر خبرها

  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید
  • استفاده از ظرفیت هنر و موسیقی در پیشگیری از اعتیاد ضروری است