Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: جلوگیری از قاچاق و همگرایی در ریشه‌کن کردن این مسئله، موجبات جهش تولید و حمایت از کالاهای تولید داخل را فراهم می‌سازد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،حمیدرضا مومنی در دیدار با علی مویدی خرم‌آبادی، با اشاره به لزوم کنترل این پدیده شوم اظهار داشت: جلوگیری از واردات کالاهایی که به شیوه قاچاق وارد کشور می‌شود، جلوگیری از اشتغال کاذب جوانان و سوق دهی آنان به سمت تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری امسال را سال «جهش تولید» نام‌گذاری کردند و ما این مهم را سرلوحه برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در این منطقه آزاد قرار داده‌ایم.

به گفته مومنی، یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای دستیابی به جهش تولید، ایجاد اشتغال سالم برای جوانان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: امید است با تعاملات بسیار خوب موجود، به‌زودی شاهد ریشه کن شدن این پدیده نامیمون باشیم تا از این طریق بتوانیم با حمایت از کالاهای تولید داخل، به گردش اقتصاد شرکت‌های تولیدی کمک کنیم.

علی مویدی خرم‌آبادی، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز از تلاش‌های منطقه آزاد قشم برای حل مشکلات تجار و بازرگانان و مبارزه با قاچاق کالا تجلیل کرد.

گفتنی است، در پایان این دیدار، مقرر گردید تفاهم نامه ای با هدف اجرایی کردن همکاری های مشترک بین سازمان منطقه آزاد قشم و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منعقد شده و با حضور علی مویدی خرم‌آبادی، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مدیر کل اقتصادی و معاونت پیشگیری این ستاد در جزیره قشم، تفاهم نامه مذکور به امضای طرفین برسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قاچاق کالا حمایت از کالای داخلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منطقه آزاد قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، مقامات منطقه کاتالونیا می‌گویند در مقایسه با حمل و نقل دریایی آب، استفاده از آب شیرین کن شناور «راه حل اقتصادی‌تر و پایدارتری از نظر زیست محیطی» است.

بزرگترین کارخانه آب شیرین کن اروپا «لوبرگات» نام دارد واستان بارسلون برای تامین مصارف خانگی به آن متکی است، اما این کافی نیست. منطقه خودمختار کاتالونیا با بدترین خشکسالی تاریخ مواجه است، بنابراین کارخانه‌های آب شیرین کن شناور به عنوان بخشی از راه حل معرفی شده‌اند.

آب شیرین‌کن‌های شناور به تمام فناوری‌های لازم مجهز هستند. در مجموع قرار است ۱۳ دستگاه آب شیرین کن سیاردر آب‌های این کشور نصب شود، ۱۲ دستگاه کوچک در شمال منطقه «کاستا براوا» و یکدستگاه بزرگ در شهر بارسلون.

کارخانه آب شیرین کن شناور سالانه حدود ۶ درصد از مصرف کلانشهر بارسلون را تولید خواهد کرد. آب تولید شده قبل از ورود به شبکه توزیع در مخزن ذخیره می‌شود.

پیش از این آب مورد نیاز این استان با کشتی از خارج از کاتالونیا وارد می‌شد که دیگر گزینه مقامات این منطقه نیست چرا که جایگزین‌های بهتری وجود دارد.

برای منطقه کاستا براوا، ۱۲ کارخانه آب شیرین کن سیار حدود ۱۰ میلیون یورو هزینه خواهد داشت که می‌توانند حدود ۳۵ درصد از تقاضای آب منطقه شمال کاستا براوا را تامین کنند.

کارخانه آب شیرین‌کن هیچ هزینه پهلوگیری ندارد، بر ترافیک دریایی تأثیر نمی‌گذارد و حدود ۴۰ هزار متر مکعب تولید روزانه دارد. در مقایسه با میانگین ۲۵ هزار متر مکعب در روز که می‌توان با کشتی‌ها حمل کرد، یعنی تا ۵۰ درصد آب بیشتر.

از نظر قیمت نیز، هزینه تولید آب از طریق آب شیرین کن شناور بسیار ارزان‌تر است مثلا، حدود ۶ یورو برای هر متر مکعب، در حالی که این رقم با کشتی به ۱۰ یورو در متر مکعب افزایش می‌یابد.

بیش از ۱۰۰۰ روز خشکسالی

در اوایل سال جاری پس از بیش از یک‌هزار روز خشکسالی، دولت کاتالونیا وضعیت فوق العاده اعلام کرد. محدودیت‌های آب حدود شش میلیون نفر را در بارسلون و ۲۰۰ شهر دیگر تحت تاثیر قرار می‌دهد این به معنی خیلی بیشتر از نیمی از جمعیت منطقه است.

ساکنان بارسلون در حال حاضر ۱۶۰ لیتر آب به ازای هر نفر در روز مصرف می‌کنند.

«پره آراگونس» «Pere Aragonès» رییسدولت کاتالونیا، دو ماه پیش گفت این منطقه خودمختار در سال ۲۰۲۴، بودجه بیش از یک میلیاردیوروییرا برای مقابله با خشکسالی شدید پیش‌بینی‌ کرده است.

سال گذشته دولت اسپانیا یک طرح ۲.۲ میلیارد یورویی برای کمک به کشاورزان و مصرف کنندگان برای مقابله با خشکسالی‌ پایدار تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس
  • کشف گردو قاچاق در اتوبوس
  • ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس کشف شد
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی
  • کشف داروی قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد