Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس مجددا به لفاظی و ادعاهای دولت آمریکا علیه ایران پرداخت و با اشاره به اقدام غیرقانونی واشنگتن در بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل گفت: فقط وقتی ایران رفتار خود را تغییر بدهد برای ثبات در خاورمیانه شانسی وجود خواهد داشت. 

وی افزود: جهان باید حول این موضوع که ایران بزرگترین تهدید است متحد شود و زمانیکه حکومت ایران رفتار خود را تغییر دهد شانس ایجاد ثبات جهانی در منطقه وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد، این چیزی است که ما داریم روی آن کار می‌کنیم. و چیزی که رئیس جمهور ترامپ از ما خواسته است. اکنون بعد از سه سال ما می‌توانیم حاصل این تلاشها را مشاهده کنیم.

پامپئو در ادامه مدعی شد: «بازگشت تحریمهای سازمان ملل یک محدودیت فزاینده دیگر در مقابل ظرفیت ایران برای آسیب زدن به خاورمیانه ایجاد کرد. توافق قبلی که جان کری و جو بایدن آن را امضا کرده بودند به ایرانیها اجازه می‌داد از 18 اکتبر 2020، یعنی چند هفته دیگر دوباره به نقل و انتقال و قاچاق سلاح دست بزنند. که ما آن را از نیمه شب گذشته در سازمان ملل متوقف کردیم.»

ادعای پامپئو در زمینه اقدام در چارچوب سازمان ملل درحالی مطرح می‌شود که هر 14 عضو شورای امنیت سازمان ملل با این تصمیم واشنگتن مخالفت کرده و حاضر به همراهی با این کشور نشدند. حتی «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل نیز اعلام کرد که کاری برای بازگرداندن تحریمها انجام نخواهد داد. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره ایران و آمریکا در شرایط انتخاباتی از نگاه فلاحت پیشه /دولت رئیسی در تنش زدایی با آمریکا با شکست مواجه شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،حشمت الله فلاحت پیشه، استاد دانشگاه و رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس دهم، درباره مذاکرات اخیر با آمریکا در عمان درباره مسائل هسته‌ای و دریای سرخ به گفت: من معتقدم این گفتگوها برای رفع دغدغه‌های بایدن است. بعید به نظر می‌رسد که امتیازی در این گفتگوها برای ایران حاصل شود. به هر حال عملاً دولت بایدن دستورالعملی برای پایان دادن به تنش و اختلافات با ایران ندارد. دغدغه‌هایی در دریای سرخ و منطقه برای بایدن وجود دارد، در مسائلی مانند شایعه فروش موشک‌های بالستیک به روسیه و... که تماماً دغدغه‌های انتخاباتی بایدن است؛ لذا قبل از انتخابات، بایدن سعی می‌کند نقاط ضعف سیاست خارجی را از بین ببرد و میز مسقط را به صورت نیم بند شکل دهد.

وی در گفتگو با انتخاب ادامه داد: من بعید می‌دانم که امتیازی نصیب ایران شود.

وی در رابطه با احتمال بهبود شرایط ایران در پی این گفتگوها بیان کرد: ایران به صورت میانگین از زمانی که جنگ اوکراین شروع شد، روزانه ۱.۳ میلیون بشکه نفت فروخته و تغییری در آن صورت نگرفته است. در شرایط کنونی آمریکایی‌ها دستورکاری برای پایان دادن به تحریم‌های ایران و احیا برجام ندارند. فقط دغدغه‌های بایدن در این بین وجود دارد.

وی درباره تأثیر انتخابات آمریکا در این گفتگوها اشاره کرد: الان سه موضوع در انتخابات آمریکا مطرح است. اول مهاجرینی که به آمریکا وارد می‌شوند که نقطه ضعف بایدن است. موضوع اقتصاد که بایدن کارنامه قابل رقابتی دارد، اما نقطه ضعف اصلی او، مسائل سیاست خارجی است که می‌تواند بایدن را به دردسر بیندازد؛ بنابراین بایدن سعی می‌کند از تمامی امکانات برای حل آن استفاده کند. باید یک نظام تحلیلی ارزیابی شکل داد که در قالب آن اگر به جنگ غزه پایان داده شود و از گسترش آن به لبنان جلوگیری کرد، یک دستاورد است.

او در رابطه با علت مذاکره با آمریکا در شرایط انتخاباتی این کشور اظهار داشت: من معتقدم تنها چیزی که می‌تواند یک مذاکره را ۸ ماه قبل از انتخابات آمریکا توجیه کند این است که ایران یک ساز و کار با دولت بایدن شکل داده باشد تا مانع بازگشت سیاست فشار حداکثری علیه ایران شود. تنها دستورکاری که می‌تواند مذاکره را در شرایط فعلی توجیه کند تنها همین مسأله است. اگر ترامپ روی کار بیاید به فشار حداکثری رو می‌آورد و بایدن هم اگر بتواند مسأله انرژی را حل کند، فشار بیشتری به ایران می‌آورد. بایدن به شدت به این مذاکرات نیاز دارد و نباید تهران در این گفتگوها، خواسته‌های کوچک طرح کند.

فلاحت پیشه درباره سیاست خارجی دولت رئیسی در مقابل آمریکا گفت: به نظر من دولت رئیسی در زمینه تنش زدایی با آمریکا با شکست مواجه شده است. رئیسی فرصت احیا برجام را از دست داد. زمانیکه میز مسقط هم شکل گرفت، چون ساز و کار مشخص و اعتقاد به تنش زدایی وجود نداشت، این میز هم به نتیجه نرسید. میزی که الان شکل گرفته در خزان مسقط شکل گرفته است. این دولت به شدت تحت تأثیر مافیای تحریم و تنش است؛ مافیایی که سودش در تداوم تنش با آمریکاست.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1885662

دیگر خبرها

  • مذاکره ایران و آمریکا پیش از انتخابات از نگاه فلاحت پیشه /دولت رئیسی در تنش زدایی با آمریکا با شکست مواجه شده است
  • مذاکره ایران و آمریکا در شرایط انتخاباتی از نگاه فلاحت پیشه /دولت رئیسی در تنش زدایی با آمریکا با شکست مواجه شده است
  • پنتاگون: نگرانی خود نسبت به روابط نیجر با ایران را به این کشور اعلام کردیم
  • فلاحت پیشه: دولت رئیسی در حوزه تنش زدایی با آمریکا شکست خورد
  • ترامپ : اگر رئیس جمهور می ماندم ایران با اسرائیل رابطه برقرار می کرد / اگر می ماندم ایران فقیر می شد
  • در آستانه برقراری آرامش احتمالی در خاورمیانه
  • ادعای ترامپ : اگر رییس جمهور بودم, بی تردید ایران را وارد توافق ابراهیمی می کردم
  • قفل مذاکرات هسته ای ایران چطور در دوره دوم بایدن یا ترامپ باز می شود؟
  • پایگاه های گروهک های تروریستی نزدیک به مرزهای ایران را به دست گرفتیم
  • توافق غیررسمی ایران و آمریکا احیا می‌شود؟