Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@16:49:28 GMT

صادرات قاچاق مواد اوليه لوازم التحرير

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۶۸۱۱

صادرات قاچاق مواد اوليه لوازم التحرير

خبرگزاری آریا- مدیر کل نظارت بر قاچاق کالا سازمان تعزیرات: در حوزه لوازم تحریر با قاچاق ورودی کالا روبرو نیستیم بلکه قاچاق خروجی سرمایه‌های اولیه معضل اصلی این حوزه است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو گفتگو، عبدالمجید اجتهادی گفت: وقتی در مورد تولید آن هم در سال جهش تولید صحبت می‌کنیم، مهم‌ترین نکته موضوع تهیه مواد اولیه است که مورد توجه دولت و مسئولان در این خصوص قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلات اصلی تولیدکنندگان هم تهیه مواد اولیه است که طبیعتا برخی از این مواد اولیه باید از خارج کشور وارد شود. این تحریم‌ها در این امر اثرگذار است.
مدیر کل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: سازمان تعزیرات حکومتی در بحث رسیدگی به پرونده‌ها مرجع است و در این زمینه قدم برمی دارد. ما در بحث تولید کالا‌هایی که در داخل تولید می‌شود، معضل قاچاق را در زمینه کالای خروجی داریم. پرونده‌های مربوط به لوازم تحریر بسیار اندک است.
اجتهادی تاکید کرد: در سال گذشته حدود 400 پرونده به این سازمان وارد شد و این میزان در سال 99 به کمتر از نصف آمار سال قبل رسیده است. شاید بگویید بحث کشف با توجه به بحث کرونا با مشکل روبرو شده است. این قسمت اندکی از موضوع را دربر می‌گیرد. اما قسمت اصلی آن این است که ما به تولید خوب و باکیفیتی رسیده‌ایم و هم به وفور وجود دارد.
مدیر کل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: موردی که در جمعه هفته گذشته برخورد کردیم، این بود که ما خمیر کاغذ را از چوب تولید می‌کنیم. محموله قاچاقی را در حال خروج از گمرک پردیسان کرمانشاه کشف کردیم که بیش از چهارصد نخل مخصوص کشور ایران را می‌خواستند از ایران خارج کنند.
وی ادامه داد: سرمایه‌های اولیه ما را به این صورت خارج می‌کنند. حس می‌کنیم با مشکل خاصی در حوزه لوازم تحریر و در خصوص واردات روبرو نیستیم. شاید به خاطر تفاوت قیمت‌ها با کشور‌های همسایه، ما قاچاق خروجی را داشته باشیم، اما قاچاق ورودی معضل اصلی در حوزه لوازم التحریر نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صادرات قاچاق سازمان تعزیرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوداتکایی ۹۵ درصدی در صنعت شوینده و بهداشتی

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد مهدی برادران در مراسم آغاز به کار سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری کمبود برخی از کالا‌های اساسی به ویژه شوینده در روز‌های پایانی سال در بازار بود افزود: در صنایع عمومی مثل شوینده با فراوانی کالا مواجه ایم که البته کیفیت و رقابت کالا مد نظر است.   وی افزود: مجموعه کار‌هایی که در حوزه مواد شوینده و سلولزی انجام شده ارزشمند است و در آینده‌ای نزدیک جشن خوداتکایی برگزار خواهیم کرد.   برادران با بیان اینکه حجم بازار مواد شوینده در کشور حدود ۱۳۰ همت، است گفت: در سال گذشته مواد اولیه‌ای که برای شوینده و بهداشتی آرایشی تامین شد ۴۵ میلیون دلار بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تر، (۱۴۰۱) دو درصد کاهش داشت که البته به سمت عمق بخشی در تولید هم رفته ایم.   برادران گفت: تولید اسانس از پایه مولکول برای نخستین بار در ایران انجام شده و ایران هفتمین تولید کننده در دانش فنی این محصول در دنیاست، همچنین تا سه سال قبل، ما وارد کننده گلیسیرین بودیم، اما امروز در این بخش به خوداتکایی رسیده ایم و نیاز‌های داخلی را تامین می‌کنیم البته در پی ایی جی- ام پی جی، فسفات و ... تولید بازار را در دست گرفته ایم و در حال عمق بخشی به کالا‌های داخلی هستیم ضمن اینکه همزمان با طرح‌هایی که در حال اجراست رونق بازار‌های قاچاق و تقلبی کم شده بطوریکه هم اکنون حدود ۹۵ درصد کل بازار را در دست داریم.   معاون وزیر صمت گفت: سال ۱۴۰۲، به موازات واردات چهل و پنج میلیون دلاری مواد اولیه، ۱۶۱ میلیون دلار صادارت داشتم که در مقایسه با مدت مشابه قبل‌تر (۱۴۰۱) هجده درصد رشد داشته است.    برادران به حوزه فعال سازی ظرفیت‌های خالی این صنعت اشاره کرد و گفت: طرح تولید بدون کارخانه که شاه بیت فعالیت وزارت صنعت در سال جهش تولید با مشارکت مردم است اقداماتی صورت گرفته به طوریکه ما بیش از ۲ میلیون تن هم اکنون در این ظرفیت به سمت صدور پروانه رفتیم که کار بسیار اصولی است که باید انجام شود.   وی ادامه داد: هدفگذاری‌هایی که مجموع صاحبان صنعت، تولید کنندگان و حامیان دولتی انجام داده اند هدفگذری جهشی در قالب تولید بوده بطوریکه برای امسال ۲۵ درصد رشد تولید را پیش بینی کرده اند.   برادران گفت:‌بر اساس اعلام آمار رسمی کشور، میزان تولید در سال ۱۴۰۲، ۱۸۲۲ هزار تن بود که در مقایسه با سال گذشته ۱۳ درصد رشد داشته است.   معاون وزیر صمت افزود: هم اکنون صنعت شوینده کشور هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی به بلوغی رسیده که علاوه بر تامین نیاز داخلی، بازار‌های صادراتی را هدف گیری کرده است و با توجه به ظرفیت‌های موجود و پیوندی که با شرکت‌های پتروشیمی وجود دارد در مجموع شاه بیت اقتصاد جهش تولید، مدیریت قیمت تمام شده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز
  • ۱۵ میلیارد ریال مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز کشف شد
  • کشف ۱۵ میلیارد ریال مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز
  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • کشف ۲۰۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران
  • ۲۰۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران کشف شد
  • جریمه قاچاقچی لوازم جانبی موبایل در مشهد
  • خوداتکایی ۹۵ درصدی در صنعت شوینده و بهداشتی
  • ۱۰راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز