Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: استفاده حداکثری از توان علمی دانشگاه ها برای افزایش تولید و ازدیاد برداشت از میادین نفت و گاز مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، مسعود کرباسیان امروز در مراسم امضای ۱۳ قرارداد پژوهشی و افزایش ضریب بازیافت میادین نفتی با دانشگاه‌ها با بیان اینکه ارزش کل قراردادهای واگذار شده از سوی شرکت نفت به دانشگاه‌ها بالغ بر ۱۰۰۸ میلیارد تومان و ۵۰ میلیون یورو است، اظهار کرد: امروز ۱۳ قرارداد با ۱۳ دانشگاه کشور در زمینه افزایش ضریب بازیافت امضا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد دانشگاه پنج دانشگاه خلیج فارس علم و صنعت صنعتی اصفهان فردوسی مشهد و شهید چمران اهواز جدیدا به جمع دانشگاه‌های همکار با صنعت نفت اضافه شده‌اند و باید گفت کل دانشگاه‌های نفتی کشور به عنوان همکار به ما کمک می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پروژه همکاری با دانشگاه‌ها از سال ۱۳۹۴ شروع شد و همان سال حدود ۹ میدان نفتی به هشت دانشگاه برای مطالعه واگذار شد، اظهار کرد: در چارچوب آنها راه‌کارهای علمی و عملی برای افزایش بازیافت و در نتیجه محور بودن دنبال شد و همچنین برای چالش‌های تولید راهکارهای فناورانه ارائه شد.

کرباسیان تصریح کرد: ایجاد رابطه هدفمند و بلندمدت با دانشگاه‌ها جهت استفاده حداکثری از مراکز دانشگاهی مدنظر بوده و این عملکرد فوق ادامه پیدا کرده که امروز شاهد امضای ۱۳ قرارداد هستیم.

وی با بیان اینکه برای ۹ قراردادی که طی ماه گذشته با دانشگاه‌ها امضا شد ۲۹۳ میلیارد تومان و ۱۴ میلیون یورو سرمایه به مدت ۱۰ سال در نظر گرفته شده است، گفت: ۳۶ درصد کل ذخایر نفتی کشور را شامل می‌شود و در حال حاضر ۲۰ درصد نیز پیشرفت دارد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت، ۲۱۷ نفر در این ۹ طرح مشغول به کار هستند و تاکنون ضریب با بازیافت در برخی میادین به نتا یجی رسیده است.

کرباسیان با بیان اینکه درا ین پروژه‌ها ایجاد ارتباط بین دانشگاه های داخل و خارج از کشور نیز مدنظر قرار گرفته است، اظهار کرد: کلیه آزمایشگاه‌های نفتی دانشگاه‌های طرف قرارداد تجهیز شدند بانک اطلاعاتی برای مخازن ایجاد شده و شبکه‌های نوآورانه و فناورانه درداخل کشور برای تبادل اندیشه ایجاد شده است.

وی مجموع مبلغ قرارداد افزایش ضریب بازیافت برای ۱۳ میدان نفتی و گازی را ۷۱۵ میلیارد تومان و ۳۶ میلیون یورو به مدت ۱۰ سال عنوان و اظهار کرد: این میادین ۱۴ درصد حجم ذخایر نفتی و ۴۷ درصد ذخایر گازی کشور را در برمی‌گیرند.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت، مجموعا بیش از ۵۰ درصد ذخایر نفتی و ۴۷ درصد ذخایر گازی کشور جهت افزایش ضریب بازیافت با دانشگاه‌ها قرارداد دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت نفت شرکت ملی نفت مدیرعامل شرکت ملی نفت افزایش ضریب بازیافت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ رضا لطافتی اظهار کرد: در حال حاضر در استان روزانه حدود ۲۳ تن زباله‌های پلاستیکی تولید می‌شود که با فعالیت ۸ واحد بازیافت پلاستیک، حجم قابل ملاحظه‌ای از آن در این واحدها، بازیافت می‌شود. همچنین روزانه مقادیر زیادی از زباله‌های پلاستیکی جمع آوری شده برای بازیافت به خارج استان ارسال می‌شود.
وی با اشاره به شعار امسال هفته زمین پاک (مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین)، رویکرد عموم مردم استان ایلام در زمینه حفظ محیط زیست و مدیریت پسماند‌ها را مثبت ارزیابی کرد و افزود: مصداق بارز این موضوع، وجود ۴۹ سازمان مردم نهاد محیط زیستی با جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر در استان است.
کارشناس مسئول مدیریت پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام تصریح کرد: آلودگی پلاستیک و تولید میکرو پلاستیک‌ها یکی از انواع آلودگی نوظهور است که به صورت جدی منابع آب، خاک و تنوع زیستی را تهدید می‌کند و لازمه نجات زمین، مهار تولید و استفاده بی رویه از انواع پلاستیک‌ها است.
وی تشریح کرد: لازمه تولید آب و غذای سالم، وجود منابع آب و خاک سالم و پاکیزه است که عموم مردم باید در این زمینه با ارگان‌های متولی امر، همکاری کنند.
لطافتی یادآوری کرد: در هفته زمین پاک، برنامه‌های مختلفی از قبیل اجرای پاکسازی و کمپین بی زباله، حضور در خبرگزاری‌ها، تبیین حفاظت از زمین از سوی ائمه جمعه، برگزاری مسابقات نقاشی در مدارس، برگزاری نشست در محل خانه‌های محیط زیست سراسر استان و… برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • پاکسازی ورودی شهر بیرجند به مناسبت هفته زمین پاک
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • واگذاری حداکثری سهام سرخ آبی‌ها به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی