Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودزاده گفت: امروز نزدیک ۵۰ درصد میدان‌های هیدروکربوری کشور در اختیار دانشگاه‌ها قرار دارد و این دستاورد بسیار قابل‌توجهی در حوزه تقویت رابطه صنعت نفت و دانشگاه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سعید محمدزاده، معاون توسعه و مهندسی وزارت نفت در آیین امضای ۱۳ قرارداد کلان پژوهشی صنعت نفت در حوزه ازدیاد برداشت نفت و گازگفت:ایران بر اساس مستندات موجود در موسسات معتبر بین‌المللی در «تولید دانش» رتبه ۲۵ دنیا را دارد، اما در بعضی از معیار‌ها از جمله «نفوذ دانش» در رتبه مناسبی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در تجاری‌سازی علم هنوز راه درازی پیش رو داریم.

محمدزاده افزود:کشور ما در حوزه منابع انسانی متخصص و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها ظرفیت‌های بالقوه فراوانی دارد.

معاون توسعه و مهندسی وزارت نفت اضافه کرد:در ثبت پتنت و انتشار علمی می‌بینیم کشوری مانند چین در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است و ما نیز باید در این مسیر بهتر حرکت کرده و تولید علم را به سمت تجاری‌سازی پیش بریم.

محمدزاده بیان کرد:در صنعت نفت حدود ۲۰ سال قبل تعداد نیروی متخصص قابل توجه نبود، اما با راه‌اندازی دانشکده‌های نفت در دانشگاه‌های برتر کشور، تربیت استادان و دانشجویان متخصص، تقویت زیست‌بوم‌فناوری و نوآوری، تقویت زیرساخت‌های علمی و پژوهشی نفت، این وضع بسیار بهبود یافته است.

او افزود:امروز نزدیک ۵۰ درصد میدان‌های هیدروکربوری کشور در اختیار دانشگاه‌ها قرار دارد و این دستاورد بسیار قابل‌توجهی در حوزه تقویت رابطه صنعت نفت و دانشگاه است.

معاون توسعه و مهندسی وزارت نفت ادامه داد:در نظام جامع پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی، راه‌های تقویت ارتباط صنعت نفت و دانشگاه به‌طور ساختارمند دیده شده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نفت و گاز نفت دانشگاه ها صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، آشنایی با آخرین دستاوردها و نوآوری‌های صنعت فولاد، ایجاد فرصت برای شبکه‌سازی با افراد متخصص و معتبر در این حوزه، استفاده از تجربیات و دانش افراد برجسته در حوزه فولاد از مهم‌ترین اهداف برگزاری مهم‌ترین رویداد صنعتی و علمی در حوزه فولاد کشور است.

از دیگر اهداف برگزاری این همایش می‌توان به ایجاد فرصت برای ارائه نتایج تحقیقات و پروژه‌ها در زمینه فولاد و ارتقاء مهارت با شرکت در کارگاه‌ها و نشست‌های مختلف اشاره کرد.

مخاطب این همایش دانشگاهیان، شرکت‌ها، کارشناسان، محققان، دانشجویان و علاقمندان صنعت فولاد است.

همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انجمن سازه‌های فولادی ایران، شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت فولاد مبارکه اصفهان، تعاونی توسعه سازه‌های فولادی ایران(تسفا) و وزارت علوم تحقیات و فناوری از مشارکت‌کنندگان در در برگزاری این مهم‌ترین رویداد صنعتی و علمی فولاد کشور هستند.

کد خبر 6081761

دیگر خبرها

  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد
  • یافته محققان ژاپنی؛ مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
  • مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
  • دیپلماسی و میدان؛ تقابل یا هم افزایی
  • جبلی : میدان دادن به مردم برای اظهارنظر درباره موضوعات مختلف در صداوسیما تقویت خواهد شد
  • لزوم نقش آفرینی طلاب در تقویت قدرت اندیشه جامعه
  • رئیس صدا و سیما: میدان دادن به مردم برای اظهارنظر در مورد موضوعات مختلف تقویت خواهد شد