Web Analytics Made Easy - Statcounter

معین الدین سعیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر میزان دسترسی مردم به آب سالم بهداشتی در روستاهای شهرستان چابهار حدود ۱۹ درصد است که واقعاً در شأن مردم منطقه نیست.

نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در مجلس افزود: هر فرد در روستاهای این منطقه ۱۵ لیتر سهمیه دارد که باید حداقل به ۳۰ لیتر افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه، آبی که از طریق تانکرها به روستاها می‌رسد بسیار کم است، بیان کرد: در شهرهای بزرگ هر نفر ۳۰۰ لیتر آب مصرف می‌کند و این عادلانه نیست.

سعیدی گفت: امروز سدها ساخته شده‌اند اما برای روستاهای پایین دست سدها تدابیری اندیشیده نشده و این روستاها با بی آبی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تصریح کرد: یکی از نیازهای فوری منطقه راه اندازی آب شیرین کن است تا آب دریا را شیرین و به مردم منطقه آبرسانی شود.

کد خبر 5028866

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده مردم چابهار در مجلس آبرسانی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز شهرکرد بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا توهین به پیامبر کرمانشاه گرگان انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی چهل سالگی دفاع مقدس اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت جهانی پالنگان نیازمند همت جمعی است

به‌گزارش خبرنگار مهر، آرمان وطن‌دوست عصر چهارشنبه در نشست کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی استان، اظهار کرد: استان کردستان یکی از مقاصد مهم گردشگری در غرب کشور به‌شمار می‌رود که با دارا بودن ظرفیت‌های متنوع طبیعی، فرهنگی و تاریخی مورد توجه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان افزود: باید با برنامه‌ریزی و مشارکت همه‌جانبه این ظرفیت‌ها در سطح ملی و فراملی معرفی و در راستای تنوع بخشی به تأسیسات و جاذبه‌های گردشگری اقدامات جدی انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به معرفی پالنگان به‌عنوان یکی از روستاهای جهانی گردشگری ایران به سازمان جهانی گردشگری، عنوان کرد: پس از تشکیل کارگروه روستاهای جهانی، ١٣٠ روستا از بین کل روستاهای کشور وارد مرحله اولیه انتخاب شدند که در ارزیابی نهایی این تعداد به ٨ روستا رسید.

وطن‌دوست یادآور شد: روستای پالنگان کردستان یکی از ٨ روستایی است که به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این رقابت جهانی شرکت خواهد کرد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان بیان کرد: دارا بودن منابع فرهنگی، ترویج و حفاظت از منابع طبیعی، پایداری اقتصادی، پایداری اجتماعی، پایداری محیطی، توسعه و یکپارچگی زنجیره ارزش، حاکمیت و اولویت‌بندی گردشگری، زیرساخت و اتصال و همچنین بهداشت و ایمنی و امنیت از جمله شاخص‌های اعلام شده از سوی سازمان جهانی گردشگری بوده است.

وطن‌دوست یادآور شد: روستایی که توسط سازمان جهانی گردشگری معرفی شود از اطلاع‌رسانی بین‌المللی و امتیازهای تبلیغاتی به عنوان نمونه‌ای برجسته از یک مقصد گردشگری روستایی بهره‌مند خواهند شد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان با اشاره به اینکه محتوای موجود در فضای مجازی شامل عکس، فیلم، گزارش و نیز نظر مخاطبان یکی از ملاک‌های مهم انتخاب خواهد بود، بیان کرد: ثبت جهانی روستای تاریخی پالنگان مستلزم همکاری و تلاش همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، مردم محلی، هنرمندان، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای است.

وی از بازدید کارشناس معاونت گردشگری کشور در روزهای شنبه و یک‌شنبه هفته جاری به‌منظور بررسی و تکمیل پرونده روستای تاریخی پالنگان برای کاندید قرار گرفتن در مجموعه روستاهای جهانی گردشگری خبر داد و گفت: ارزیابی ثبت جهانی در دو سطح ملی و بین‌المللی انجام می‌شود که تا ۱۵ اردیبهشت فرصت داریم پرونده روستای پالنگان را برای ثبت جهانی تکمیل کنیم.

وطن‌دوست اظهار کرد: ضرورت دارد در مدت‌زمان باقیمانده با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود و ارائه راهکارهای جامع، اقدامات لازم انجام شود.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان در پایان سخنانش با اشاره به برگزاری جشن بزرگ هزار دف در روستای تاریخی پالنگان افزود: این آئین فرهنگی، به‌عنوان یک میراث آئینی و معنوی، امسال در آخرین جمعه فروردین‌ماه با حضور گروه‌های مختلف دف‌نوازی و هنری در روستای گردشگری پالنگان برگزار می‌شود.

کد خبر 6081371

دیگر خبرها

  • فیلم/ استاندار سیستان‌وبلوچستان: برق اکثر روستاهای سیل‌زده وصل شده
  • بازدید از روستاها موجب تقویت تعامل مردم با مسؤولان می شود
  • پیشرفت ۹۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی به روستاها در آذربایجان شرقی
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • اجرای اقدامات برای تامین زیرساخت ها ورفع مشکلات مردم سیل زده
  • ثبت جهانی پالنگان نیازمند همت جمعی است
  • ۱۰۰ درصد روستاهای بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • توزیع بیش از چهار میلیون لیتر نفت سفید در روستاهای غرب خراسان
  • طرح هادی ۵۶ درصد از روستاهای استان گلستان بازنگری شده است
  • تازه‌ترین اخبار از زلزله ۴.۸ ریشتری ‌سیستان‌وبلوچستان‌