Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون جودو در بیانیه‌ای اعلام کرد که وکیل این فدراسیون دادخواستی را در دفاع از خانواده ۹۰ هزار نفری جودو نزد دیوان داوری ورزش به ثبت رساند. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون جودو، فدراسیون جودو کشورمان بعد از جلسه رسیدگی در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) بیانیه‌ای را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در متن این بیانیه آمده است:

به نام خدا

به محضر خانواده ارزش مدار جودو، اعضای فهیم جامعه ورزش و سایر هم میهنان غیور ایران اعلام می‌دارد به دنبال تصمیم شتابزده فدراسیون بین‌المللی جودو مبنی بر تعلیق فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران از شرکت در کلیه فعالیت‌های اداری و اجتماعی و رقابت‌های بین المللی تحت نظارت فدراسیون جهانی، در کنار تلاش‌هایی که به منظور تعامل سازنده با فدراسیون بین‌المللی جهانی به عمل آمد و همچنان نیز ادامه دارد، فدراسیون جودو ایران اقدامات حقوقی لازم به منظور اعتراض به تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون بین المللی جودو در دیوان داوری ورزش را در دستور کار خود قرار داد و وکیل این فدراسیون طی چند مرحله، دادخواست و لوایح کتبی مفصلی را در دفاع از مواضع اصولی جامعه ورزش کشور و لزوم استیفای حقوق پایمال شده خانواده ۹۰ هزار نفری جودو نزد این دیوان به ثبت رساند.

متعاقب تبادل لوایح طرفین و تشکیل هیئت داوران، ابتدا قرار بود جلسه استماع و رسیدگی به دفاعیات شفاهی در فروردین ۱۳۹۹ برگزار شود که با شیوع گسترده ویروس کرونا این جلسه به تعویق افتاد و نهایتاً با تصمیم دیوان داوری ورزش، جلسه استماع در ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ با حضور رؤسای فدراسیون جودو ایران و فدراسیون بین المللی جودو، وکلای طرفین، سه شاهد معرفی شده توسط فدراسیون جودو ایران و هفت شاهد از طرف فدراسیون بین‌المللی جودو در لوزان سوئیس برگزار شد.

در این جلسه از ساعت ۸ تا حدود ۱۷ هیئت داوران به استماع دفاعیات وکلا و شهود طرفین پرداخت.

علاوه بر ملاحظات مربوط به آیین دادرسی، تیم دفاعی فدراسیون جودو ایران با انسجام و جامعیت تخصصی قابل تمجیدی دفاعیات شفاهی خود را در چهار محور رد صلاحیت شهود معرفی شده فدراسیون بین المللی جودو، افشای تناقض‌های موجود در شهادتنامه‌های کتبی ارائه شده به دیوان، تبیین مغایرت‌های مجازات انضباطی فدراسیون بین المللی جودو با اساسنامه و مقررات انضباطی این فدراسیون، منشور المپیک و سایر مقررات بین المللی ورزشی و نهایتاً تأکید بر مظاهر خروج فدراسیون جهانی از دایره صلاحیت و بی طرفی فدراسیون‌های ورزشی بین المللی به دیوان ارائه نمود.

هیئت داوران در اقدامی کم نظیر در پایان جلسه استماع، حداکثر ۳۰ روز به طرفین فرصت داد که حتی الامکان، به طریقه‌ای مسالمت آمیز با یکدیگر مصالحه کنند که در این صورت، محتوای توافق فی ما بین در رأی داوری این دیوان وارد می‌شود و در غیر این صورت هیئت داوری در صورت سپری شدن این مدت و عدم حصول تفاهم، اقدام به صدور رأی خواهد نمود.

دیوان داوری ورزش طی نامه‌ای رسمی ضمن قدردانی از وکلای طرفین و رفتار سازنده و محترمانه آنها، ارج نهادن به نزاکت و وقار طرفین با وجود حساسیت شرایط پرونده و تأکید بر اهمیت سخنان رؤسای دو فدراسیون که می‌تواند زمینه ساز نیل به آشتی و مصالحه از سوی هر دو طرف باشد از طرفین این اختلاف خواست به اصل رازداری فرایند رسیدگی در جلسه استماع تا زمان صدور رأی نهایی پایبند بمانند.

با احترام به این مقرره آیین دادرسی دیوان داوری ورزش، فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند پس از رفع این ممنوعیت، توضیحات کافی و شایسته‌ای را در خصوص روند اقدامات حقوقی صورت گرفته در جهت شفاف‌سازی هر چه بیشتر مسائل مرتبط، به سمع و نظر ملت شریف ایران برساند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جودو المپیک فدراسیون بین المللی جودو فدراسیون جودو ایران دیوان داوری ورزش جلسه استماع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا مهدی الفتی با کسب سهمیه المپیک در رشته ژیمناستیک برای ورزش ایران تاریخ‌ساز شد رشته‌ای که در ادوار گذشته المپیک جای خالی ایرانی در آن حس می‌شد. در دوره گذشته سعیدرضا کیخا در یک قدمی این سهمیه قرار گرفت اما با لغو فینال مسابقات جام جهانی باکو به خاطر شیوع ویروس کرونا نتوانست به آن برسد.

الفتی را می شود یکی از تاریخ‌سازهای ورزش ایران لقب داد زیرا در یکسال گذشته ۲ عنوان تاریخی را به دست آورده که در گذشته جای خالی این عناوین در کلکسیون افتخارات ورزش ایران دیده می‌شد. الفتی مهرماه سال ۱۴۰۲ با کسب نشان نقره بازی های آسیایی نخستین گام را در مسیر تاریخ‌سازی برداشت و در اردیبهشت تاریخی‌ترین اتفاق این رشته را رقم زد.

رضا خیرخواه، سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران که نقش مهمی در کسب این موفقیت‌ها داشت با بیان اینکه این سهمیه نتیجه ۶ سال برنامه‌ریزی است گفت: سهمیه الفتی می‌تواند آغاز راه توسعه ژیمناستیک کشور باشد اما هنوز برخی آن را باور ندارد و به دنبال کمرنگ جلوه دادن این افتخار بزرگ هستند.

متن کامل این مصاحبه در زیر آمده است؛

شاگرد رضا خیرخواه با کسب سهمیه المپیک یک افتخار بزرگ در ورزش کشور ثبت کرد. برای این سهمیه چند سال برنامه لازم بود؟

برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ نیاز به زمان طولانی است. از سال ۱۳۹۶ و همزمان با آمدن زهرا اینچه‌درگاهی سرمربی تیم شدم و در این مدت با کمک سایر مربیان و حمایت‌های فدراسیون توانستم با نخبگان ژیمناستیک کشور افتخارات زیادی کسب کنم. در ۷ سال گذشته ورزشکاران ما بیش از ۱۵ مدال کسب کردند. این مدال‌ها هم در مسابقات جام جهانی و هم در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود. مدال نقره بازی‌های آسیایی یکی از این افتخارات است که تاریخی شد. خدا را شاکرم که من نیز در این موفقیت سهیم بودم. .

شاید اگر کرونا نبود این سهمیه چهار سال پیش رقم می‌خورد؟

بله مسابقات جام جهانی باکو همزمان با شیوع و فراگیری ویروس کرونا بود. سعیدرضا کیخا در آن مسابقات به فینال رسید و در جمع هشت نفر بود اما دولت جمهوری آذربایجان فینال را برگزار نکرد. اگر فینال آن مسابقات برگزار می‌شد ما می‌توانستیم چهار سال پیش این افتخار را کسب کنیم. کیخا در نهایت با صدم امتیاز اختلاف نتوانست به المپیک توکیو برسد. البته ما در این دوره می‌توانستیم ۲ سهمیه داشته باشیم که متاسفانه نشد.

چرا؟

زمانی که به مسابقات جام جهانی قطر رفتم برخی از مربیان خارجی با اشاره به غیبت مهدی احمدکهنی به من گفتند ورزش شما نه یک سهمیه بلکه یک مدال المپیک را به خاطر محرومیت مهدی احمد کهنی از دست داد. احمد کهنی به خاطر برخی مسائل مدیریتی که در آن زمان در فدراسیون وجود داشت و شاید غفلت خودش این سهمیه را از دست داد اما امیدوارم به زودی برگردد و برای ورزش ایران افتخار آفرین باشد.

از مشکلات مدیریت صحبت کردید، به نظر می‌رسد که کسب این سهمیه از دل مشکلات کار بسیار بزرگی بود؟

مشکلات چند سال گذشته فدراسیون و مدیریت آن بر کسی پوشیده نیست. ما برای رسیدن به امتیاز نهایی این سهمیه نیاز به حضور در رقابت‌های گزینشی داشتیم اما به خاطر برخی مشکلات تا چند روز قبل رقابت از اعزام مطمئن نبودیم. لایسنس ورزشکاران مهمترین مشکلی بود که ما با آن دست به گریبان بودیم. باید تشکر کنم از اینچه درگاهی که در چند ماه گذشته نهایت تلاشش را برای ارتقای این ورزش انجام دادند.

از سال ۱۳۹۶ و زمانی که اینچه درگاهی به فدراسیون آمد وعده شکسته شدن طلسم سهمیه داد و بلاخره این طلسم شکسته شد.

من نمی‌خواهم به زمان های خیلی دور برگردم اما اینچه درگاهی برای ورزشکاران کم نذاشت. اگر درجریان سفر الفتی به جام جهانی قطر باشید به خوبی متوجه خواهید شد که چه تدابیری در دستور کار قرار گرفت تا این سهمیه برای ورزش ایران نهایی شود. اینچه درگاهی حتی زمانی که در فدراسیون حضور نداشت هم برای لایسنس ورزشکاران تلاش کرد. البته در کنار فدراسیون دیگر نهادهای ورزشی هم حمایت‌های لازم را انجام دادند.

چه سازمان‌هایی؟

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز نهایت تلاش و حمایت را داشتند. همچنین بسیاری از اردوها در استان قزوین برگزار شد که باید از مدیرکل ورزش و علیرضا کاسه گر رئیس هیات ژیمناستیک این استان نهایت حمایت را داشتند و بهترین تدارکات را برای اردوها در دستور کار قرار گرفت.

به نظر می‌رسد با سهمیه الفتی روزهای خوش ژیمناستیک ایران فرارسیده است؟

در ایران استعدادهای بسیاری خوبی حضور دارد و در چند سال گذشته ورزشکاران ما نشان دادند که می‌توانند در سطح جهان و آسیا حرفی برای گفتن داشته باشند. ژیمناستیک یک رشته پر مدال در المپیک و بسیاری از بزرگان جهانی این رشته از قاره آسیا هستند. توجه ویژه و توسعه زیرساختی می‌تواند روند موفقیت ما را در آینده تضمین کند. ما اکنون در شرایط سختی هستیم و حتی یک ست استاندارد نداریم. باید نگاه به توسعه ژیمناستیک تغییر کند.

عجیب اینکه برخی عنوان کردند رنکینگ الفتی واقعی نیست.

نمی‌دانم چرا برخی چشم دیدن افتخارات فرزندان ایران را ندارند. الفتی سهمیه کسب کرده و رنکینگ آن در فدراسیون بین‌المللی این رشته کاملا مشخص است. هدف از انتشار این شایعات انکار یا کمرنگ جلوه دادن موفقیت ژیمناستیک کشور است.

البته از الفتی و شما انتقاد شد که چرا در مسابقات قطر به دنبال ثبت حرکت بودید؟

نمی‌دانم چرا برخی بدون سند حرف می‌زنند. من مربی بی تجربه‌ای نیستم. سال‌ها در مسابقات حضور داشتم و می‌دانم ثبت یک حرکت چه پیش‌زمینه‌هایی لازم دارد. برای ثبت حرکت ۲۰ روز پیش از مسابقات باید فیلم آن حرکت به فدراسیون جهانی ارسال شود و اگر تایید شد ورزشکار آن را به اجرا بگذارد. .

کسب سهمیه شاید یک اتفاق تاریخی باشد اما موفقیت در المپیک ماندگار خواهد شد. برای رساندن الفتی به بهترین فرم ممکن چه برنامه‌ای دارید؟

قرار است تیم ملی ژیمناستیک ایران به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان اعزام شود و هنوز تصمیمی در خصوص اعزام الفتی نگرفتیم. اما بعد از این رقابت‌ها اردوی مستمر برای این المپین در دستور کار قرار می‌گیرد و اردو تا زمان برگزاری رقابت‌های المپیک ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • شیخ‌احمدی: داوری ژیمناستیک ایران به سطح بین‌المللی رسیده است
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • تدوین ۶۱ رقابت قهرمانی کشور در تقویم ورزش کارگری کشور برای سالجاری
  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • کادر فنی تیم ملی منتظر جلسه قلعه نویی با رییس فدراسیون
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو