Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@10:54:20 GMT

پرورش «بلبلان حسینی» در مناطق محروم استان قم

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۷۷۱۲

پرورش «بلبلان حسینی» در مناطق محروم استان قم

ایسنا/قم مسئول کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قم گفت: برای استفاده بهینه از تعطیلات تابستانی دانش اموزان و بهره برداری از ایام سوگواری ماه محرم، طرح آموزش مداحی با عنوان «بلبلان حسینی» را در دو دهستان قمرود و قنوات اجرا کردیم.

حسن زینلی پور با اشاره به اینکه کارگروه تعلیم وتربیت در زمینه آموزش کودکان و نوجوانان مناطق محروم برنامه های ویژه ای را در دست اجرا دارد، اظهار کرد: این برنامه ها در دو بخش داخل و بیرون از مدارس طراحی شده که توسط امامان روستا یا رابطین مشخص عملیاتی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در دو دهستان قمرود و قنوات، شش امام روستا از سوی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه در حال فعالیت هستند، ابراز کرد: با توجه به فضای پیش آمده به واسطه ویروس کرونا و اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان وهمزمانی آن با ایام محرم، برآن شدیم از این فرصت مناسب در جهت تعلیم و تربیت استفاده کنیم.
مسئول کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ادامه داد: طی فراخوانی که از طریق امامان روستا صورت گرفت نوجوانان علاقه مند به مداحی برای شرکت در دوره آموزشی «بلبلان حسینی» ثبت نام شدند و جلسات آموزش با شروع ماه محرم آغاز شد.
زینلی پوربا بیان اینکه از مداحان پیشکسوت هر روستا به عنوان استاد برای برگزاری این دوره ها دعوت شد، گفت: امامان روستا و اساتید پای کار ایستادند، برای شرکت کنندگان کتاب تهیه کردند و جلسات آموزشی پرباری شکل گرفت و در جلسات پایانی هم صف های نمادین تشکیل شد و نوآموزان مقابل هم کلاسی های خود مداحی کردند.
وی به اهداف اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: ما در صدد هستیم از نوجوانان و جوانان روستا مداح تربیت کنیم تا برای برگزاری مجالس عزاداری و مولودی ائمه اطهار(ع) دچار مشکل نشوند و از توان و ظرفیت موجود در روستایشان به نحو احسن استفاده کنند.
مسئول کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قم افزود: همچنین با شناختی که از مناطق کسب کردیم دریافتیم که برخی از نوجوانان روستایی اعتماد به نفس بالایی ندارند و ما در صددیم با این کار هویت و شخصیت مذهبی به آنها بدهیم و با دادن مسئولیت در مساجد، آنها را در همین سنین جذب دین کنیم.
زینلی پوردرپایان با تاکید بر اینکه در طول دوره و انتهای آن بر حسن انجام آموزش ها نظارت کرده و عملکرد دوره ها را ارزیابی کردیم، خاطرنشان کرد: استقبال خوبی از سوی خانواده ها و فرزندانشان از این دوره ها شد که امیدواریم با استمرار آن بتوانیم مداحانی با دانش و آموزش دیده را در روستاها تربیت کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مداحي آموزش مناطق محروم منطقه قم قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کارگروه تعلیم تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاری‌فرد: آموزش تأمین‌کننده دو رکن سلامت و امنیت است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، صادق ستاری‌فرد، معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در مراسم نمادین هفته سلامت که امروز پیش از ظهر برگزار شد، اظهار کرد: امنیت، آموزش و سلامت وظیفه هر حکومت در قبال جامعه است.

وی با اشاره به وظیفه نظام و حکمرانی، ادامه داد: سه رکن اصلی و پایه مانند امنیت، آموزش و سلامت وظیفه نظام و حکمرانی است.

ستاری‌فرد اضافه کرد: لاکن سلامت مقدمه و زیربنای آن دو رکن یعنی امنیت و آموزش است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش ابراز کرد: هر چند باید گفت آموزش تأمین‌کننده اصلی دو رکن سلامت و امنیت است.

وی با بیان اینکه جایگاه سلامت در نظام ارزشی و سیاست گذاری بسیار بالاست، اضافه کرد: بر اساس قاعده هر چیزی که برای بدن انسان مضر باشد، حرام است؛ هر واجبی حتی روزه به سلامت انسان آسیب ‌وارد کند، جایز نیست.

ستاری‌فرد ادامه داد: در نظام سیاست‌گذاری یکی از ساخت تربیت زیستی و بدنی است و پیشران همه ساحت‌های شش‌گانه است و مبتنی‌بر این مهم وزارت آموزش و پرورش در راستای نهادینه‌سازی آموزش و بهداشت پایه به دنبال ایجاد نظام ارزشیابی سلامت‌محور است تا رفتارهای پایه‌ای در سنین نوجوانی نهادینه کند.

معاون تربیت بدنی و سلامت بابیان اینکه شعار هفته سلامت، سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت است، عنوان کرد: هرچند که نیاز داریم که در خط مقدم هماهنگی آموزش و پرورش و وزارت بهداشت بیشتری نیاز داریم. مراکز بهداشتی و مدارس در شهرها و روستاها باید متصل و در صورت هماهنگی بین این دو مرکز این شعار محقق می شود.

وی ادامه داد: مدرسه به عنوان نقطه اتکا دولت و ملت پنجره اجتماعی می‌تواند نسبت به خانواده سلامت‌محورشدن و مردمی‌سازی نقش‌آفرین باشد.

ستاری‌فرد اضافه کرد: موضوع پایش سلامت دانش آموزان با همکاری وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

وی ابراز کرد: امروز در ۱۶ دانشگاه علوم پزشکی مراقبین بهداشت برای استحکام پایه سلامت جامعه تربیت می‌شود و ۴ هزار و ۱۷۰ نیرو و مراقب بهداشت در دست استخدام قرار خواهد گرفت که قرار است در ۴ اردیبهشت آزمون آن برگزار شود و این عزیزان در مهر وارد مدارس می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • ۷۵ میلیارد تومان اعتبار خرید تجهیزات مدارس لرستان در سال جاری
  • مقدمه زندگی در عصر جدید حضور در حوزه فناوری است
  • برگزاری دوره آموزشی معلمان جدید تربیت بدنی
  • استخدام بیش از ۴ هزار مراقب بهداشت و سلامت در آموزش و پرورش
  • ستاری‌فرد: آموزش تأمین‌کننده دو رکن سلامت و امنیت است
  • بازگشت دانش آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه تعلیم و تربیت
  • انتقاد از برون سپاری تعلیم و تربیت