Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@23:57:19 GMT

منصوریان: هوادار نگران خط دهی فضای مجازی نباشد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۸۰۹۰

منصوریان: هوادار نگران خط دهی فضای مجازی نباشد

سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: 30 میلیون هوادار آذری زبان کشور نگران این تیم هستند و باید بهترین ها به تراکتور بیایند.

به گزارش مشرق، علیرضا منصوریان، درباره آخرین وضعیت تیم تراکتور اظهار داشت: روز گذشته جلسه ای نزدیک به چهار ساعت با مسعود شجاعی، کاپیتان تیم داشتم و درباره تمام مسائل تراکتور از وی سوال کردم زیرا در دوران فوتبالم به عنوان مربی  فقط ۴۸ ساعت به تبریز رفته و آمده ام و به عنوان بازیکن هم به این شهر رفت و آمد کرده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مسعود درباره تک تک بازیکنان نقاط ضعف و قوت بچه ها در فضای اخلاقی، روحی و روانی سوال کردم. از وضعیت داخل رختکن، نحوه برخورد بچه ها با مربیان مختلف و پذیرش کارهای تاکتیکی سوال پرسیدم. 

تراکتور باید با 2 مهاجم بازی کند

سرمربی تیم تراکتور اضافه کرد: درباره روش تاکتیکی با شجاعی صحبت کرده و گفتم باید آرام آرام بچه ها را باهوش کنید که تیم ما با ۲ مهاجم بازی می کند و دیگر با تک فوروارد بازی نمی کند زیرا سال گذشته تراکتور تمام بازی هایش را با یک مهاجم بازی کرد.

منصوریان خاطرنشان کرد: هرچند اکنون در شرایط کرونا هستیم و تماشاگر پشت سر ما نیست اما با توجه به بنیه و شاکله تراکتور توقع می رود این تیم با دو مهاجم بازی کند.  محوریت تیم را روی همین موضوع گذاشتیم.

شجاعی به عنوان کاپیتان باید ایده های کار ما را به بچه های جوان انتقال بدهد

وی تصریح کرد: درباره نحوه تمرینات با شجاعی صحبت کردم و به عنوان کاپیتان تیم باید آنها را به بچه ها انتقال بدهد زیرا امکان دارد موقعی بچه های جوان خیلی از بخش کار ما را متوجه نشوند. ایده های کاری و روش مربیگری مان را به مسعود گفتم زیرا زمانی که من دستیار کی روش در تیم ملی بودم، مربی شجاعی هم بودم. این جلسه بسیار برایم جالب و جذاب بود. شاید بخش اعظمی از اطلاعاتی که درباره تیم می خواستم از این جلسه به دست آوردم. 

بیشتر بخوانید:

جلسه چهارساعته منصوریان با شجاعی

تراکتور یکدست، منسجم و داخل رختکن کاملا کنترل شده است

سرمربی تراکتور با اشاره به دیدار سوپرجام فوتبال ایران گفت: این دیدار برای ما خیلی مهم است. به همین دلیل وضعیت تیم و زمان شروع تمرینات را به کاپیتان تیم اعلام کردم. خبرهای خوبی از داخل رختکن شنیدم و می دانم تیم تراکتور یکدست، منسجم و داخل رختکن کاملا کنترل شده است که خیلی برای من جذاب بود.

دو روزی در دفتر کاری زنوزی فعالیت می کنیم

منصوریان درباره زمان شروع تمرینات تراکتور توضیح داد: دو روزی را از مجموعه آقای زنوزی اجازه گرفته ایم تا در فضای دفتر کاری وی در تهران با سهرابی(مدیرعامل) الیاسی(رئیس هیات مدیره) و دوستانی را که زنوزی مامور کرده به ما کمک کنند، به جمع بندی کلی برسیم. کادرفنی من از فردا رسما در این دفتر مستقر شده و شروع به ارسال درخواست به باشگاه می کنیم.

از زنوزی اجازه گرفته ایم محور خریدهای مان در تهران انجام شود

وی تراکتور تصریح کرد: جزئیات و پلن برنامه ریزی کاری مان کاملا آماده است و نزدیک به ۱۷ تا ۲۰ روز برای بچه ها با توجه به فشردگی استراحت درنظر گرفته ایم. به احتمال فراوان کل اعضای کادرفنی ۴۸ ساعت در تهران مستقر می شود زیرا از زنوزی اجازه گرفته ایم محور خریدهای مان در تهران انجام شود.

48 ساعت قبل از شروع تمرینات به تبریز رفته و امکانات این شهر را می بینیم

سرمربی تراکتور ادامه داد: رسما اعلام کرده ایم از شنبه تمرینات را شروع می کنیم و از دو روز قبل با کادرفنی در تبریز مستقر شده و تمام امکانات این شهر را می بینیم و با توجه به این امکانات برنامه ریزی هایی که پیش رو داریم در اختیار باشگاه قرار می دهیم. هنوز سازمان لیگ اعلام نکرده چه روزی مسابقات شروع می شود و احتمالا پنج شش روز قبل از شروع لیگ، سوپرجام را هم برگزار می کند. ما هم برنامه خود را رسماً اعلام می کنیم. به صورت رسمی کارمان را از امروز در تراکتور شروع می کنیم.

به هواداران قول می دهم بهترین خریدها را انجام بدهیم 

منصوریان تصریح کرد: به هواداران عزیز تراکتور می‌گویم با توجه به این که در سال‌های گذشته در نفت تهران، استقلال و ذوب‌آهن سعی کردیم بهترین خریدها را با حوصله انجام بدهیم و تحت هیچ شرایطی در جو احساسی قرار نگیریم، قول می‌دهم 7 خرید اصلی‌مان را که می‌توانیم از سهمیه لیگ برتری استفاده کنیم بهترین‌ها باشند.

30 میلیون هوادار آذری زبان نگران تراکتور هستند و بهترین ها باید به این تیم بیایند

وی افزود: با توجه به تعداد زیاد علاقمندان به فوتبال در تبریز و این که تراکتور در همه جای کشور طرفدار دارد باید بهترین نفرات انتخاب شوند که کمک‌حال 12-11 نفری باشند که از شاکله تیم مانده‌اند. بازیکنی باید به تراکتور بیاید که لیاقت پوشیدن پیراهن تراکتور را داشته باشد. 30 میلیون هوادار آذری زبان کشور نگران این تیم هستند و ما هم سعی می‌کنیم به بهترین شکل از آن استفاده کنیم.

سعی می کنیم چند جوان زیر 20 سال جذب کنیم تا آینده تراکتور تضمین شود

سرمربی تراکتور ادامه داد: در حوزه آینده‌نگری تراکتور هم سعی می‌کنیم چند جوان خیلی خوب زیر 20 سال جذب کنیم تا آینده تراکتور هم تضمین شود و باشگاه بتواند در آینده طبق آن فرمی که فکر می‌کند از ذخایر خود استفاده کند. به آقای زنوزی هم طرحی را ارائه کردم که با توجه به اینکه تراکتور مالکیت شخصی دارد، باشگاه خصوصی است و تصمیم گیرنده در آن رئیس هیأت مدیره، مدیرعامل و شخص مالک باشگاه هستند می‌توانند این طرح را عملیاتی کنند.

باید 10،15 جوان خیلی خوب را خریداری کرده و در اختیار تیم های دیگر قرار بدهیم

منصوریان افزود: طبق این طرح باید بین 10 تا 15 بازیکن با استعداد و خیلی خوب را برای باشگاه خریداری‌کنیم و آنها به صورت قرضی در اختیار تیم‌های دیگر قرار بدهیم. با توجه به این که پشتوانه مالی و امکانات برای بازیکنان جوان از سوی مالک باشگاه فراهم است، دوست داریم این نکته را هم در نظر بگیریم. کاری است که باشگاه‌های بزرگ اروپایی انجام می‌دهند، آنها بازیکنان جوان و خوب را خریدار کرده و در اختیار باشگاه‌های دیگر قرار می‌دهند. وقتی هم که این بازیکنان آبدیده شوند آنها را به داخل باشگاه بازمی‌گردانند.

باید تیم قرص و محکمی را راهی مسابقات کنیم تا در 4 جام بجنگد

وی تصریح کرد: در هر حال به هواداران تراکتور می‌گویم به هیچ عنوان نگران نباشند زیرا باید امسال تیم قرص و بسیار محکمی را راهی مسابقات کنیم که باید در 4 جام باید بجنگد. شروع مسابقات ما سوپرجام است که ان‌شاءالله به لطف و عنایت پروردگار از این بازی سربلند بیرون بیاییم و سپس در لیگ فرسایشی کشورمان، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا قرار می‌گیریم.

بازیکنان بزرگ تراکتور باید در بهترین فرم راهی مسابقات شوند

سرمربی تراکتور توضیح داد: تراکتور مستقیم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان شرکت می‌کند و به همین دلیل باید با برنامه وارد این بازی‌ها شویم. امسال روی بازیکنان بزرگ خود بسیار حساب کرده‌ام و آنها باید به بهترین فرم راهی مسابقات شوند. همچنین جوان‌هایی که کنار این نفرات کار می‌کنند باید بدانند استفاده از تجربه این بازیکنان بزرگ چقدر خوب است.

هواداران تراکتور نگران فضای برنامه ریزی شده و خط داده شده مجازی نباشند

منصوریان خاطرنشان کرد: باز هم به هواداران می‌گویم نگران نباشید زیرا باشگاه بزرگ تراکتور امسال نباید احساسی عمل کند بلکه باید با منطق، حوصله و خیلی فنی خریدهایش را انجام بدهد. از همه هواداران ممنون هستم. به این عزیزان می‌گویم به حواشی منفی پیرامون باشگاه تحت هیچ شرایطی گوش ندهند. باید برای تراکتور بزرگ در فضای واقعی فعالیت کنیم. فضای مجازی عملیاتی نیست، آنها نگران نباشند و نباید نگران فضای برنامه ریزی شده و خط داده شده مجازی باشند.

از داخل و خارج کشور خط و خطوطی داده می شود که ذهن هوادار میلیونی تراکتور را خراب می کند

وی ادامه داد: چه در داخل و چه خارج از کشور بعضی مواقع خط و خطوطی به هوادار داده می‌شود که ذهن هوادار میلیونی تراکتور را خراب می‌کند، امسال فقط یک هدف خواهیم داشت. همه باید پشت سر هم جمع شویم و دست به دست هم بدهیم و با گفتن یک یاعلی برای تراکتور تیم خیلی خوبی تشکیل بدهیم که قرار است امسال از مرحله گروهی وارد لیگ قهرمانان شود.

خود هواداران با افرادی که قصد لطمه زدن به تیم دارند برخورد کنند

سرمربی تراکتور اضافه کرد: خواهش می‌کنم هواداران اگر می‌بینند افرادی به تیم انرژی منفی وارد می‌کنند و جایی به بهانه نشان دادن تعصب به تراکتور قصد لطمه زدن به این تیم را دارند، خودشان با این افراد برخورد کنند. همه دست به دست هم بدهیم تا از فضای مجازی وارد فضای واقعی شویم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین نفت تهران استقلال تراکتور لیگ قهرمانان آسیا علیرضا منصوریان فوتبال سرمربی تراکتور راهی مسابقات برنامه ریزی داخل رختکن مهاجم بازی خیلی خوب بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است

به گزارش مبلغ دینِ انسانیت عبارتی است که به گوش بسیاری از ما آشناست و افراد زیادی پیدا می شوند که با این اعتقاد که اصل در زندگی انسانیت است، کم کم به این باور رسیده اند که می توانند همین اعتقاد خود را به عنوان دین برگزینند. نشست «چالش‌های فراروی اخلاق دینی در عصر فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی» از سلسله نشست‌های دین و چالش‌های روز با ارائه حجت الاسلام المسلمین دکتر حسینعلی رحمتی عضو هیئت علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث در تاریخ ۲۹ فروردین سال جاری به همت پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار شد و به موضوع مهم نسبت اخلاق و دین پرداخته است:

حسینعلی رحمتی در ابتدای این نشست به پاسخ این سوال پرداخت که با توجه به گستردگی و فراگیر شدن فضای مجازی و هوش مصنوعی کدام یک از آموزه‌های اخلاقی و دینی ما به چالش کشیده شده است؟

دکتر رحمتی در تعریف چالش گفت: هر سوال و دغدغه جدی نظری یا موقعیت دشوار علمی چالش محسوب می‌شود و فضای مجازی امروزه زمینه ساز چالش شده‌ است. ایشان در این جلسه چند نمونه از چالش‌های نظری و عملی مربوط به اخلاق را عنوان کردند. بخشی از این چالش‌ها از جمله جهت دهی فضای مجازی به معرفت اخلاقی، سبقه تئوریک و نظری دارند؛ با ورود هوش مصنوعی این چالش جدی شده است. از دیدگاه دینی بین عمل و نظر ارتباط است و این نشان می‌دهد سامانه معرفتی شما می‌تواند روی باورها، جهت‌گیری‌ها و رفتار اخلاقی شما اثر بگذارد. امروزه بوسیله هوش مصنوعی یکی از کارهایی که ممکن است رخ دهد، اینست که وقتی اطلاعاتی به شما می‌دهد اطلاعاتی با سمت و سوی مشخص می‌دهد و اگر سنخ این اطلاعات متناسب با خداناباوری باشد و کم کم سامانه معرفتی شما را تغییر دهد، مثلاً عمداً یا سهوا به شما دروغ بگوید یا حریم خصوصی دیگران را نقض کند و به شما این ایده را دهد که اشکالی ندارد، با توجه به رابطه‌ای که بین نظر و عمل هست نظر شما را تغییر می دهد و روی عمل شما تاثیر می گذارد.

چالش دوم در این حوزه، تضعیف نظریه نیاز اخلاق به دین است، ما معتقدیم بین دین و اخلاق رابطه است و مکمل یکدیگرند. فضای مجازی و داده‌هایی که در آن است به مرور زمان مخاطب خداباور را به این می‌رساند که برای اخلاقی بودن نیاز به دین نیست، دین انسانیت را مطرح می‌کند و دوگانگی‌های بین دین و اخلاق ایجاد می‌کند و کم کم مخاطب را به این می‌رساند که می‌شود انسان اخلاقی باشد بدون اینکه دین‌دار باشد.

چالش بعدی، بی‌نیازی از تدوین متون دینی یا آموزه‌های اخلاقی از دین است؛ یعنی به کمک هوش مصنوعی اصول اخلاقی زندگی را مشخص کنیم، دستورات اخلاقی را از آن بگیریم و نیاز به کتاب دینی نداشته باشیم.

چالش دیگر تضعیف عواطف اخلاقی است، وقتی عاطفه داشته باشیم، نسبت به هم نوع خود و موجودات دیگر شفقت و دلسوزی داریم و نسبت به محیط زیست احساس مسئولیت می‌کنیم. فضای مجازی می‌تواند عاطفه را ضعیف و رابطه ماشینی را تعریف کند. در آموزه‌های دینی گفته شده که دیدن چهره پدر و مادر عبادت است و صله رحم و حضور در محضر علما سفارش شده است. فضای مجازی این آموزه‌های اخلاقی را تضعیف می‌کند و به مرور زمان بی‌عاطفه بودن را به انسان می‌دهد.

و چالش دیگر نسبی گرایی است. آموزه‌های دینی قائل به مطلق بودن اصول اخلاقی است، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ما را به نسبی‌گرایی معرفتی و فرا اخلاقی می‌رسانند. در این فضا ترویج انواع دیدگاه‌های اخلاقی دیده می‌شود و کم کم مخاطب به این نتیجه می‌رسد که چرا فقط نگاه اخلاقی ما درست باشد و این نسبی‌گرایی در هر عرصه‌ای که باشد، تبعیت‌ها و پیامدهایی دارد که ممکن است با آموزه‌های دینی ما سازگار نباشد.

چالش بعدی بحث فاعل اخلاقی است، دستورات اخلاقی ناظر به انسان بوده است. با آمدن ماشین‌های هوشمند، ماشین‌ها انسان گونه و انسان نما می‌شوند و این سوال مطرح می‌شود؛ آیا آموزه‌های اخلاق دینی ما برای ماشین‌های هوشمند هم کاربرد دارد یا خیر؟ اگر این ماشین‌ها را صرفاً ابزار بدانیم مانند کامپیوتر هیچ‌گاه نمی‌گوییم که فاعل اخلاقی است، اما هوش مصنوعی یک وسیله نیست و از شی بودن تبدیل به موجود شده‌است و صرفاً یک ابزار محسوب نمی‌شوند، زیرا قدرت پردازش دارد، آگاهی دارد و ممکن است قدرت اختیار برای آنها به وجود آید و بتوانند مستقل عمل کنند؛ به همین دلیل است که در برخی کشورها ربات‌ها را به عنوان شهروندهای آینده می‌پذیرند. پس این چالش مطرح می‌شود که آیا این ماشین‌ها صرفاً ابزار هستند یا فاعل اخلاقی هستند.

چالش دیگر جاودانگی انسان است. در نگاه دینی ما هرچه مربوط به خدا است جاودان است و مابقی فانی‌اند. با فراگیر شدن فناوری‌های جدید، مانند هوش مصنوعی این بحث ذکر شده است که جلوی فرایند پیر شدن انسان‌ها و مرگ آنها را بگیریم و این ایده به جایی برسد که انسان‌ فناناپذیر است، این در مقابل دیدگاه دینی ما چالش‌های بسیار جدی ایجاد می‌کند.

یکی دیگر از چالش‌هایی که فضای مجازی به طور مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرده است اخلاق و جنسیت و خانواده است. فضای مجازی و محتوایی که در آن وجود دارد در دیدگاه‌ها و باورهای ما در مورد اخلاق مربوط به خانواده تاثیر بسیار گذاشته است. فضای مجازی و فناوری جدید اصل ازدواج، فرزندآوری، وظایف زن و مرد را دچار تهدید کرده است و بحث‌هایی مانند ازدواج سفید و روابط غیر متعارف که چالش در این زمینه بسیار است.

وی در ادامه به بحث چالش‌های عملی نسبت به فضای مجازی پرداخت. تضعیف الگوهای اخلاقی سنتی؛ در اخلاق سنتی و دینی ما الگوها و اسوه‌های اخلاقی جایگاه مشخص دارند. پیامبر اکرم، ائمه، عالمان اخلاق، انسان‌های با فضیلت و... الگوهای اخلاقی اند. وجوه اشتراک این‌ها این است که شناخته شده‌اند . فضای مجازی و گسترش شبکه‌های اجتماعی میدانی را فراهم کرد که الگوهای اخلاقی جدیدی پا به عرصه وجود گذاشتند. این الگوها سابقه سلوک اخلاقی ندارند و نزد اساتیدی آموزش ندیده‌اند و چه بسا غیر اخلاقی هم باشند و آنچه که به اسم اخلاق ترویج می‌کنند با هیچ اخلاق دینی و غیر دینی سازگاری ندارد و این ناشی از فضایی است که ایجاد شده است.

چالش بعدی در حوزه عملی مربوط به توسعه هوش مصنوعی است، هوش مصنوعی را تا چه اندازه می‌توان توسعه داد. در اخلاق دینی ما هر کاری حدومرز دارد. توسعه فناوری این را زیر سوال می‌برد و بحث منفعت و سودآوری را تا هر کجا که بتواند پیش می‌برد و این پیامد خطرناکی دارد و خلاف آموزه‌هایی است که در اخلاق دینی ما است. حتی کسانی که نگاه دینی ندارند نسبت به این موضوع دغدغه دارند؛ زیرا هوش مصنوعی ایجاد چالش‌هایی در زندگی فردی و اجتماعی افراد می کند.

بحث بعدی تصمیم گیری اخلاقی و تزاحم‌ها به طور خاص است. یک کاربر ساده هر لحظه در معرض این دوگانگی‌های تصمیم گیری قرار می‌گیرد، پدر و مادرها بر سر دوراهی تصمیم‌گیری نسبت به اجازه فرزندش برای حضور در این فضا قرار می‌گیرند.

بحث بعدی قباحت زدایی از رذائل است، در این فضا قباحت می‌ریزد و زشتی‌ها کمرنگ شده است و کم کم از این فضا به زندگی واقعی و فیزیکی می‌رسد.

چالش بعدی احترام است در آموزه‌های دینی انسان سفارش به احترام شده است حال در این فضا ویدیوهایی می‌بینید که بسیار در آن به پدر و مادر استاد و شاگرد و... بی‌احترامی شده است.

دکتر رحمتی در پایان سخنان خود با بیان اینکه برای مواجهه با این چالش‌ها باید همدلی و همفکری زیادی بین سیاستگذاران و برنامه‌ریزان فرهنگی کشور صورت گیرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898685

دیگر خبرها

  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • عکس| تصمیم عجیب سازمان لیگ درباره زنان هوادار تراکتور
  • حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد + تصویر نامه