Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه سالروزتاسیس بانک پارسیان، این بانک خط اعتباری ویژه ای را برای حمایت از شرکت های دانش بنیان قرار داده است.

حسین فرزان، معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان با اشاره به برگزاری جلسه بین دکتر وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با دکتر کورش پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان، از حمایت تمام قد این بانک از شرکت های دانش بنیان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان با بیان اینکه بانک پارسیان با تغییر ساختار اجرایی به حمایت هدفمند از شرکت های دانش بنیان خواهد پرداخت، ادامه داد: بانک پارسیان خط اعتباری ویژه ای برای شرکت های دانش بنیان درنظرگرفته است و پرداخت 10هزار میلیارد ریال تسهیلات و صدور ضمانت نامه به ارزش 3 هزار میلیارد ریال از جمله هدف گذاری های صورت گرفته در بانک برای حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

فرزان با اشاره به تغییرساختار دفتر تخصصی شرکت های دانش بنیان مستقر در صندوق نوآوری و شکوفایی و افزایش استقلال در تصمیم گیری آن دفتر، عنوان کرد: فعالیت های این دفتر که شامل بررسی و تشکیل پرونده‌های اعتباری تا مرحله پرداخت تسهیلات و تعهدات به شرکت های دانش بنیان است، به صورت تخصصی دنبال می شود.

آنگونه که این مقام مسئول اعلام کرده دفتر نوآوری بانک پارسیان به طور مستقل و سریع به درخواست های شرکت های دانش بنیان پاسخ می دهد.

فرزان در ادامه بیان کرد: با توجه به ظرفیت های بالای زنجیره ارزش موجود در شرکت های گروه بانک، پارسیان می تواند در زمینه های سرمایه گذاری های مشترک،IPO شرکت های دانش بنیان، صدور اوراق صکوک به همراه صندوق نوآوری و شکوفایی، صدور اوراق گام و مشاوره در زمینه ایجاد و توسعه تابلوی نوآوری در بازار سرمایه اقدام کند.

معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های صندوق های پژوهش و فناوری از دیگر اقدامات بانک پارسیان جهت تسهیل در اخذ وثایق است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین شرکت های دانش بنیان بانک پارسیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برتر ساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

کد خبر 6085197 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود